iPhone 5: Οι προπαραγγελίες ξεκινούν τα μεσάνυχτα!

Ξέρει κανείς εάν με την επεξεργαστική ισχύ βελτιώθηκαν οι επιδόσεις του turn by turn στο gps του
iphone 5? To 3gs μου αλλά και το τεσσάρι μιας φίλης έχουν πλησιάσει πολλές φορές τον θάνατο
από άγριο και βάναυσο σπάσιμο. Συγκεκριμένα χρησιμοποιούμε το sygic το οποίο αν και αρκετά
εξυπηρετικό αργεί στην απόκριση και ειδικά στους δρόμους της Αθήνας με αποτέλεσμα να χάνουμε
στροφές κλπ.
Ξέρω ότι καλύτερο το deticated gps αλλά σε ένα ποιοτικό προϊόν του είδους εν έτει 2012 πιστεύω
μια βελτίωση σε αυτόν τον τομέα δεν θα ήταν ''καταχρηστική''.
Κανένας χρήστης?
Ευχαριστώ

Κοιτα και το 4s ηταν άψογο σαν gps με το sygic οποτε φανταζομαι με την CPU του 5αριου τα πραγματα θα ειναι ακομα καλυτερα. Θα το δοκιμάσω σύντομα στον δρομο και θα σου πω.
Παντως χθες που εβαλα το "μαμα" apple maps, με πηγε μια χαρα στον προορισμο μου και μαλιστα απο την σωστη/εξυπνη διαδρομή. Δεν εχασε καμια στροφη και επαναπροσδιόριζε την διαδρομη στο "φτερό". Κατα τα αλλα ειχε mininal/σπαρτιατικο look με ελαχιστες εξτρα πληροφορίες στην οθονη.

Απάντηση: Re: iPhone 5: Οι προπαραγγελίες ξεκινούν τα μεσάνυχτα!

US pricing of unlocked iPhone 5 shows up on Apple's website
Pricing of the factory unlocked Apple iPhone 5 in the US has surfaced on the company's website.
While not officially announced, AppleInsider has discovered that entering the search query "iPhone 5 factory unlocked" reveals the pricing of the device. Contract-free the 16 GB iPhone 5 will set you back 507.94 while the 32 GB and 64 GB will retail for 586.21 and 664.48 respectively.
Prices haven't changed at all compared to the way Apple priced the iPhone 4 and iPhone 4S in the US.
In Europe, however, it's a different story. In the UK in particular, a factory unlocked 16 GB iPhone 5 retails for 661.33 whereas the 16GB version of the iPhone 4S started at 623.83 Prices for the 32 GB and 64 GB variants remain the same as last year.
http://www.gsmarena.com/us_pricing_...ne_5_shows_up_on_apples_website-news-5044.php
http://www.apple.com/search/?q=iphone+5+factory+unlocked