IPHONE DEV-TEAM SHOW PICTURES OF THE FIRST GEN IPHONE WITH INSTALLER+CYDIA+APP STORE

παιδες λοιπον κατεβαζουμε το νεο pwnage το ανοιγουμε αφου το ριξουμε στα
applications μας πατοθμε πανω του και ανοιγη διαλεουμε simple mode απο τα αριστερα στο πανω μερος του προγραμματος αν ειμαστε αρχαριοι ...αν οχι τοτε expert mode ...τωρα για το simple mode εχουμε και λεμε...διαλεγουμε το πρωτο εικονιδιο του iphone στα αριστερα για 1st generation iphone δηλαδη το παλιο μοντελο ..που δεν ειναι 3g...αν ειναι 3g τοτε διαλεγουμε το δεξιο iphone...τωρα θα σας πω για το πρωτο iphone οχι το καινουργιο ...στο νεο δεν υπαρχει unlock ακομη..λοιπον...αφου το διαλεξουμε παταμε το τοξο στα δεξια κατω το αφηνουμε προχωρα..μετα αφου εχουμε κατεβασει το νεο ipsw 2.0 το διαλεγουμε η θα το βρει μονο του εκει που το εχουμε κατεβασει ...μετα παταμε το βελος κατω για να προχωρησει..μετα κατεβαζουμε τους bootloaders 3.4 kai 4.6 αν δεν τους εχουμε θα μας παρει online για να τους κατεβασουμε και τους βαζουμε στο desktop για να τους βρει...μετα μας λεει οτι θα κανει το custom firmware για να το κανουμε restore...αφου του πουμε ok αρχιζει ...οταν τελειωσει μας ρωταει αν εχουμε κανει pwnage το iphone μας στο παρελθον και του απανταμε αναλωγος...αυτο ειναι βασικο τις ολις καταστασης....μετα μας ζηταει να βαλουμε το iphone σε recovery mode ...και μετα κανουμε restore ...το νεο custom firmware....αν τα καταφερατε πειτε ενα ευχαριστω...

Last edited:
Να για μπερδευτηκα, μολις τελειωνε το download του ipsw, αφου ηταν .zip το mac το ανοιγε οποτε μου εβγαινε ενας φακελος ενω ταυτοχρονα πετουσε αυτοματα το αρχειο .ipsw.zip στο trash. Επρεπε να να βγαλω το αρχειο απο το trash και να το κανω σκετο .ipsw. Απο εκει και περα δουλεψε. Εφτιαξα το custom firmware και ολα καλα μεχρι εκει.

Εγω ειχα χρησιμοποιησει το ziphone, πρεπει να πατησω yes στην ερωτηση αν το εχω κανει pwnage στο παρελθον? Τελος παντων, για την ωρα δε το βαζω γιατι δε θελω να κανω καμια βλακεια:p

Re: Απάντηση: IPHONE DEV-TEAM SHOW PICTURES OF THE FIRST GEN IPHONE WITH INSTALLER+CY

Να για μπερδευτηκα, μολις τελειωνε το download του ipsw, αφου ηταν .zip το mac το ανοιγε οποτε μου εβγαινε ενας φακελος ενω ταυτοχρονα πετουσε αυτοματα το αρχειο .ipsw.zip στο trash. Επρεπε να να βγαλω το αρχειο απο το trash και να το κανω σκετο .ipsw. Απο εκει και περα δουλεψε. Εφτιαξα το custom firmware και ολα καλα μεχρι εκει.

Εγω ειχα χρησιμοποιησει το ziphone, πρεπει να πατησω yes στην ερωτηση αν το εχω κανει pwnage στο παρελθον? Τελος παντων, για την ωρα δε το βαζω γιατι δε θελω να κανω καμια βλακεια:p

απο zip πρεπει να το αλλαξεις ...για το κανεις αυτο σβηνεις την καταληξει στο τελος δηλαδη rename και σβησε το zip....

αν δεν εχεις κανει στο παρελθον pwnage το τηλεφωνω σου αφου λες το εκανες με το ziphone τοτε του λες οχι ..αλλα θα ηταν καλο να το κανεις κανονικο restore..στο 1.1.4 απο το i-tune για να σβηστουν τα οποια bugs εχει αφησει το ziphone...

Εχω βάλει ήδη τα πρώτα apps!!!!
Τέλεια.

Ευχαριστώ τον esykas για την βοήθειά του (και τον nikolis που έγραψε το quick guide)

Αν κανω restore στην 1.1.4 και μετα βαλω το 2.0, τα sms και οι φωτογραφιες θα σβηστουν? Απο εφαρμογες (εχω, iLog, SwirlyMMS, Summerboard, iToggle, SysInfo, RipInstall) θα δουλευει καμια?

Πριν ξεκινήσεις κάνε ένα backup (δεξί κλικ στο iphone και κλικ στο backup)

Οταν τελειώσει η διαδικασία θα σε ρωτήσει αν θα κάνεις set up a new iphone ή restore from backup, επιλέγεις το δεύτερο και δεν χάνεται τίποτα.

Τα ελληνικά, από την άλλη, δεν δουλεύουν...