iphone-ΒΟΗΘΕΙΑ!

Aggelos M.

AVClub Fanatic
19 June 2006
11,030
Λοιπον... κατεβαζα σημερα ενα παιχνιδακι μεσω WiFi στο σπιτι αλλα χρειαστηκε να φυγω βιαστικα οπότε εκανα OFF το WiFi και εφυγα...
Από εκεινη την ωρα οποιος με καλει ακουει το οτι "Η συνδεση δεν ειναι εφικτη". Δεν ξερω αν το προβλημα προυπηρχε, εγω τοτε το καταλαβα!
Μετα απο καθε κληση λαμβανω SMS για την εν λογω κληση. Επίσης εγω τηλεφωνω κανονικα. Το προβλημα ειναι μονο με τις εισερχομενες.
Καμμια ιδεα για το τι μπορει να εχει "πειραχθει"?
Το εσβησα και το αναψα αλλα τιποτα...
Επαναφορα ρυθμισεων δεν εχω κανει γιατι δεν ξερω τι στο καλο θα χασω.

Α! Το τηλεφωνο ειναι το 3G 16GB

Να προσθεσω οτι σε αυτο το 4ωρο που εχω το προβλημα εχω καταφερει να δεχθω 1 εισερχομενη κληση! Οι αλλες 50 βρηκαν σε τοιχο!

Τι μπορείς να κάνεις:
1. Ολοκληρώνεις το download του παιχνιδιού, μήπως αυτό κατά κάποιο λόγο μπλοκάρει το κινητό
2. Κάνεις μέσα από τις ρυθμίσεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Μην φοβάσαι, δεν χάνεις τις επαφές σου ή οτιδήποτε άλλο. Δεν είναι φορμάτ δηλαδή.
3. Τελευταία περίπτωση, το συνδέεις με iTunes, κάνεις ένα backup και:
α. Σβήνεις μέσω του iTunes το κατεβασμένο παιχνίδι. Αν πάλι δεν συνέλθει, τότε...
β. Ξαναπερνάς το λειτουργικό από την αρχή.

OK, αλλα γιατι καποιες απο τις κλησεις τις δεχομαι?

Εχω δεχθει αλλες 2-3 μεχρι τωρα.

OK, αλλα γιατι καποιες απο τις κλησεις τις δεχομαι?

Εχω δεχθει αλλες 2-3 μεχρι τωρα.
για δοκιμασε αυτο
settings/mail,contacts,calendars/fetch new data OFF

restart

Last edited:
για δοκιμασε αυτο
settings/mail,contacts,calendars/fetch new data OFF

restart

Τωρα στα ελληνικα πως μεταφραζεται το fetch new data?
Δεν εχει κατι που να μοιαζει... εκτος απο το Μετακληση\Ωθηση

Καταρχήν, ολοκλήρωσε το κατέβασμα του παιχνιδιού και την εγκατάστασή του.
Αν κ μετά δεν......τότε restore από το iTunes.
Μάλλον, κάτι έγινε όταν σταμάτησες την εγκατάσταση...

Φτιαχτηκε οπως ειπε ο φιλος jigwii και οταν με το καλο τελειωσα το κατεβασμα ολα εγιναν οπως πριν, δηλαδη μια χαρουλα!!

Μεγαλη μπουκια φαε που λενε!!!

Δεν εχω προβλημα με τις εισερχομενες κλησεις τωρα αλλα η μπαταρια τελειωνει σε μερικες ωρες!!!
Τι στο καλο να κανω?
Επαναφορα στις εργοστασιακες?
Να πω εδω οτι το τηλεφωνο ειναι μαμισιο. Δεν το εχω πειραξει, απλα δεν θελω να χαθουν δεδομενα, φωτογραφιες κτλ

Μη φοβασαι, δεν θα χαθει τιποτα!
Κανε back up και μετα restore.
Oταν τελειωσει, κανε restore back up και θα γινει το τηλεφωνακι σου οπως τωρα, απλα θα δουλευουν ολα αψογα(ελπιζω)