IPHONE ερχεται?

Dion999

AVClub Addicted Member
13 November 2006
1,808
Athens-προς τα βορεια
Δε γνωριζω αν εχει ειπωθει σε καποιο σημειο καποιου thread(εχω καιρο να μπω στο av) παντως το iphone ΜΑΛΛΟΝ αναμενεται στην Ευρωπη σε λιγες μερες...

Δε παραθετω καποιο site γιατι ειναι παρα πολλα αυτα που αναφερουν τη συγκεκριμενη ειδηση.

Δε γνωριζω αν εχει ειπωθει σε καποιο σημειο καποιου thread(εχω καιρο να μπω στο av) παντως το iphone ΜΑΛΛΟΝ αναμενεται στην Ευρωπη σε λιγες μερες...

Δε παραθετω καποιο site γιατι ειναι παρα πολλα αυτα που αναφερουν τη συγκεκριμενη ειδηση.

Θα ανακοινωθεί επίσημα προς το τέλος του μήνα, με πρώτες παραδόσεις να αναμένονται γύρω στο τέλος Οκτώβρη...Αυτά για την συσκευή...Για τον πάροχο οι διαπραγματεύσεις καλά κρατούν....

Θα ανακοινωθεί επίσημα προς το τέλος του μήνα, με πρώτες παραδόσεις να αναμένονται γύρω στο τέλος Οκτώβρη...Αυτά για την συσκευή...Για τον πάροχο οι διαπραγματεύσεις καλά κρατούν....

Πες τα ολα!!! Πες μας τι ξερεις!!!! :grandpa:

Καλημερα Θαναση -bye-

Τον "εκβιαστή" πάροχο τον ξερουνε και οι πέτρες . H Vodafone πιέζει να πάρει αποκλειστικά το πακέτο και μόνο με σύνδεση και να μην μπορει κανείς άλλος.Αν ειναι δυνατόν!!! Δεν κατάλαβα, τσαμπουκά πουλάει ? Δεν πειράζει όμως ας ειναι καλά οι εταιρίες που θα το εισάγουν χωρίς συνδεση .

Δυστυχώς έχω ακούσει κι εγώ ότι η Vodafone είναι φαβορί.
Ελπίζω πάντως να μην αληθεύει και να έρχεται ως σκέτη συσκευή.
Αν μάλιστα, δω κανα λογότυπο vodafone πάνω στο iphone...
Να σας θυμήσω την φωτοσοπιά που είχα κάνει;
ezrwyxgtz12nmydimczn.jpg

Εφόσον η T-Mobile θα έχει το iphone στην Γερμανία, τότε το λογικό είναι να έρθει στην Ελλάδα με την ΤΙΜ κ αυτό γιατί είναι στον ίδιο όμιλο εταιριών...

Γιατι πρέπει να έρχεται "κλειδωμένο" σε μια εταιρεία?
Τι πολιτική ειναι αυτή? Θα βοηθήσει στην προώθηση αν το αναλάβει πχ η voda? χρειάζεται κάτι τέτοιο?
Το ιδιο έχει γίνει και σε άλλες συσκευές παλαιότερα, τι καταφέρνουν εκτός απο το να χάνουν κέρδη και να έχουν δυσαρεστημένους πελάτες?

Ναι ρε παιδιά.... Εχει ή δεν έχει αντιπροσωπεία η Apple στην Ελλάδα;

Δηλαδή θα το φέρουν οι εταιρείες κινητής και δεν θα το φέρει η αντιπροσωπεία να το πουλάει σαν σκέτη συσκευή;

Δηλαδή θα το φέρουν οι εταιρείες κινητής και δεν θα το φέρει η αντιπροσωπεία να το πουλάει σαν σκέτη συσκευή;

ΔΕΝ έχει αντιπροσωπεία στην Ελλάδα.
Έχει μόνο μεταπωλητές στην Ελλάδα !

ΔΕΝ έχει αντιπροσωπεία στην Ελλάδα.
Έχει μόνο μεταπωλητές στην Ελλάδα !

Και η Rainbow τοτε Μιχαλη τι ειναι?? Δεν ειναι ο κεντρικος αντιπροσωπος? Απο αυτους δεν παραγγελνουν ολοι οι υπολοιποι resellers στην Ελλαδα? Εγω αυτο ξερω.

Και η Rainbow τοτε Μιχαλη τι ειναι?? Δεν ειναι ο κεντρικος αντιπροσωπος? Απο αυτους δεν παραγγελνουν ολοι οι υπολοιποι resellers στην Ελλαδα? Εγω αυτο ξερω.
Η Rainbow είναι reseller της Apple.
Όπως είναι κ η Systemgraph.

