iPhone 5: Οι προπαραγγελίες ξεκινούν τα μεσάνυχτα!

Πολύ σίγουρο σε βλέπω για κάτι που γνωρίζει μόνο η apple και οι συνεργάτες της..
Προσωπικά θα μου έκανε μεγάλη εντύπωση η επιλεκτική αύξηση της τιμής μόνο για την Ευρώπη επειδή.. οι Ευρωπαίοι είναι κορόιδα.
Κάτι άλλο πρέπει να παίζει.

Ωραία, περιμένουμε μία διαφορετική εξήγηση/υπόθεση/ερμηνεία γιατί το 64άρι iPhone 5 κοστίζει χωρίς φόρους και ΦΠΑ στην Ευρώπη γύρω στα 150 δολάρια παραπάνω από τις ΗΠΑ (unlocked).

Last edited:
Φυσικά και δεν στοχοποιήθηκε η Ευρωπαϊκή αγορά. Είναι συνηθισμένο το παιχνιδάκι με τις ισοτιμίες από
το Αμέρικα. Σίγουρα η διαφορά δεν είναι αυτή βέβαια αλλά είναι τεχνητά φουσκωμένη. Από την άλλη σαν
εταιρεία εγκρίνω πλήρως την πολιτική της συνολικά. Πολύ έξυπνη και ύπουλη οικονομικά ενώ πλασάρεται
υπό τη σκιά του πλεονεκτήματος των προϊόντων της. Βέβαια πλέον τα πλεονεκτήματα αυτά έχουν μειωθεί
σημαντικά λόγω του ανταγωνισμού και δε μιλάμε για πυρήνες και τέτοια ''πράγματα''.
Μένει λοιπόν η brand loyal μερίδα των πελατών της Apple για να τη βγάλει ασπροπρόσωπη διότι η φράση
''θέλω κι εγώ ένα iphone'' έχει περάσει.

Ειναι παντως αστειο το γεγονος ότι η μονη ουσιαστική διαφοροποιηση του 5 ειναι η οθόνη που κανενας εν τελει δεν την αναφέρει στα βασικα + της συσκευης (οταν ακους από ''φανατικούς'' ''περίεργη'' κατι δεν παει καλα....:p)

Μπα, αυτο θέλει να παιξεις λιγο για να το εκτιμησεις. Ειδικα σε video, photos και optimized Apps, η διαφορα ειναι σημαντική.

Απάντηση: Re: iPhone 5: Οι προπαραγγελίες ξεκινούν τα μεσάνυχτα!

Μένει λοιπόν η brand loyal μερίδα των πελατών της Apple για να τη βγάλει ασπροπρόσωπη διότι η φράση
''θέλω κι εγώ ένα iphone'' έχει περάσει.
Οχι ακομα δεν εχει περάσει ...
Αν ειχε περάσει θα ειχε άλλη πολιτική
Την παίρνει ακομα ...

Θα ειχε πιστευω πολυ ενδιαφερον να ειχε το iphone 5 οσο το s3.
Κατι μου λεει οτι η συζητηση θα ηταν διαφορετικη....

Re: Απάντηση: Re: iPhone 5: Οι προπαραγγελίες ξεκινούν τα μεσάνυχτα!

Ξέρεις γιατί έχει περάσει? Γιατί όλοι έχουν ήδη ένα, ενώ όσοι δεν έχουν, το κάνουν συνειδητά ή
απλώς δεν ασχολούνται με τα smartphones και γενικά με phones. Ηταν μια μόδα πιστεύω που σιγα
σιγά περνάει. Εάν ακούμε και από ορκιζμένους χρήστες ότι βαρέθηκαν το περιβάλλον ios...

Βασιζόμενος στο post του φιλου nektar, εαν η τιμή ήταν ανταγωνιστική δεν θα υπήρχε καθόλου συζήτηση.
Το iphone εχει ''ειδικό βάρος'' και σε μια τιμή εξισωμένη με τα υπόλοιπα ανταγωνιστικά (στην ουσία
αντιγραφές) προιόντα, η apple θα είχε ξεκάθαρο προβάδισμα σε όλους τους τομείς ( πχ πωλήσεις, value).

το μέλλον θα δείξει
ας βγούν κάποια στιγμή τα αποτελέσματα των πωλήσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη για να έχουμε εικόνα και εμείς και η apple

Όπως και να χει η apple είναι καινοτόμος στην αγορα τεχνολογίας και όλοι την ακολουθούν κατα πόδας..
Είδε κανείς windows 8;;;
Η βάση τους είναι iOS ..μόνο το AppStore λείπει!!!!!
Και σε κάθε περίπτωση αυτο πληρώνεις είτε είναι 639 είτε 739...ακριβά αλλα καινοτόμα...

Τι να εννοά φρε Φρα;

Οτι η MS προσπαθει να ακολουθήσει την Apple σε θεματα ''touch interface'', ''marketing'' (βλ. ''stores'' κλπ)

Τα Win 8 δεν τα εχω δοκιμασει ακόμα, τα tiles ειναι πολύ ομορφα και πολύ πιο φρεσκα από το παλιό iOS αλλά το ''μεσα'' (της MS) θελει δουλίτσα ακόμη (από την εμπειρία μου με τα 7.5).

Μα ειναι ξεκάθαρο τι λεει? τι σχέση εχουν λοιπον τα win8 με το iOS (τουλάχιστον GUI κ φιλοσοφία)

KAMMIA

οτι βγαίνει γρήγορο και σταθερό κι ωραίο δλδ θα το λέμε βασίζεται στο iOS? το "market" το έχουν και ολα τα υπόλοιπα λειτουργικά τώρα το θυμηθήκαμε για να βρούμε "ομοιότητες" ?
για ποιο touch λέμε....κι αυτο πατέντα της apple eιναι? Δε βρίσκω καμμια ομοιότητα.... Pure innovation η MS στο GUI....

Last edited:
Απάντηση: Re: iPhone 5: Οι προπαραγγελίες ξεκινούν τα μεσάνυχτα!

And you are about to receive an infraction.. :p

Εεε τι όλοι καθαροί θα την βγάζουν? :P .... μόνο εγώ την πλήρωσα την ζημιά (αδίκως) και η ρετσινιά ακόμα να φύγει.... @!$ %@