IPHONE ερχεται?

και μετά μου λένε ότι το πήρα ακριβά στα 460 ευρώ:SFGSFGSF: ε ρε πάρτι στο ebay άμα το πάρουν μυρωδιά.
Τώρα ψάχνω για Bluetooth ακατέβατα 170 ευρώ άπαπα κανά από εδώ που να κάνει καμιά ιδέα χριστιανοί.

Παιδιά καλησπέρα.
Πρόσφατα είχα μια αγγελία για iphones την οποία τελικά απέσυρα.
Για τον "χαβαλέ" με έναν φίλο είπαμε να φέρουμε κάποια κομμάτια, να τα ξεκλειδώσουμε και με ότι περισέψει... μια καλή βραδιά έξοδος.
Τα δικά μας iphone, άψογα. Εισαγωγή από USA στις τσέπες μας. COOL gadget όπου και αν πήγαμε, και όλα λειτουργούν άψογα.
Οταν όμως μπλέκεις με τελωνεία....... η πλάκα γίνεται εφιάλτης.
Η καλή έξοδος λοιπόν αναβλήθηκε, όπως επίσης και η έξοδος στο "souvlakeri" της γειτονιάς για να έρθουμε στα ίσια μας!!
Αν πράγματι θέλετε το iphone, περιμένετε την επίσημη εισαγωγή του.
Με κάποιο πρόγραμμα δωρεάν ομιλίας, δεν θα υπερβεί τα 400 ευρώ.
Τα αξίζει??
Οταν καλώ φιλούς από το iphone και τους ρωτώ πως με ακούν η απάντηση είναι πάντα ίδια.. "Τι εννοείς βρε ?αλακ? .Οπως πάντα.
Αν πάντως επιμένετε να το αγοράσετε από την "gray" αγορά, κάντε το σύντομα γιατί το νέο firmware θα είναι πιο κλειδωμένο. ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ ΓΑΡ!!!
Τίποτα δεν είναι τυχαίο, και το τζάμπα έχει κάποιο σκοπό.

P.S. Σαν ipod, προτιμώ to nano....

Απάντηση: Re: IPHONE ερχεται?

Στο Μεγαμαρκετ ειχε τιμε χωρίς συνδεση 785Ε και με συνδεση Vodafon 2 χρόνια στο προγραμμα 200 ειχε τιμε 472Ε

α) Η Εγγύηση είναι 1 έτος και όχι 2
β) Ακόμη και το 1 έτος στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν ισχύει στην Ελλάδα καθώς δεν εισάγεται κανονικά,οπότε ζητήστε γραπτώς την εγγύηση από τα Megamarket ειδικά την στιγμή που έχει μπει το software του ξεκλειδώματος.
γ) Δεν υπάρχει η προηδοποίση οτι μετά την αναβάθμιση που θα κάνει ο ανυποψίαστος αγοραστής το iPhone θα μετατραπεί σε iBrick.

Παιδιά επειδή είναι τεράστιο το νήμα και βαριέμαι να το διαβάζω όλο, αυτά εδώ τα μείον που γράφει το myphone τα έχετε δει? Γιατί εγώ τα είδα και ξενέρωσα...

minus.gif
Δεν υποστηρίζεται η ανταλλαγή MMS, οι αναφορές παράδοσης των SMS, η καταγραφή ήχου, το voice dialing, ενώ δεν υπάρχουν οι αρκετά σημαντικές λειτουργίες αντιγραφής, αποκοπής και επικόλλησης κειμένου.
minus.gif
Είναι αδύνατη η αποστολή δεδομένων (αρχείων) μέσω του Bluetooth, καθώς αυτό χρησιμοποιείται αποκλειστικά για τη σύνδεση ασύρματων hands-free. Από την υλοποίησή του απουσιάζει και το προφίλ A2DP για χρήση ασύρματων στερεοφωνικών ακουστικών.
minus.gif
Η ψηφιακή κάμερα του iPhone είναι ικανοποιητική, ωστόσο δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την καταγραφή βίντεο. Μήπως τελικά ο ρόλος της είναι διακοσμητικός;

