IPHONE 5 και μπαταρια.....sos

xlemp21

Senior Member
9 November 2006
680
Αγια παρασκευη
καλησπερα παιδια,ειναι η πρωτη φορα που ποσταρο εδω και εχω ενα θεμα με το μηλοφωνο...ειμαι στην εκδοση 6.1.2 με πολλη λιγη χρηση δηλαδη καμια 10αρια μυνηματα κανενα 15λεπτο συνολο σε τηλ ..με απενεργοποιημενο το 3τζι κ και το wifi...ειναι δυνατον πχ χθες το πρωι που το εβγαλα απο φορτιση ολη την νυχτα...σημερα το πρωι δηλαδη 24ωρο να εχει 1% ενω χθες το πρωι που το εβγαλα απο την πριζα ηταν στο 100%...?το εχω ουτε μηνα...απο την στιγμη που δεν ειναι ενεργοποιημενα τα δεδομενα κ το wifi εχει πχ θεμα με τις γνωστοποιησεις(δηλαδη να τρωει μπαταρια)?αυτο ειναι το πρωτο ερωτημα κ δευτερον ισχυει αυτο που διαβασα οτι πχ εγω το βραδυ που κοιμαμαι εκει στο κομοδινο που το εχω επειδη εχει μονο μια μπαρα σε σημα,να καταναλωνει περισσοτερο μπαταρια?

καλησπερα παιδια,ειναι η πρωτη φορα που ποσταρο εδω και εχω ενα θεμα με το μηλοφωνο...ειμαι στην εκδοση 6.1.2 με πολλη λιγη χρηση δηλαδη καμια 10αρια μυνηματα κανενα 15λεπτο συνολο σε τηλ ..με απενεργοποιημενο το 3τζι κ και το wifi...ειναι δυνατον πχ χθες το πρωι που το εβγαλα απο φορτιση ολη την νυχτα...σημερα το πρωι δηλαδη 24ωρο να εχει 1% ενω χθες το πρωι που το εβγαλα απο την πριζα ηταν στο 100%...?το εχω ουτε μηνα...απο την στιγμη που δεν ειναι ενεργοποιημενα τα δεδομενα κ το wifi εχει πχ θεμα με τις γνωστοποιησεις(δηλαδη να τρωει μπαταρια)?αυτο ειναι το πρωτο ερωτημα κ δευτερον ισχυει αυτο που διαβασα οτι πχ εγω το βραδυ που κοιμαμαι εκει στο κομοδινο που το εχω επειδη εχει μονο μια μπαρα σε σημα,να καταναλωνει περισσοτερο μπαταρια?

Ειναι πολυ πιθανο λογω οτι δεν μπορει να διατηρησει ικανοποιητικη τη σταθμη του σηματος, να κανει συνεχως αναζητηση και για αυτο να ψοφαει.

αν το έχεις στο κομοδίνο σου όταν κοιμάσαι και δεν μπορεί να πιάσει σήμα ή πιάνει με το ζόρι, να ξέρεις οτι πολύ πιθανό να "ψήνεις" τον εγκέφαλό σου...

Ετσι κλεινεις ολα τα δεδομενα οχι μονο το 3g.
Παλια μπορουσες να κλεισεις το 3g αλλα να παιρνεις δεδομενα μεσω edge η gprs

Αν πέρασες την αναβάθμιση φορέα για το LTE την έκατσες. Ψάχνει μόνιμα για 3G, ακόμα και αν έχεις τα data off.
Θέλει restore και setup από την αρχή ΧΩΡΙΣ να περάσεις το update για τον φορέα.

Πιασε το αυγο και κουρευτο δηλαδη.

Οσο παει η apple μας πιεζει να ακολουθησουμε αλλους δρομους μου φαινεται.

Η μπαταρια απλως δεν υπαρχει πια.

Πιασε το αυγο και κουρευτο δηλαδη.

Οσο παει η apple μας πιεζει να ακολουθησουμε αλλους δρομους μου φαινεται.

...
Σόρυ για το οφτόπικ.
Όχι για την μπαταρία αλλά αυτό για τους άλλους δρόμους το είχα βιώσει παλιά και είπα να μην το ξαναβιώσω. Είπα να είμαι κύριος. 3 μήνες άντεξα όμως σε αυτόν τον γύρο. Σήμερα έφαγε μια αποφυλάκιση το ipad3 και μου έφυγε ένα βάρος μεμιάς.

Αυτό το να μην μπορείς να επιλέξεις 2g/3g/4g είναι απλά tragic
41788_230707020361488_1036898210_q.jpg
...

Εγω για να εχω αξιοπρεπει μπαταρια απλως απενεργοποιησα ολα τα data.

Απάντηση: Re: IPHONE 5 και μπαταρια.....sos

δηλαδη αμα κανω restore kai set up as new χανετε η αναβαθμηση που εχω κανει σε cosmote shop για το LTE?Eιμαι στην 6.1.3