Κ οι δύο προσφέρουν εγγύηση αντιπροσωπείας !

Οι υπόλοιποι είναι στην ουσία καταστήματα μεταπώλησης της μίας ή της άλλης... :BDGBGDB55:

Η Rainbow είναι reseller της Apple.
Όπως είναι κ η Systemgraph.

Κ οι δύο προσφέρουν εγγύηση αντιπροσωπείας !

Οι υπόλοιποι είναι στην ουσία καταστήματα μεταπώλησης της μίας ή της άλλης... :BDGBGDB55:

Η Systemgraph δεν είναι επίσημος reseller, απλά τα εισάγει με ότι αυτό σημαίνει σαν εγγύηση.Εχει όμως service δικό της.

Η Rainbow είναι Apple IMC Ελλάδος,επίσημος διανομέας και έχει εξουσιοδοτημένους resellers και είναι το επίσημο κανάλι για Apple προιόντα.Στην Ελλάδα υπάρχουν και 2 APR (Αpple Premium Resellers) που υποχρεωτικά προμηθέυονται μέσω Rainbow.

Το iPhone είναι μεν προιόν Apple, αλλά επειδή δεν θα πωλείται χωρίς συμβόλαιο θα πωλείται και από τον provider επίσημα, όπως και στην Αμερική τώρα.

Άρα, λέμε κ το ίδιο πράγμα Νίκο.
Αντιπροσωπεία στην Ελλάδα δεν υπάρχει, υπάρχουν δύο εταιρείες που κάνουν εισαγωγή τα προϊόντα στην Ελλάδα κ οι δύο προσφέρουν εγγύηση.

Ο ένας είναι ορισμένος απο την Apple για διανομή, ο άλλος τα φερνει μόνος του από έξω όχι από την ίδια την Apple.
H διαφορά είναι στην εγγύηση. Δεν θέλω να θίξω εταιρίες γιατί η εξυπηρέτηση στην System από ότι ακούω είναι πολύ καλή, απλά να μην υπάρχει παραπλάνηση.
Π.χ. υπάρχουν και άλλες εταιρίες που το διευκρινίζουν στο site τους, όπως π.χ. http://www.appleseedgreece.com/ κάτω κάτω.

Re: Απάντηση: IPHONE ερχεται?

Δεν έχει να κάνει με την αντιπροσωπεία.
Ακόμα και η μητρική Apple στο Αμέρικα δεν το πουλάει σαν σκέτη συσκευή.

Για να έρθει ξεκλείδωτο και σχέτο το iphone, θα πρέπει να αλλάξει 180 μοίρες η Apple την στρατηγική της όσον αφορά στην Ευρώπη. Αλλά δε νομίζω να γίνει κάτι τέτοιο αφού τα δίκτυα μέχρι στιγμής δίνουν κ...ο για αποκλειστικότητα.

Ναι αλλά όπως ξέρουμε στην ευρωπαική κοινότητα απαγορεύεται να είναι κλειδωμε´νη μια συσκευή σε κάποιον πάροχο. Οπότε το μόνο που μπορούνε είναι να σε κλείσουνε με συμβόλαιο. Και αυτό πάλι επιτρέπεται μόνο για ένα χρόνο. Στην χειρότερη λοιπόν θα πληρώσουμε μια συνδρομή σε κάποον πάροχο χωρίς να την χρησιμοποιούμε. Δεν υπάρχει περίπτωση καστομιάς του λειτουργικού. Μόνο εξωτερικά εάν γράφει κάτι.
Πάντως ας αξιωθεί η Apple να το φτιάξει που έχει ένα κάρο ελλείψεις και προβλήματα και μετά βλέπουμε.

Επίσης η αντιπρωσοπεία Apple επίσημα στην Ελλάδα είναι στα σκαριά μετά από υπόσχεση του ίδιου του steve στους Έλληνες που κάνανε την επίσημη καταγγελιά και παράπονο για τον χειρότερο ίσως επίσημο εισαγωγέα που υπάρχει στην Ελλάδα.

Last edited:
Επίσης η αντιπρωσοπεία Apple επίσημα στην Ελλάδα είναι στα σκαριά μετά από υπόσχεση του ίδιου του steve στους Έλληνες που κάνανε την επίσημη καταγγελιά και παράπονο για τον χειρότερο ίσως επίσημο εισαγωγέα που υπάρχει στην Ελλάδα.

Για πες λεπτομέριες....