Iphone ή Ipad?

FragoulisNaval

Supreme Member
4 November 2009
7,820
Δίπλα στον Pseiras.....
Κύριοι καλησπέρα σας.

Να ζητήσω την γνώμη σας για ένα δίλλημα που έχω.

Τα δεδομένα του διλλήματος είναι τα κάτωθι :

Στο σαλόνι κάθεται ένα mac mini πρώτης γενιάς με ρόλο media server, αν και παίζει κατά κανόνα μουσική μέσω itunes/pure music.
Επειδή δεν μπορώ να το κοτσάρω στην μεγάλη τηλεόραση, εχω πάρει μια μικρότερη και βλέπω εκεί. Βέβαια μια 32' σε τρία μέτρα απόσταση είναι θέμα να βλέπεις τα μικρά γράμματα αλλά και τί´να κάνεις.... Θέλω να βρώ έναν τρόπο να χειρίζομαι πλήρως το mac mini από απόσταση.
Επίσης τον Σεπτέμβρη θα μου έρθει η επιδότηση να αλλάξω κινητό. Το οποίο δεν με καίει κιόλας αλλά το iphone είναι κρυφός πόθος να το αποκτήσω κάποια στιγμή

Και τώρα το δίλλημα είναι :

Τί να αγοράσω? Ipad ή Iphone? Με ποιο από τα δύο μπορώ να ελέγχω το mac mini? Αν μπορώ να το κάνω και με τις δύο συσκευές, τότε όταν ακούω μουσική με itunes/pure music θα έχω πρόβλημα? Και αν έχω με ποια συσκευή? Με το Ipad ή το Iphone?

Για το Ipad εννοώ για το Ipad2 ενώ για το Iphone μάλλον για το 5άρι όταν θα έρθει με το καλό....

Τί θα με συμβουλεύατε???:chinscratch:

Thanks!!! -bye-

Να μην πάρεις κανένα από τα δύο, πάρε ένα bluetooth πλκτρλόγιο..... -bye-

Μακράν iPhone. Θα κάνεις ότι και με το iPad και θα το χρησιμοποιείς 100 φορές περισσότερο από το iPad λόγω του ότι είναι και τηλέφωνο και θα το έχεις πάντα μαζί σου. ;)

Re: Απάντηση: Iphone ή Ipad?

Μακράν iPhone. Θα κάνεις ότι και με το iPad και θα το χρησιμοποιείς 100 φορές περισσότερο από το iPad λόγω του ότι είναι και τηλέφωνο και θα το έχεις πάντα μαζί σου. ;)

Και δεν θα έχω πρόβλημα ελέγχου όταν ακούω μουσική με itunes/pure music?
Δλδ θα μπορέσω με το iphone να καταργήσω και το πληκτρολόγιο αλλά και την μικρή τηλεόραση από το σαλόνι???

To itunes ελεγχεται πλήρως απο iphone. Τωρα το pure music δε ξερω τι ειναι και πως δουλευει.