iPhone 4 vs Samsung Galaxy S

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: iPhone 4 vs Samsung Galaxy S

Τάκη, το είδα με τα μάτια μου και φυσικά το πιστεύω. Το παραδέχτηκε στα ίσια και η ιδιοκτήτρια του iPhone.

Πότε πιστεύεις ότι θα αποκτήσει widgets το iOS? Στο iPhone 5 ή 6;

Εδώ μόλις απέκτησε φακέλλους.. ;)

Καλα, οταν βρεθουμε απο κοντα με τα τηλεφωνα ανα χειρας, θελω να σε δω να μου λες τα ιδια "στα ισια"! :p

Απάντηση: Re: Απάντηση: iPhone 4 vs Samsung Galaxy S

LOOOL!

Που το είδες αυτό; Τι κοινό έχουν;

Πολλα.... αλλα δεν τα γνωριζεις γιατι δεν ξερεις απο IOS αφου εχεις μια απεχθεια προς οτιδηποτε με σημα μηλου (εκτος απο το αρχαιο ipod σου) ! :p

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: iPhone 4 vs Samsung Galaxy S

Καλα, οταν βρεθουμε απο κοντα με τα τηλεφωνα ανα χειρας, θελω να σε δω να μου λες τα ιδια "στα ισια"! :p

Αν δεν τρέχεις iOS 5 ή 6 δεν θα έχει ενδιαφέρον η σύγκριση.. :D

Να ρωτήσω κάτι... στο Samsung αν χρειαστεί να περάσουμε νέο andoid λειτουργικό, είναι τόσο εύκολο όσο στο iPhone?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: iPhone 4 vs Samsung

Αν δεν τρέχεις iOS 5 ή 6 δεν θα έχει ενδιαφέρον η σύγκριση.. :D

Μην λες μεγαλες κουβεντες γιατι η πτωση θα ειναι αποτομη! :flipout:
Εδω δεν κατορθωσες να παρεις καν thumbs-up απο τον Ρουλη! :p

Τα λεμε απο βδομαδα γιατι ετοιμαζομαι για εξορμηση.
Happy arguing!

Apple to android switchers!!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ!!!!!! εγω εγκλωβισμένος στο Iphone2g ακομα αλλα τα ετοιμάζω τα μπαούλα του....σιγα σιγα... περιμενω να δω το wm7 γιατι αν ειναι αληθινα αυτα που εχω δει στο youtube θα κλαψουν μανούλες....

LOOOL ρε ΦΡΑΝΚ!! Εγλωβισμενε! Nα δω ποτε θα το πεταξεις το ριμαδι το 2G!!!
Να σε καλα ρε φιλε, γελασα παλι! :)

Re: Απάντηση: iPhone 4 vs Samsung Galaxy S

Να ρωτήσω κάτι... στο Samsung αν χρειαστεί να περάσουμε νέο andoid λειτουργικό, είναι τόσο εύκολο όσο στο iPhone?

Πολύ πιο εύκολο. Γίνεται οver the air, χωρίς να χαθεί τίποτα, και χωρίς να εμπλέκεται iTunes. :D

LOOOL ρε ΦΡΑΝΚ!! Εγλωβισμενε! Nα δω ποτε θα το πεταξεις το ριμαδι το 2G!!!
Να σε καλα ρε φιλε, γελασα παλι! :)

:flipout::flipout::flipout::flipout: Ετσι!!!!!
Να πετάξω το 2g που κανατε ολοι τεμενάδες??? αυτο θα το βαλω σε βιτρίνα μολις τελειώσει η θητεια του! Συλλεκτικο προιον! Αλλαξε τον κοσμο την κινητης τηλεφωνιας προς το καλυτερο! οχι αυτο το προιον αλλα οι ανταγωνιστες!

Απάντηση: Re: Απάντηση: iPhone 4 vs Samsung Galaxy S

Πολύ πιο εύκολο. Γίνεται οver the air, χωρίς να χαθεί τίποτα, και χωρίς να εμπλέκεται iTunes. :D

Δηλαδή Δημήτρη τι εννοείς "over the air"? Ότι γίνεται χωρίς να χρειάζεται σύνδεση με τον υπολογιστή? Κάτι σαν update δηλαδή?

Μην μου λες τέτοια και με αποθαρρύνεις Νίκο... :frown:

Η αλήθεια είναι οτι δεν το έχω πιάσει στα χέρια μου το Samsung.

Απλά βλέπω site και διαφημίσεις που υπόσχονται οτι το τηλ κάνει τα πάντα αλλά αν προσέξεις υπάρχουν μόνο στατικές φώτο και το τηλ είναι σε δεύτερη μοίρα σε όλο το πλάνο που δείχνει ένα χαρούμενο τύπο στην διάρκεια της μέρας κτλ κτλ, ακόμη και στα features.
+ ότι το λειτουργικό προσπαθεί να θυμίσει το iOS.

Οι διαφημίσεις της Apple είναι απλό background και ένα χέρι που δείχνει στο κεντρικό πλάνο που είναι το iPhone, το τί κάνει ακριβώς χωρίς εφέ και κομπάρσους.

Π.χ

http://www.youtube.com/watch?v=-V1pbHXGJDA&NR

VS

(και ας την βγάλαν για πλάκα αλλά τουλάχιστον στο iPhone γίνεται και ας είναι και το 3G,2 ετών μοντέλο)

http://www.youtube.com/watch?v=KdY5vDTJTME

Last edited:
Δηλαδή Δημήτρη τι εννοείς "over the air"? Ότι γίνεται χωρίς να χρειάζεται σύνδεση με τον υπολογιστή? Κάτι σαν update δηλαδή?

Ακριβώς. Αν το κινητό έχει πρόσβαση στο internet (είτε μέσω WiFi είτε 3G είτε USB είτε οτιδήποτε) η αναβάθμιση γίνεται κανονικά. Το τηλέφωνο τσεκάρει περιοδικά για updates / upgrades του λειτουργικού και των εφαρμογών και όταν βρίσκει κάτι εμφανίζει μήνυμα. Εγώ πέρασα από Android 2.1 σε 2.2 ενώ ήμουν στην παραλία.

Απάντηση: Re: iPhone 4 vs Samsung Galaxy S

Ακριβώς. Αν το κινητό έχει πρόσβαση στο internet (είτε μέσω WiFi είτε 3G είτε USB είτε οτιδήποτε) η αναβάθμιση γίνεται κανονικά. Το τηλέφωνο τσεκάρει περιοδικά για updates / upgrades του λειτουργικού και των εφαρμογών και όταν βρίσκει κάτι εμφανίζει μήνυμα. Εγώ πέρασα από Android 2.1 σε 2.2 ενώ ήμουν στην παραλία.

Αυτό είναι πολύ σημαντικό τότε :2thumb22sup:

Από εφαρμογές, κυρίως navigation υπάρχουν οι γνωστές εταιρείες σε android?

Eγω πηγα σημερα για να δω το Samsung και το iphone 4 στο Γερμανο.
Μου ειπαν οτι το 4 δεν θα ερθει συντομα ή καθολου !!!
Δεν ξερω αν λενε αληθεια, ή απλα δεν ξερουν τι τους γινεται...
Το 4 το εχω δει φυσικα στο Πλαισιο και μου αφησε αριστες εντυπωσεις.

Το samsung τωρα, ειναι φυσικα ενα αντιγραφο του 4, καλο αντιγραφο , δε λεω , αλλα καμια σχεση με το 4.
Ψευτικη κατασκευη , πλαστικουρα .
Η οθονη ειναι ολα τα λεφτα, 4" και πολυ καλα χρωματα... εντυπωσιακη.
Η αισθηση , καλη , αλλα οχι σαν του iphone.
Ζηλευω που εχει και ραδιοφωνο (ειμαι ακομη εραστης των FM), η καμερα μετρια και το βιντεο επισης.
Καμια σχεση με τη ποιοτητα του 4...
Τελος το android, φυσικακαι ειναι αντιγραφη του ios.. μη λεμε οτι θελουμε Δημητρη.
Η Apple εκανε την επανασταση και οι υπολοιποι απλα ακολουθουν.
Σιγουρα εχουν κανει πολλα βηματα και ισως εχουν ξεπερασει σε πολλα το ios , αλλα η αισθηση που σου δινει το 4 και το νεο ios δεν υπαρχουν ακομη σε αλλα κινητα.

Παντως, ομολογω, οτι αν δεν υπηρχε το iphone, σιγουρα θα χτυπαγα το samsung (φυσικα , αν δεν υπηρχει iphone , δεν θα υπηρχαν και ολοι αυτοι οι "κλωνοι" !!!)-bye-

Επίσης από ότι βλέπω το Samsung Galaxy S κέρδισε και το βραβείο EISA 2010-2011 ως το κορυφαίο smartphone. Πέρυσι το είχε πάρει το iPhone 3GS.

Re: Απάντηση: Re: iPhone 4 vs Samsung Galaxy S

Αυτό είναι πολύ σημαντικό τότε :2thumb22sup:

Από εφαρμογές, κυρίως navigation υπάρχουν οι γνωστές εταιρείες σε android?

Εχω το Navigon και ειμαι πολυ ευχαριστημενος :a0210:

Επομένως με λίγα λόγια, πέρα των εφαρμογών των περισσότερων που έχει το iphone και της καλύτερης ποιότητας κατασκευής (πιο συμπαγής κατασκευή) δεν βλέπω αλλού να υπερτερεί έναντι του Samsung :chinscratch:

Επομένως με λίγα λόγια, πέρα των εφαρμογών των περισσότερων που έχει το iphone και της καλύτερης ποιότητας κατασκευής (πιο συμπαγής κατασκευή) δεν βλέπω αλλού να υπερτερεί έναντι του Samsung :chinscratch:

Ξαναρωτάω πιό χύμα: γίνεται στο android να περάσουν σπασμένες εφαρμογές με άλλα λόγια τζαμπέ; Αν ναι , συνεχίζουμε να το συζητάμε. Αν όχι, τότε η βαθμολογία γίνεται 100-0 υπέρ του iphone.

Αφου το είπανε πιο πάνω τα παιδιά Τάσο ότι γίνεται!!

υγ.: εκτός κι αν δεν κατάλαβα καλά....