iPhone 4 vs Samsung Galaxy S

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: iPhone 4 vs Samsung Galaxy S

Ολα τα smartphones στον ιδιο χρονο κλειδωνουν... εχουν τον ιδιο aGPS δεκτη!

Και μαλιστα το phone 4 κανει γυρω στα 20 δευτερα λογω βαρυτερου λειτουργικου.... (σε σχεση με Android και Symbian)

Nαι, ναι αυτό το ios4 σέρνεται ρε παιδάκι μου,,,αχ....και με 1ghz επεξεργαστή....άστα....

Πλάκα μου κανείς φαντάζομαι! Το iPhone δεν το έχω κλείσει ποτέ και δεν υπάρχει και κανένας λόγος να το κλείσεις! Δεν γίνεται να υπάρχει κάτι πιο γρήγορο απο το iPhone γιατί πολυ απλά αντιδρά ακαριαία στα πάντα!

Και επειδη δε το κλείνεις εσυ σημαινει οτι δεν ειναι βαρύ?
Πάει σφαιρα αφου ανοιξει ομως, εδώ συμφωνουμε!

το κλεινεις πχ σε αεροπλάνο, το βράδυ για οικονομια μπαταριας και επειδη δε θες ακτινοβολια γυρω απο το κεφάλι σου 8 ώρες, οταν βαζεις υποπτα apps απο cydia/installous, οταν τα δει ολα (σπανιο αλλα γινεται) κ.α.

Εγω το κλεινω παντως almost once a day για καποιο λογο πάντως...

Last edited:
Δεν το κλεινω ποτε. Δεν υπαρχει λογος. Σε flight mode ακομα και την νύχτα δεν καίει μπαταρία ουτε 1%

Ολα τα smartphones στον ιδιο χρονο κλειδωνουν... εχουν τον ιδιο aGPS δεκτη!

Και μαλιστα το phone 4 κανει γυρω στα 20 δευτερα λογω βαρυτερου λειτουργικου.... (σε σχεση με Android και Symbian)

"βαρυτερου" λειτουργικου; Τι αλλο θα ακουσουμε! :p

ΥΓ. Το 4ρι κλειδωνει το gps σε 3-4 δευτερα.Δεν ξερω αν ειναι αργο για εσενα..-bye-

"βαρυτερου" λειτουργικου; Τι αλλο θα ακουσουμε! :p

ΥΓ. Το 4ρι κλειδωνει το gps σε 3-4 δευτερα.Δεν ξερω αν ειναι αργο για εσενα..-bye-

οταν είναι "ζεστά" ολα πάνω-κάτω τον ίδιο χρόνο θέλουν...-bye-

Σοβαρα ε; Το λες εκ πειρας;
Μηπως και το 2g/3g οταν ειναι "ζεστο" κανει τον ιδιο χρονο με το 4αρι;

Τι αλλο θα ακουσουμε λεμε...

Το 2g με το tom tom που ειναι ολη την ώρα στην πρίζα βρισκει ακαριαία στίγμα. Oταν ομως κανει cold startup και αναλόγως που ειμαι (πολη ή εξω) παιρνει περισσότερο χρόνο.

Την ιδια συμπεριφορά εχουν και τα 2 handleld gps (garmin, magellan) οπως και το wm miop350:
Warm statrup takes just seconds...

τωρα αν θελουμε συγκρίσεις ποιος δεκτης την εχει ποιο μεγάλη την ικανοτητα να βρισκει ευκολα δορυφόρους θα πρεπει να τους δοκιμασουμε υπο ιδιες συνθήκες σε cold startup...

Last edited:
Ίσα ίσα που όταν οι υπολογιστές είναι κρύοι πάνε πιο γρήγορα, τι άλλο θα συζητήσουμε Θεέ μου! :FSGSFGS4:

Φαντάζομαι κάνεις χίουμορ διαφορετικά μαλλον σου διαφεύγει ο τρόπος λειτουργίας του δέκτη gps...:rifle:

Διαβαζοντας τοσο καιρο τα θεματα για τα τηλεφωνα παρατηρησα οτι μονο το iphone εχει προβληματα και ελλειψεις μιας που μονο για αυτα μιλαμε.

Σημερα καταλαβα οτι και το samsung εχει ενα πταισμα προβληματακι με το Gps του αλλα ευτυχως το γυρισαμε γρηγορα γρηγορα παλι στο iphone και το ποσο αργα μπουταρει....

Ουφ ευτυχως ..... ολα ειναι οπως πρωτα.. :flipout:

Απάντηση: Re: iPhone 4 vs Samsung Galaxy S

Διαβαζοντας τοσο καιρο τα θεματα για τα τηλεφωνα παρατηρησα οτι μονο το iphone εχει προβληματα και ελλειψεις μιας που μονο για αυτα μιλαμε.

Σημερα καταλαβα οτι και το samsung εχει ενα πταισμα προβληματακι με το Gps του αλλα ευτυχως το γυρισαμε γρηγορα γρηγορα παλι στο iphone και το ποσο αργα μπουταρει....

Ουφ ευτυχως ..... ολα ειναι οπως πρωτα.. :flipout:

Μαλλον διαβάζεις επιλεκτικά τα posts τοτε γιατι η συνοψη σου δεν εχει την ροη της κουβέντας οπως έγινε... -bye-

Το 2g με το tom tom που ειναι ολη την ώρα στην πρίζα βρισκει ακαριαία στίγμα. Oταν ομως κανει cold startup και αναλόγως που ειμαι (πολη ή εξω) παιρνει περισσότερο χρόνο.

Την ιδια συμπεριφορά εχουν και τα 2 handleld gps (garmin, magellan) οπως και το wm miop350:
Warm statrup takes just seconds...

Επειδη λοιπον δεν εχεις εμπειρια επι του θεματος μιας που δεν εχεις κινητο με ενσωματομενο δεκτη gps, μαθε οτι το 3g με το 3gs και το 4, εχουν διαφορα στην ταχυτητα κλειδωματος του σηματος, κρυα ή ζεστα και αυτο εχει να κανει κυριως με την ταχυτητα του επεξεργαστη και ισως και με την ram που εχει. Το ιδιο ισχυει λιγο πολυ για ολα τα κινητα...