Παιδια αποφασησα να αγορασω το πρωτο μου iPhone και τωρα εχω μια αμφηβολια για αρχη σκεφτηκα να σας ρωτησω να περιμενω για το 5 η το 4s ειναι μια καλη ευκαιρια? 
Αγαπητοί φίλοι και φίλες.
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2025 την Κυριακή 30 Μαρτίου.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.
Δε νομίζω πως υπάρχει δίλημμα το 5 είναι αλλού
εχεις δικιο..χμμ ευχαριστω σχετικα με μεταχειρισμενο τι πρωτηνης να κανω? ευχαριστω Συγγνωμη με τα ελληνικα μου ορθογραφικα μου λαθη απλα ειμαι λιγο ανορθογραφως χδΌντως. Με την γιγαντιαία οθόνη των 4 ιντσών είναι αλλού. Στην β' εθνικη!
Εγώ αν ήθελα iphone αυτή την εποχή θα έκανα υπομονή 1-2 μήνες να βγει το "καινούριο" και θα επαιρνα το 4s. Oi τιμές του θα πέσουν 100-120 ευρώ σαν καινούριο και ταυτόχρονα θα υπάρξει πληθώρα προσφορών από early birds που θα τα δίνουν για να πάρουν το "νεο".
Κάποτε ήμουν φαν της απλ. Με κούρασε όμως μέσα σε ένα χρονο μόλις. Τώρα πια ούτε κρύο ούτε ζεστη. Windows & android αν όχι καλύτερα σίγουρα ισάξια. Και για μένα πιο "άνετα" σαν καθημερινή εμπειρία χρήσης.
Αν ενδιαφερεσαι και για μεταχειρισμένο μόλις ανακοινωθεί το 5 και ειδικά όταν ερθει ελλάδα θα γεμίσουν οι αγγελίες με πωλήσεις 4s. Στη χρυσή ευκαιρία, στο myphone και στο iphonehellas. Ξεχώρισε οσες θεωρείς σοβαρές και σου δίνουν την εικόνα ότι πρόσεχαν το κινητό και δεστο από κοντά. Βεβαία μην περιμένεις και λιωμα τιμές. Τα iphone κρατάνε καλά τις τιμές τους.εχεις δικιο..χμμ ευχαριστω σχετικα με μεταχειρισμενο τι πρωτηνης να κανω? ευχαριστω Συγγνωμη με τα ελληνικα μου ορθογραφικα μου λαθη απλα ειμαι λιγο ανορθογραφως χδ
Μη μπλέξεις με iOS..![]()
Ναι..μην μπλέξεις με το εύκολο λειτουργικό.... :worshippy:
+1Μη μπλέξεις με iOS..![]()