iphone απο ΗΠΑ

VaMa

Established Member
16 January 2007
162
Πατρα
θα ηθελα αν ξερετε την βοηθεια σας.

Προκειται να ταξιδεψω στη Βοστωνη για 4-5 μερες. Ξερετε αν μπορει κανεις εκει να αγορασει το iphone, γιατι στην ιστοσελιδα των apple stores που εβλεπα το πουλουσαν μονο με συμβολαιο της AT&T.

Υπαρχουν μαγαζια εκει που το πουλουν χωρις συμβολαιο ή ξεκλειδωτο;

Ευχαριστω,
Βασιλης

να πάς σε κάποιο μεγάλο mall, δεν θυμάμαι πως το λέγανε, αλλά έχουν APPLE stores και εκεί το πουλάνε και σκέτο, ημουν στο τσακ να χτυπήσω δύο, αλλά η λογική του πορτοφολιού επικράτησε :)

Καλο ταξίδι, έχει πολύ ωραια μέρη η Βοστώνη να επισκεφτείς και να φάς τους world famous Boston lobsters, στο Legal Seafood κατα προτίμηση...

sokos σε ευχαριστω για την απαντηση. Βλεποντας ομως την ιστοσελιδα των applestores στις ΗΠΑ ειδα πως πωλουν το iphone μονο με συμβολαιο και γι αυτο αναρωτιομουν αν θα μπορουσε να το παρει κανεις απο αλλου.

Βασιλης

Φυσιολογικά,φίλε μου, όπως και εδώ,σίγουρα πλην των παρόχων κινητής που έχουν συνάψει συμβόλαιο με την Apple,όλο και κάποιος θα έχει iPhones προς πώληση (μεγάλα καταστήματα,κλπ.)...
Εκείνο που σε νοιάζει ειναι να είναι unlocked,ουτως ώστε να δέχεται micro SIMS όλων των παρόχων...

Δεν σε συμφερει να το παρεις απο εκει οι τιμες ειναι περιπου οι ιδιες.
παραδειγμα η καλυτερη τιμη το 16 γιγα ξεκλειδωτο εχει 750 δολ = 540 ευρω.
Αν το παρεις απο εδω εχει 659 ευρω.
Τωρα ενα τετοιο τηλεφωνο χωρις ιντερνετ στο παγιο σου δεν λεει.
Εγω που το πηρα απο εδω (vodafone) ειχα 50 ευρω μειον της τιμης του λογο επιδοτησης (αλλος μπορει να εχει περισσοτερη) και λογο του οτι αλλαξα συμβολαιο για να εχω και ιντερνετ (750 μεγα το μηνα) δηλ πηγα απο τα 26 ευρω στα 41 παγιο,μου πηγε τελικα 411 ευρω.
Σε αυτα ειναι μεσα και αλλαγη της καρτας σε μικρο σιμ 21 ευρω.
Και το κυριοτερο εχεις και την εγγυηση απο εδω.
Οποτε κατα την γνωμη μου δεν συμφερει η αγορα του απο Αμερικη,κοιτα να παρεις αλλα πραγματα απο εκει που συμφερουν.
Καλο ταξιδι και καλη επανοδο.