iPhone 4 vs Samsung Galaxy S

Προσωπικά, μετά το 3GS θα πάω για το 4. Κι ας βγάλει η Samsung ή όποιος άλλος θέλει super-galaxy συσκευές! Δεν μ' "ακουμπά" το antenna-gate ;).
Παρόλα αυτά διαβάζουμε ενδιαφέροντα άρθρα.

Το αξιόπιστο gsm-arena τα συγκρίνει :
http://www.gsmarena.com/samsung_i9000_galaxy_s_vs_apple_iphone_4-review-500.php

Κοιτάξτε, όταν μιλάμε τουλάχιστον εμείς οι μηλαράδες πρέπει να βγάζουμε και λίγο τα μήλα από τα μάτια μας :antlers:

Στο θέμα της οθόνης αρχικά. Δεν έχει καμία σημασία που έχει μεγαλύτερη ανάλυση αυτή του iPhone. Η Super Amoled που φοράει το Galaxy δεν έχει αντίπαλο αυτή τη στιγμή, ότι και να λέμε !!!

Στο μόνο που συμφωνώ με όσα είπατε είναι στο πλήθος των εφαρμογών, το οποίο τόνισα κι εγώ στο κείμενό μου. Όμως βλέπω ότι σχεδόν όλες οι αντίστοιχες εφαρμογές ξεκινάνε και βγαίνουν και για το android... το μέλλον φυσικά θα δείξει.

Το θέμα της κεραίας τώρα. Στη Ρόδο που μένω εγώ το σήμα δεν είναι παντού καλό, με αποτέλεσμα να σκέφτομαι ότι εάν προβώ σε αγορά κινητού με προβληματική λήψη σήματος, τότε ίσως θα έχω πρόβλημα... Και σαν ελεύθερος επαγγελματίας που είμαι ΔΕΝ γίνεται να θέλω να πάρω τηλέφωνο ή να προσπαθεί κάποιος πελάτης μου να μου τηλεφωνήσει και να μην μπορεί :furious3:

Η όλη υπόθεση είναι το θέμα της κεραίας και γενικά μου την έσπασε ο τρόπος που η επίσημη Apple αντιμετώπισε το όλο θέμα. Θα μπορούσε να ανακαλέσει τα τηλέφωνα ή να βγάλει την επόμενη φουρνιά με αλλαγή στην τοποθέτηση της κεραίας. Αλλά στο βωμό του χρήματος και με δεδομένο ότι οι πωρωμένοι του μήλου θα πάνε σαν κατσικάκια να αγοράσουν πάλι το νέο iphone δεν την νοιάζει. Εμένα όμως ναι, με πειράζει αυτό. Είναι σαν να θέλω να πάρω για παράδειγμα μια Mercedes και να μου λένε ότι έχει πρόβλημα η μηχανή κι εγώ να την αγοράζω παρόλα αυτά...

Αν δεν συνέβαιναν όλα τα παραπάνω, δεν θα το συζητούσα καν και θα ήμουν σε λίγο καιρό ένας ευτυχής κάτοχος ενός iPhone 4.

Αλλά μάλλον για φέτος θα πάω στην αντίπερα όχθη και θα περιμένω το 5ης γενιάς iphone του χρόνου...

Re: Απάντηση: iPhone 4 vs Samsung Galaxy S

Κοιτάξτε, όταν μιλάμε τουλάχιστον εμείς οι μηλαράδες πρέπει να βγάζουμε και λίγο τα μήλα από τα μάτια μας :antlers:

Στο θέμα της οθόνης αρχικά. Δεν έχει καμία σημασία που έχει μεγαλύτερη ανάλυση αυτή του iPhone. Η Super Amoled που φοράει το Galaxy δεν έχει αντίπαλο αυτή τη στιγμή, ότι και να λέμε !!!

