IPHONE ερχεται?

Ntinos_ μην αγχώνεσαι. Το "whole new way" προφανώς αναφερεται στο γεγονος οτι το iPhone και το συμβόλαιο της AT&T ενεργοποιούνται online μεσω iTunes. Απλά μάλλον το διαφημίζουν το γεγονος αυτο επειδή σε περιπτώσεις κινητών άλλων εταιρειών το συμβόλαιο το κανεις στο κατάστημα, όπως εδω στην Ελλάδα.:Banane0::music-smiley-005:

Μα συμφωνω,

433$ κανει μονο η συσκευη.
Για ΑΤ&Τ, (αν θελεις συνδεση πληρωνεις παραπανω)
Ειναι τοσο απλο

οκ Ντίνο,

απλά επειδή ενδιαφέρομαι γι αυτό ρωτάω να μην κάνω καμία "χοντράδα" και πάρω στο λαιμό μου κι αυτόν που θα με εξυπηρετήσει.
Σ'ευχαριστώ

οκ Ντίνο,

απλά επειδή ενδιαφέρομαι γι αυτό ρωτάω να μην κάνω καμία "χοντράδα" και πάρω στο λαιμό μου κι αυτόν που θα με εξυπηρετήσει.
Σ'ευχαριστώ

Πηγαινει στο applestore, βρισκει εναν πωλητη και του λεει: θελω να αγορασω ενα iphone παρακαλω!
Του το δινει ο πωλητης, του δειχνει που ειναι το ταμειο,
πληρωνει 399$ +tax 8,375%= 432,4$, ευχαριστει πολυ και φευγει!!!!!

Δηλαδή δίνουν το κινητό κλειδωμένο στο Δίκτυο ΑΤ&Τ αλλα δε σε υποχρεώνουν να κάνεις συμβόλαιο μαζί τους?
Και τι υποτίθεται θα την κάνεις την συσκευή σουβέρ? (το χακ δε μετράει σαν option)
Μost strange

Φραγκίσκο, στο Αμέρικα δεν υπογράφεις χαρτούρα κτλ, παίρνεις την συσκευή κλειδωμένη στην at&t, υποτίθεται δεν μπορείς να την ξεκλειδώσεις κ είσαι φερέγγυο άτομο, πας σπίτι, ανοίγεις υπολογιστή που σίγουρα έχεις, κάνεις ενεργοποίηση στο δίκτυο της at&t κ είσαι έτοιμος...

Τελικά ποιος ειναι μπροστά?, αυτοι που δεν έχουν χαρτούρα και ξέρουν οτι οι πελάτες τους τους κοροιδεύουν οι εμεις με την χαρτούρα που όλα γίνονται "όπως πρέπει"...

Καλή φάση, θελω και εγω κινητό με επιδότηση και ενεργοποίηση "σπίτι" χεχε -bye-

εδω θα τα χει η vodaphone τα δικαιωματα η καποια αλλη εταιρεια?

γιατι και οσα κινητα π.χ. ελεγαν vodafone live... αν εβαζες αλλη καρτα δουλευε.

Τελικά ποιος ειναι μπροστά?, αυτοι που δεν έχουν χαρτούρα και ξέρουν οτι οι πελάτες τους τους κοροιδεύουν οι εμεις με την χαρτούρα που όλα γίνονται "όπως πρέπει"...

Το σίγουρο είναι οτι χαμενοι δεν βγαίνουν..
Γιατί και στην Ευρώπη έτσι θα γίνεται..
Οταν αποκτήσουμε και εμείς την υποδομή, και εδω ετσι θα ερθει.

Aντε με το καλο να ερθει για οσους περιμενουν να το παρουν απο Ελλαδα, μονο που θα πρεπει να περιμενουν μεχρι τον Σεπτεμβριο.

source:
valid