IPHONE DEV-TEAM SHOW PICTURES OF THE FIRST GEN IPHONE WITH INSTALLER+CYDIA+APP STORE

Ρωταω βασικα γιατι μου ηρθε με 1.1.4 και δε χρειαστηκε να κανω update οποτε δε ξερω τη διαδικασια!

Ρωταω βασικα γιατι μου ηρθε με 1.1.4 και δε χρειαστηκε να κανω update οποτε δε ξερω τη διαδικασια!

μα δεν έγινε και τίποτα για αυτό σου απαντάμε απλά μην κάνεις τίποτα ακόμη

Πάντως πάρα πολλά απο τα free apps του appstore τα λιγουρεύομαι και δεν μπορώ να περιμένω άλλο με την 1.1.4

Η τελευταία φράση του σημερινού post της ομάδας είναι...

"Fasten your seatbelts"....

Εντάξει, λογικό είναι γιατί παρόλο που οι άνθρωποι είναι χομπίστες, προσπαθούν και να βγουν πιο γρήγορα από όλους αλλά και να προστατέψουν την δουλειά τους από κακόβουλους που θα την πάρουν και θα την πουλάνε ως δική τους....

Το tool ανέβηκε!!!!

Τώρα το μόνο που μας μένει είναι κάποιος που να εξηγήσει τι πρέπει να κάνουμε.... με απλά λογάκια, βήμα προς βήμα...

αυτό το εμπεδώσαμε :tee:
οδηγό φτιάξε για την διαδικασία για να είμαστε έτοιμη εμείς με τα 3τζιά:willy:

οδηγο θα φτιαξω συντομα μην ανησυχειτε ...μολις εκανα upgrade ...δεν παιζετε το νεο software...

:slapface: τυχερέ
πάντως θέλει δουλειά η είναι εύκολο να περαστεί; ρωτάω διότι έχω χάσει πολλά τεύχη :worshippy:

Ρε παιδια δε μου το στελνει κι εμενα κανεις? (το πρωτο λινκ λεει οτι "this site has been suspended" και το δευτερο απλα εχει γονατισει:p)

Ρε παιδια δε μου το στελνει κι εμενα κανεις? (το πρωτο λινκ λεει οτι "this site has been suspended" και το δευτερο απλα εχει γονατισει:p)

ούτε εγώ έχω προλάβει να το κατεβάσω αλλά κατέβασε τα περιφεριακά που έχει το apcmag τέσσερα ποστ ποιο πάνω!!εγώ κατεβάζω το ipsw

Κατεβηκε, κατεβηκε! Ειναι 19.7ΜΒ, αν δε μπορεσει να το κατεβασει καποιος, ας μου πει. Αυτο το ipsw ειναι τερααααααστιο!

Αυτο που φοβαμαι, ειναι οτι θα χασω τις εφαρμογες που εχω:(