iPhone Bluetooth Headset

Επίσης η συσκευασία περιλαμβάνει και το travel cable που φαινομενικά φαίνεται σαν το κλασσικό καλώδιο, αλλά αν το κοιτάξετε καλά το βύσμα από πίσω έχει υποδοχή για το ακουστικό (κι αυτό με μαγνήτη).

Φορτιστή δεν περιλαμβάνει, αλλά κι αυτόν που είχε το τηλέφωνο είναι τελικά ο travel φορτιστής για το ipod. Το γράφει και πάνω άλλωστε. Οπότε αν βρείτε τίποτα φορτιστές για ipod κάνουν και για το τηλέφωνο.

Ελα και τα μειονεκτήματα:

Το ακουστικό δεν "κελαϊδάει" όταν χτυπάει τηλέφωνο.

Επειδή δεν είχα ποτέ bluetooth έτσι δουλεύουν όλα;

Δεν έπρεπε να χτύπαγε κι αυτό; Πρέπει να ακούσεις το τηλέφωνο μέσα στην τσέπη του μπουφάν ;

Σε λίγες μέρες θα βάλω το νέο Parrot 3200+ στ' αμάξι και θα σας πω αν παίζει και μ' αυτό (αν και στο site της parrot το έχει στην λίστα με τα compatibles)

Επιβεβαιώνω και επίσημα ότι λειτουργεί ΤΕΛΕΙΑ με το parrot 3200 Plus που έβαλα.

Στην αρχή έπαθα μια κρίση διότι επειδή το πήρα το parrot από Αγγλία (δεν υπάρχει ακόμα το plus εδώ) δεν είχε ελληνική γλώσσα με αποτέλεσμα όλα τα ονόματα με ελληνικά γράμματα τα έδειχνε με τετράγωνα κουτάκια.

Μπήκα στο site της parrot και κατέβασα το software την έκδοση που περιείχε ελληνική γλώσσα και το πέρασα στο parrot μέσω bluetooth από το laptop. Φυσικά όλα τζάμι μετά. :firstprize:

Ελα και τα μειονεκτήματα:

Το ακουστικό δεν "κελαϊδάει" όταν χτυπάει τηλέφωνο.

Επειδή δεν είχα ποτέ bluetooth έτσι δουλεύουν όλα;

Δεν έπρεπε να χτύπαγε κι αυτό; Πρέπει να ακούσεις το τηλέφωνο μέσα στην τσέπη του μπουφάν ;

Tασο θα επρεπε!
Ολα τα bt που ειχα εως τωρα "κελαϊδουσαν" ;)

Συγνώμη όταν λέω "κελαϊδάει" εννοώ να ακούγεται εξωτερικά. Οχι από το ακουστικό όταν το έχεις στο αυτί. Ετσι χαίρω πολύ, δουλεύει.
Εγώ λέω π.χ. αν έχεις στο μπουφάν σου το τηλέφωνο και δεν ακούσεις το κουδούνισμα, θα κουδουνίσει το bluetooth;

Τωρα μιλας σωστα και με ειχες τρομαξει :smile:
Δεν εχω δει-ακουσει bt να ακουγεται εξωτερικα.
Εχω ομως δει με δονηση!

Μια βοήθεια διότι δεν βλέπω να έρχεται το ΒΤ και στο ταχυδρομείο που πήγα κοίταξαν στο Τελωνείο αν είμαι σωστός στο αεροδρόμιο πάντα και δεν υπάρχει τίποτα.Η αγορά έγινε με το pypal και από όσο ξέρω σε ένα μήνα παίρνω τα λεφτά πίσω σωστά; ποια διαδικασία ξεκινάω;
Έχω στείλει από εχθές emai στον πωλητή για να ψάξει από την μεριά του αλλά δεν έχει απαντήση.

Νίκο έχω tracknumber και του το έστειλα για να μην πάω κατευθείαν στην paypal.
Το email του το είδα πρίν πάω να στείλω με την διαδικασία που μου είπες ποιο πριν και λέω άσε να του δώσω και το trakink και βλέπουμε έτσι και αλλιώς κάποια πατάτα έχει γίνει,πάντως από διευθύνσεις και τέτοια είμαι εντάξει.