Για μένα MMS, αναφορά SMS και bluetooth είναι η μόνη έξτρα χρήση που κάνω στα κινητά εκτός από το να μιλάω στο τηλέφωνο. Καλά τόσο δύσκολο ήταν να τα βάλουν? Τι σόι τηλέφωνο είναι τότε? Μάλλον γκατζετάκι είναι και όχι τηλέφωνο. Η ταπεινή μου άποψη.... :grandpa:

Ξέχασα και την φωτογραφική. Και αυτή την χρησιμοποιώ αλλά δεν θα έπαιρνα πλέον κάτι κάτω από 3.2

Για την μηχανή εγώ δεν την βρίσκω καθόλου άσχημη αλλά αυτά είναι γούστα διότι και το Ν70 που έχω είναι 2mp αλλά έχει πολύ θόρυβο.
Τώρα εάν θες τα υπόλοιπα Ε90 :worshippy:

Από τις πρώτες ώρες χρήσης μπορώ να πω ότι με "χάλασε" που δεν λέει αν παραδόθηκε ένα μήνυμα. Για μμς δεν με νοιάζει προσωπικά γιατί ποτέ δεν έστελνα. Για το bluetooth επίσης βλέπω ότι με "χαλά"... κακό αυτό που δεν το βλέπουν άλλα κινητά για να στείλουμε κάναν ήχο, κάνα mp3, καμιά φωτογραφία...

Ουτε επίσης βρήκα καμια επιλογή για να αλλάζεις τον ήχο ειδοποίησης για εισερχόμενο sms .... πράγματα καραdefault σε κινητά των 100 ευρώ....

Στο επόμενο μοντέλο παιδιά....

Για εμενα και μονο:

2 TEΡΑΣΤΙΑ -
1) ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ που δεν έχει αναφορά παράδοσης SMS που την θεωρώ απαραίτητη !!! :ADFAD2:
Ελπιζω να το λυσουν στην Ευρωπη. Το ΜΜS δεν με νοιαζει.

2) Δεν παίρνει Navigation Software προς το παρων.

2 TΕΡΑΣΤΙΟ +
1) Ο Safari που ειναι απο αλλη διασταση:SFGSFGSF: οτι πρεπει για την δουλεια μου.
2) Είναι γρηγορο.

Ta youtube, google earth τα θεωρώ παιδικά gadgetakia που θα σου περάσουν εντός εβδομάδας λόγω ότι εδώ δεν είμαστε Αμερικη να έχουμε παντού δωρεάν wifι.
Eκτός αν τραβάς you tube με GPRS. :flipout:

Ουτε επίσης βρήκα καμια επιλογή για να αλλάζεις τον ήχο ειδοποίησης για εισερχόμενο sms .... πράγματα καραdefault σε κινητά των 100 ευρώ....

Στο επόμενο μοντέλο παιδιά....
Τελικά μπορεί να γίνει αλλαγή, αλλά όχι από μέσα από το τηλ !
Από το πρόγραμμα iBricker που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, μπορείς να βάλεις οποιοδήποτε ήχο μορφής mp3,wav κτλ για οποιοδήποτε ήχο, κλήσης, εισερχόμενου sms, email κτλ. :grinning-smiley-043

Τελικά μπορεί να γίνει αλλαγή, αλλά όχι από μέσα από το τηλ !
Από το πρόγραμμα iBricker που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, μπορείς να βάλεις οποιοδήποτε ήχο μορφής mp3,wav κτλ για οποιοδήποτε ήχο, κλήσης, εισερχόμενου sms, email κτλ. :grinning-smiley-043

Το ξέρω, αυτό χρησιμοποιώ κι εγώ αλλά τι θα κάνουμε; θα έχουμε κι ένα laptop μαζί;

Είπαμε, σαν τηλεφωνική συσκευή λείπουν πάρα πολλά από αυτά που έχουμε συνηθίσει ως δεδομένα εν έτη 2007 !

Τάσο κάθε πότε αλλάζεις ήχο κλήσης ?
Το βασικό είναι που δεν επικοινωνεί με άλλα κινητά με bluetooth για να ανταλλάσει αρχεία, ήχους κτλ...

έχετε παρατηρήση τουλάχιστον στο mac mini ότι το τηλέφωνο συνδέετε άσχεταεάν δεν μπορεί να ανταλάξει τίποτα.
To τηλέφωνο το έχει κάποιος συνδέσει με heands free και ποιό;