Στο μόνο που συμφωνώ με όσα είπατε είναι στο πλήθος των εφαρμογών, το οποίο τόνισα κι εγώ στο κείμενό μου. Όμως βλέπω ότι σχεδόν όλες οι αντίστοιχες εφαρμογές ξεκινάνε και βγαίνουν και για το android... το μέλλον φυσικά θα δείξει.

Το θέμα της κεραίας τώρα. Στη Ρόδο που μένω εγώ το σήμα δεν είναι παντού καλό, με αποτέλεσμα να σκέφτομαι ότι εάν προβώ σε αγορά κινητού με προβληματική λήψη σήματος, τότε ίσως θα έχω πρόβλημα... Και σαν ελεύθερος επαγγελματίας που είμαι ΔΕΝ γίνεται να θέλω να πάρω τηλέφωνο ή να προσπαθεί κάποιος πελάτης μου να μου τηλεφωνήσει και να μην μπορεί :furious3:

Η όλη υπόθεση είναι το θέμα της κεραίας και γενικά μου την έσπασε ο τρόπος που η επίσημη Apple αντιμετώπισε το όλο θέμα. Θα μπορούσε να ανακαλέσει τα τηλέφωνα ή να βγάλει την επόμενη φουρνιά με αλλαγή στην τοποθέτηση της κεραίας. Αλλά στο βωμό του χρήματος και με δεδομένο ότι οι πωρωμένοι του μήλου θα πάνε σαν κατσικάκια να αγοράσουν πάλι το νέο iphone δεν την νοιάζει. Εμένα όμως ναι, με πειράζει αυτό. Είναι σαν να θέλω να πάρω για παράδειγμα μια Mercedes και να μου λένε ότι έχει πρόβλημα η μηχανή κι εγώ να την αγοράζω παρόλα αυτά...

Αν δεν συνέβαιναν όλα τα παραπάνω, δεν θα το συζητούσα καν και θα ήμουν σε λίγο καιρό ένας ευτυχής κάτοχος ενός iPhone 4.

Αλλά μάλλον για φέτος θα πάω στην αντίπερα όχθη και θα περιμένω το 5ης γενιάς iphone του χρόνου...

Εχεις κανει συγκριση των 2 οθονων με τα ματια σου?
Το θεμα με το store ειναι για πολλους απο εμας (εχω android) πολυ σημαντικο.
Οποτε θααα δουμε.
Οσο για την κεραια αν δεν θελεις να του βαλεις θηκη και ταυτοχρονα να το πιανεις σε εκεινο το σημειο , θα εχεις προβλημα.

Ακομη πιστευω οτι η Apple για το συγκεκριμενο προβλημα της κεραιας δεν μπορει να κανει τιποτα.
Θα χρειαστει καινουργια σχεδιαση ολου του τηλεφωνου οποτε μιλαμε για αλλο τηλεφωνο με καινουργια παραγωγη.

Re: Απάντηση: iPhone 4 vs Samsung Galaxy S

το angry birds έχει βγει για android? :earmuffs:

Δεν εχει τιποτα φιλε μου εκτος απο κατι χαζομαριστες.
Ευτυχως το συγκεκριμενο το εχω τελειωσει στης γυναικας μου το iphone. :a0210:

Στον ήλιο φαίνεται καλά η οθόνη του Samsung όπως το iPhone;

Πάντως Πάνο respect στην όλη σου στάση. Πολύ σπάνιο έως απίθανο να διαβάσεις τέτοια στάση από macάκια. :grinning-smiley-043

...εάν μιλάτε για crapware στο appstore ,πού να δείτε το android market!!!

λέμε και αισχρή η κατάσταση...τα τσοντοαpplications υπαρχουν σε κάθε κατηγορία...tools, multimedia, travel! αίσχρή η κατάσταση... ο καθένας ανεβάζει ότι θέλει όπου θέλει...από τα μεγαλύτερα - του android.

Απάντηση: Re: Απάντηση: iPhone 4 vs Samsung Galaxy S

Δεν εχει τιποτα φιλε μου εκτος απο κατι χαζομαριστες.
Ευτυχως το συγκεκριμενο το εχω τελειωσει στης γυναικας μου το iphone. :a0210:

Αποκλείεται να το τελείωσες!

