Iphone από Αγγλια. Αξιζει;

Aggelos M.

AVClub Fanatic
19 June 2006
11,035
Ξερει κανεις αν αξιζει να φερει καποιος το iphone από Λονδινο;
Ποσο κοστιζει εκει κτλ..

Τι πρεπει να προσεξει καποιος (εκδοση, κλειδωματα κτλ)

Help...

Ξερει κανεις αν αξιζει να φερει καποιος το iphone από Λονδινο;
Ποσο κοστιζει εκει κτλ..

Τι πρεπει να προσεξει καποιος (εκδοση, κλειδωματα κτλ)

Help...

Δεν ξέρω αν μπορείς να πάρεις σκέτο το τηλέφωνο χωρίς υποχρεωτική συνδρομή στην Ο2.
Πρίν 2 μήνες πάντως που κοίταζα τιμές στη Γλασκώβη δεν ήταν και φτηνό, πιό φτηνά ερχόταν από Αμερική παρά στην Αγγλία με σύνδεση.

Δεν ξέρω αν μπορείς να πάρεις σκέτο το τηλέφωνο χωρίς υποχρεωτική συνδρομή στην Ο2.
Πρίν 2 μήνες πάντως που κοίταζα τιμές στη Γλασκώβη δεν ήταν και φτηνό, πιό φτηνά ερχόταν από Αμερική παρά στην Αγγλία με σύνδεση.

Ναι αλλα... Αγγλια παει μια φιλη, τι να της πω; Τραβα ΝΥ;

Μπαμπη πες μου εντυπωσεις από την χρηση του, ξερω οτι εισαι αντικειμενικος σ αυτα!:grinning-smiley-043

Ναι αλλα... Αγγλια παει μια φιλη, τι να της πω; Τραβα ΝΥ;

Μπαμπη πες μου εντυπωσεις από την χρηση του, ξερω οτι εισαι αντικειμενικος σ αυτα!:grinning-smiley-043

Ναί, είμαι είμαι...
icon10.gif

Εμένα μου αρέσει πολύ.... Μειονέκτημα η μικρή αυτονομία της μπαταρίας...
Το χρησιμοποιώ σαν τηλέφωνο και μόνο... Ούτε SMS ούτε MMS ούτε φωτογραφικές ούτε τίποτε... Τηλέφωνο και γκατζετάκι. Αυτό είναι.
Αν και στην αρχή πίστευα οτι σε λίγο θα το βαρεθώ και θα το παρατήσω τώρα το έχω συνηθίσει τόσο πολύ που πολύ δύσκολα θα γυρίσω σε άλλο τηλέφωνο...
Εγώ δεν είμαι σοβαρό δείγμα όμως.... Ρώτα κανέναν άλλο... -bye-

Για να πω κι εγω τη γνωμη μου, ειναι το απολυτο gadjetaki... αλλα μεχρι εκει!
Πριν ειχα το Nokia N80 IE, kai ειχε ολα οσα ηθελα (ευκολα μενου, απειρα προγραμματα, ραδιοφωνο, sms-mms kai video, kai κυριως Gps ).
Αλλα μπηκε ο διαολος μεσα μου και πηρα iphone.

Tωρα να σου πω, αναγακαζομαι να παρω extra ραδιοφωνακι για τη δουλεια, extra Gps gia το αυτοκινητο.... ειμαι σε σκεψεις !!!

Ενδιαφερεται κανεις για Iphone ?:bang:

Δεν αξίζει. Απλά αν σε τρώει η περιέργεια και μόνο και μπορείς να το πληρώσεις, θα αποκτήσεις κάτι μοντέρνο που μόνο προβλήματα θα σου φέρει. Τα ξεκλιδώματα είναι υπερδύσκολα, για αρχή.

Δεν αξίζει. Απλά αν σε τρώει η περιέργεια και μόνο και μπορείς να το πληρώσεις, θα αποκτήσεις κάτι μοντέρνο που μόνο προβλήματα θα σου φέρει. Τα ξεκλιδώματα είναι υπερδύσκολα, για αρχή.

Λογικό δεν είναι να τα κάνουν δύσκολα??? Νομίζεις πως θα άρεσε στην κάθε AT&T να μην είχε την αποκλειστικότητα και να έδινε και μερίδιο από τα πάγια της?....:cool: