iPhone Currently Unavailable

Παιδακια αυτα που λετε για 2.8 ειναι ανυποστατα.το νεο θα ειναι 3g τελος.λιγη υπομονη καντε και θα δειτε...κοντος ψαλμος αληλουια...ερχεταιμην απογοητευεστε ακουγοντας διαφορες Φ Η Μ Ε Σ ...

μπορει να βγει σε δυο η τρεις τυπους οπώς στα imac και σε διαφορετικα χρωματα απλα πρεπει να περιμενουμε

καλη υπομονη μην με ακουτε και οσοι δεν εχετε θα την πατησετε
.

θα κλαψω νικο
θα το πω για αλλη μια φορα δεν μιλαμε για φονια 1ης και 2ης γενιας αλλα της ιδιας.
το 2.0 εννοειτε οτι θα μπει.
το θεωρω εντελως φυσιολογικο να κανει βηματα προς τα πισω η apple για την ευρωπη γιατι ειδη τα προιοντα της κοστιζουν +40% απο οτι στην αμερικη.αν εβγαζε ενα με gps και με ολα τα ψεματα που κυκλοφορησαν τοτε θα κοστιζε 1500ε.
εχει πιο μικρη οθονη ειναι χοντροτερο δεν εχει καμερα μπροστα ,εχει ακριβως την ιδια καμερα πισω και ειναι πιο ακριβο.
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟς ?ΘA το παρουν αυτοι που δεν ξερουν.και θα το εχουν κλειδωμενο και θα το λειτουργουν με τη βοδιαφονε συνδεση και θα χρησιμοποιουν τα 384kbit max της 3g που δεν πιανει παντου και κοστιζει πολυ .
επισης δεν ξερουμε αν θα σπαει.
μπορει να σπασει σε ενα χρονο μπορει και ποτε.
και θα ειναι και πιο ακριβο
αυτα.

Απάντηση: Re: iPhone Currently Unavailable

κατσε και θα δεις.-bye-:BDGBGDB55:
Παιδακια αυτα που λετε για 2.8 ειναι ανυποστατα.το νεο θα ειναι 3g τελος.λιγη υπομονη καντε και θα δειτε...κοντος ψαλμος αληλουια...ερχεταιμην απογοητευεστε ακουγοντας διαφορες Φ Η Μ Ε Σ ...

θα κλαψω νικο

images

Johny συγχώρα με.. Απλά δεν τα ξέρω καλα αυτά .. Οτι μαθαίνεις να μας το λες.

σε ευχαριστω δεν ειχε στο περιπτερο.
ναι οτι μαθαινω θα στο λεω αμεσως:bigcry:

Re: Απάντηση: iPhone Currently Unavailable

θα κλαψω νικο
θα το πω για αλλη μια φορα δεν μιλαμε για φονια 1ης και 2ης γενιας αλλα της ιδιας.
το 2.0 εννοειτε οτι θα μπει.
το θεωρω εντελως φυσιολογικο να κανει βηματα προς τα πισω η apple για την ευρωπη γιατι ειδη τα προιοντα της κοστιζουν +40% απο οτι στην αμερικη.αν εβγαζε ενα με gps και με ολα τα ψεματα που κυκλοφορησαν τοτε θα κοστιζε 1500ε.
εχει πιο μικρη οθονη ειναι χοντροτερο δεν εχει καμερα μπροστα ,εχει ακριβως την ιδια καμερα πισω και ειναι πιο ακριβο.
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟς ?ΘA το παρουν αυτοι που δεν ξερουν.και θα το εχουν κλειδωμενο και θα το λειτουργουν με τη βοδιαφονε συνδεση και θα χρησιμοποιουν τα 384kbit max της 3g που δεν πιανει παντου και κοστιζει πολυ .
επισης δεν ξερουμε αν θα σπαει.
μπορει να σπασει σε ενα χρονο μπορει και ποτε.
και θα ειναι και πιο ακριβο
αυτα.

Αυτα που γραφεις Γιαννη μου δεν υπαρχουν απλα γιατι δεν συναδουν με την στρατηγικη και τα σχεδια της Apple για την κατακτηση του ποσοστου της ταξεως του 1% στον χωρο των τηλεπικοινωνιων παγκοσμιως.Τα οσα ανεφερες για πιο χοντρη συσκευη κ.λ.π. δεν ειναι τιποτα αλλο παρα υποβαθμιση της συσκευης καθως και πισωγυρισματα της Apple πραγμα το οποιο δεν την συμφερει γιατι απλα ηδη σε καποιες χωρες το iphone πηγε απατο ή απλα δεν ειχε την ανταποκριση που περιμεναν οπως επισης μην ξεχναμε και τον ανταγωνισμο απο νεες συσκευες που ξεπηδησαν τωρα τελευταια και τις οποιες θα μπορεσει να αντικρουσει μονο με μια πραγματικα νεα version του iphone και μαλιστα σε 3g και με gps.Aυτη ειναι η δικια μου ταπεινη γνωμη ,τωρα για το ποιος εχει δικιο θα φανει στις 9 Ιουνη και οπως ειπα πιο πανω που με "ειρωνευτηκες" κοντος ψαλμος αληλουια οποτε μονο λιγες μερες υπομονη... καλημερα σε ολους!

Re: Απάντηση: iPhone Currently Unavailable

καλημερα φιλε θα τα πουμε στις 9 :flipout:
:BDGBGDB55:

Λογικο να υπαρχει τετοια αντιδραση γιατι πολλοι απο οσους εχουν την πρωτη εκδοση του iphone και ειδικα οσοι το πηραν τωρα οπως εσυ δεν θελουν να βγει το επομενο γιατι απλα θα ξενερωσετε.ειναι λογικη αντιδραση του καταναλωτη.

το εχω ξαναπει δεν υπαρχει θεμα χρηματων
οταν δω κατι καλητερο θα το παρω αυτοματα.
ειμαι υπερκαταναλωτης οποτε λαθος το συμπερασμα για την αντιδραση μου

Αντι να μαλωνετε για κατι που δεν ξερουμε ακομα μπορειτε να κοιταξετε τα στοιχεια που κυκλοφορουν στο ιντερνετ και να βγαλετε μερικα ασφαλη συμπερασματα. Απ' οσα εχω δει εγω τα μονα ασφαλη συμπερασματα ειναι τα εξης:
1. το ιφονι θα ειναι στις ιδιες ακριβως διαστασεις και λιγο πιο χοντρο (βλ. προδιαγραφες που δοθηκαν απο αππλε σε κατασκευαστες θηκων) Εκτος αυτου απο την ιδια πηγη μαθαινουμε οτι κοντα στο ακουστικο θα υπαρχει ενας επιπλεον σενσορας (ισως καμερα) περαν του proximity sensor κ του ambient light sensor
2. θα ειναι 3G
3. θα εχει GPS (βλ. παραγγελια για GPS chips της αππλε)
4. Θα εχει το firmware 1.2 γνωστο και ως 2.0 το οποιο θα ειναι το ιδιο και για το ιφονι πρωτης γενιας
5. θα υποστηριζει photo geotagging μια λειτουργεια που σε συνεργασια με το GPS τοποθετει τις φωτο που παιρνουμε σε χαρτη απεικονιζοντας που τις πηραμε.

Αυτα ειναι τα σιγουρα, τωρα για να προσθεσω κι εγω τη γνωμη μου νομιζω οτι επιπλεον θα εχει και καμερα μπροστα για video calling μεσω μιας εκδοσης ichat AV για ιφονι, νομιζω επισης οτι θα βγει μια μονο εκδοση και θα ειναι σε ενα χρωμα. (πολλοι λενε μαυρο αλλα δεν ειναι σιγουρο.. εμενα χλωμο μου φαινεται), θα εχει τα ιδια κουμπια και θα εχει ανασχεδιασμενο πατο (το κομματι οπου βρισκεται το μικροφωνο) αλλα χωρις λειτουργικες αλλαγες. Το μεγαλυτερο παχος με κανει να πιστευω οτι θα εχει μεγαλυτερη μπατταρια για να μπορει να ανταπεξελθει στο 3G και το GPS

Αλλο ενα σιγουρο χαρακτηριστικο θα ειναι η δυνατοτητα απενεργοποιησης του 3G και το fallback to EDGE οπως λενε στην apple ωστε να μπορει ο χρηστης να μειωνει το drainage της μπατταριας.

Αν επαληθευθουν τα πραπανω θα ειμαι σιγουρα απο τους πρωτους που θα το παρουν οπως εκανα και με το 1ο. Προς το παρον παντως μονο να περιμενουμε μπορουμε.

Η 9η ερχεται και θα δουμε live τον Steve να επαληυευει και να διαψευδει μερικους απο εμας... Μηπως να αρχισουμε τα στοιχηματα ?? :BDGBGDB55:

-bye-

...Η 9η ερχεται και θα δουμε live τον Steve να επαληυευει και να διαψευδει μερικους απο εμας... Μηπως να αρχισουμε τα στοιχηματα ?? :BDGBGDB55:

-bye-

Πάμε Στοίχημα "Τεχνολογία"... το νέο παιχνίδι του ΟΠΑΠ... :idea:

:firstprize:

Λοιπον εχουμε και λεμε μαυρο iphone δινει 1.30 ασπρο iphone 1.45 και αλουμινιο δινει 1.20
:smash:

:flipout::flipout::flipout:

Απάντηση: Re: iPhone Currently Unavailable

Λοιπον εχουμε και λεμε μαυρο iphone δινει 1.30 ασπρο iphone 1.45 και αλουμινιο δινει 1.20
:smash:

:flipout::flipout::flipout:

To αλουμινένιο iPhone δεν το παίζουν ούτε στην Αγγλία.
Το πιθανότερο είναι το μαύρο αλλά δίνει χαμηλά ποσοστά.

Πάμε λοιπόν:

3G (δεν προσφέρεται - κλειδωμένο από τα στοιχηματικά γραφεία)
GPS 1.70
Ιδιο πάχος 1.85
Ιδιο μέγεθος οθόνης 1.15
Με Vodafone Live Menu στην Ελλάδα 2.05
Στην Ελλάδα εντός του καλοκαιριού 3.75
Κάμερα >3.2 MP 2.50
Videorecording 1.20
Μπροστινή VGA camera 1.40
Ειδική εστία για ψήσιμο καφέ όπισθεν 36.00
Πιθανότητα να πουλήσει σαν ζεστό ψωμάκι σε όλους εμάς τους apple fans 1.00