Στο big setup (level 4) περιμένουμε πως και πως να γίνει update με τις καινούργιες πίστες 10-11!

Και για να τελειώσει πρέπει να έχεις σε όλα 3 αστεράκια! :BDBDG54:

σόρι για το οφ τόπικ.

Στο θέμα μας :grinning-smiley-043

Τάσο, όπως υποστηρίζει η Samsung η νέα Super Amoled θα είναι 80% φωτεινότερη στο φως του ήλιου και θα εξοικονομεί και 20% ενέργεια, που σημαίνει μεγαλύτερη διάρκεια στην μπαταρία. Όλα αυτά βέβαια στα specs.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: iPhone 4 vs Samsung Galaxy S

Αποκλείεται να το τελείωσες!

Στο big setup (level 4) περιμένουμε πως και πως να γίνει update με τις καινούργιες πίστες 10-11!

Και για να τελειώσει πρέπει να έχεις σε όλα 3 αστεράκια! :BDBDG54:

σόρι για το οφ τόπικ.

Σορρυ για το οφφτοπικ αλλα το θεμα ειναι σοβαρο!!!
7 πιστες ειχε αυτο που επαιξα και εβγαλα και την τελευταια.
Αν εχει παραπανω παω να της το κατεβασω !!!!!! :firstprize:

 Νίκος;1312494 said:
Ας πάρει με το καλό το Samsung και εδώ είμαστε πάλι..:flipout:

Λες σε κανένα μήνα να κάνω παρουσίαση του iPhone 4??? :flipout::flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: iPhone 4 vs Samsung Galaxy S

. Η μέ αλλά το iOS μπροστά στο Android φαντάζει σαν Windows XP μπροστά σε Windows 7.. Είναι πολλά χρόνια πίσω σε χρηστικότητα και δυνατότητες. Το μόνο που ίσως το σώσει είναι η απόκριση. Και αυτό υπό συνθήκες..

Καλα ρε Μητσο, αυτα που γραφεις πραγματικα τα πιστευεις; :p

H μηπως εδωσες τον κωδικο σου στον Φρανκι; :flipout:

To android εχει πολλα ψωμια να φαει μεχρι να παιξει στα "ισια" το IOS..

 Νίκος;1312501 said:
Γιατί θα αντέξεις μήνα με το Samsung?

Μην μου λες τέτοια και με αποθαρρύνεις Νίκο... :frown:

Το πολύ πολύ να έχω και στην τσέπη το 3G για να μην ξεχνιέμαι :2thumb22sup:

Πανο, δεν περιμενεις να βγει και το 4 για να εχεις ιδια αποψη και για τα δυο τηλεφωνα; Διοτι αν εχεις μαθει σε IOS θα ζοριστεις λιγο με το Android (το οποιο βεβαια ειναι απειρως καλυτερο των Windows mobiles αλλα ουσιαστικα αντιγραφει το IOS).

Το ενα λειτουργικο δουλευει με 1 μηχανικο κουμπι και το αλλο με 6.
Παρα τους περιορισμους του , ειναι σαφως πιο μπροστα στο θεμα χρηστικοτητας.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: iPhone 4 vs Samsung Galaxy S

Καλα ρε Μητσο, αυτα που γραφεις πραγματικα τα πιστευεις; :p

H μηπως εδωσες τον κωδικο σου στον Φρανκι; :flipout:

To android εχει πολλα ψωμια να φαει μεχρι να παιξει στα "ισια" το IOS..

Τάκη, το είδα με τα μάτια μου και φυσικά το πιστεύω. Το παραδέχτηκε στα ίσια και η ιδιοκτήτρια του iPhone.

Πότε πιστεύεις ότι θα αποκτήσει widgets το iOS? Στο iPhone 5 ή 6;

Εδώ μόλις απέκτησε φακέλλους.. ;)