iPhone fold rumors

Όσο περισσότερα διαβάζω από leaks, όλο και λιγότερο ψήνομαι. Όχι Face ID, εκπτώσεις στις κάμερες (που είναι και ο κύριος λόγος που αλλάζουμε τηλέφωνα κάθε χρόνο την τελευταία 10ετία), τελείως awkward σχήμα που μένει να δούμε πόσο πρακτικό θα είναι, το χώρισμα στην οθόνη από κει που λέγανε ότι το εξαφάνισαν, τώρα μιλάνε για "nearly visible" (λολ), και βέβαια τιμή στη στρατόσφαιρα, στο +$1000 από το Pro Max.

Αντιθέτως, φαίνεται πολύ ψαρωτικό (πάλι με βάση όσα διαρρέουν) το anniversary edition/Ultra του χρόνου. Ίσως να έχει νόημα ένα skip τον Σεπτέμβριο.

Last edited:
Κάτσε να κυκλοφορήσει και βλέπουμε. Να σου θυμίσω πόσο έκτρωμα φαινόταν το watch ultra στις τότε διαρροές.

Κάτσε να κυκλοφορήσει και βλέπουμε. Να σου θυμίσω πόσο έκτρωμα φαινόταν το watch ultra στις τότε διαρροές.

Καλά Μάιο έχουμε, το θεωρώ απίθανο το σουλούπι να είναι διαφορετικό από τις διαρροές. Για τα υπόλοιπα οκ, μπορεί να τα μάθουμε και τελευταία στιγμή αλλά τα εξωτερικά έχουν ήδη κοινοποιηθεί για θήκες, τζαμάκι κλπ.

Το ακριβώς αντίθετο ισχύει, αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα…
Σε σύγκριση δηλαδή με τα άλλα το θεωρείς το πιο ομορφο;

Συνέχεια χτυπάει στο μάτι όταν το φοράει ένας φίλος μου . Πιο χοντρόκομμενο δεν έχω δει .

Αν δεν έγραφε apple δεν θα του έδινες σημασία ούτε εσύ...

Για την ακρίβεια είναι ίσως το ωραιότερο rugged smartwatch. Του βάζεις και ένα Milanese loop και γίνεται ωραιότατο dress watch.
6f3d88c31e734aebe880cda31e0c9822.jpg

Είπαμε το γούστο είναι υποκειμενικό. Άλλος ντύνεται με Brunello Cucunelli και άλλος με Americanino.

Είπαμε το γούστο είναι υποκειμενικό. Άλλος ντύνεται με Brunello Cucunelli και άλλος με Americanino.
Αυτό λέω. Εσύ υποκειμενικά το βρίσκεις ωραίο.

Αντικειμενικά.
Μου δείχνεις έναν τετράγωνο ογκόλιθο με industrial look.

Να μου το έλεγες "μοναδικο και ιδιαίτερο " , θα συμφωνούσα. Όμορφο; Με τιποτα... ακομη και το fenix 8 μοιάζει κομψοτέχνημα δίπλα του.
Αν δεν ήταν apple δεν θα το αγόραζες 100%.

Αυτό που εννοώ είναι ότι ίσως δεν είσαι σε θέση να εκτιμήσεις την αισθητική του συγκεκριμένου ρολογιού. Ας το αφήσουμε εδώ, δεν βγάζει πουθενά αυτή η κουβέντα.

• Haha
Reactions: songless_bird
Η εμφάνιση ειδικά στα ρολόγια είναι εντελώς υποκειμενικό θέμα….οτι αρέσει στον καθένα….αλλα για να είμαστε και ειλικρινείς, αν δεν ήταν Apple οι περισσότεροι ούτε μάτια δεν θα έριχναν στο Ultra Watch και θα το έβρισκαν κι άσχημο. Προσωπικά δεν το βρίσκω άσχημο μεν, αλλά παντελώς αδιάφορο…περί ορέξεως βέβαια .