iPhone/iPhone 3G οδηγός χρήσης

 Νίκος

Supreme Member
Last edited:
Μόνο που βγαίνει στα κορακίτσικα....αφού χρειάζεται μια ειδική γραμματοσειρά...
Μπορεί κάποιος να την σώσει σε μια ανθρωπινή πχ. Arial για όλους εμάς που δεν έχουμε Mac????

Εγω παντως εκτυπωσα κανονικα στο PC τον οδηγο των 168 σελιδων.Τσεκαρε τις ρυθμισεις σου.
@Νικο Καλ Ευχαριστω

Απάντηση: Re: iPhone/iPhone 3G οδηγός χρήσης

Μόνο που βγαίνει στα κορακίτσικα....αφού χρειάζεται μια ειδική γραμματοσειρά...
Μπορεί κάποιος να την σώσει σε μια ανθρωπινή πχ. Arial για όλους εμάς που δεν έχουμε Mac????

Aμαν με τις Arial... PDF είναι.. Δες τις ρυθμίσεις σου πάντως..

Picture 2.jpg

Υπαρχει τροπος να καθοριστουν(σβηστουν μερικα απο τα υπαρχοντα ή δημιουργηθουν καινουρια) τα επιθυμητα εικονιδια στο dock του iphone ?:SFGSFGS5:

πιεζεις το εικονιδιο που θες να διωξεις και χωρις να το αφησεις, με το δαχτυλο σου το ταρακουνας λιγο. Ολα τα εικονιδια μπαινουν σε μια κατασταση ¨κουνηματος¨. Επισης σου βγαζουν και ενα χ για να τα κανεις delete. Μπορεις αν θες να μεταφερεις εικονιδια και στην επομενη σελιδα κανοντας drag το εικονιδιο στην ακρη της οθονης μεχρι να γυρισει η σελιδα και να παει εκει.

Last edited:
Το χ το βγαζει σε εικονιδια που εχει εγκαταστησει ο χρηστης και οχι σε default .Εγω ενδιαφερομαι να διωξω εντελως τα default εικονιδια(οχι να τα μεταφερω απλως σε αλλη σελιδα) οπως stocks,you tube,weather κλπ

Καλως, αλλα τι εστι ssh?Επιπλεον μπορεις να προσθεσεις με αυτη τη διαδικασια αλλα εικονιδια?:ADFAD2:

Απάντηση: Re: iPhone/iPhone 3G οδηγός χρήσης

Το χ το βγαζει σε εικονιδια που εχει εγκαταστησει ο χρηστης και οχι σε default .Εγω ενδιαφερομαι να διωξω εντελως τα default εικονιδια(οχι να τα μεταφερω απλως σε αλλη σελιδα) οπως stocks,you tube,weather κλπ
Μπορεις να βαλεις το poof απο cydia και να τα κανεις αποκρυψη, δηλαδη να μην φαινονται πουθενα ;)
Eχεις πιο σιγουρια ετσι

Παιδιά καλημέρα! Γίνομαι να νονός σε λίγο καιρό και τα παιδιά μένουν στην Αμερική.Ερχόμενοι στην Ελλάδα για τη βάπτιση, τι δώρο να τους ζητήσω?σκέφτομαι ας μου βάλουν κάποια λεφτά για να πάρω η το iphone to 3G(σπασμένο υπάρχει?-αξίζει τον κόπο?) ή το mac book pro το 15ρι...
1.Εσείς τι λέτε?
2.Θα τα πάρω πιο φθηνά απο ελλάδα ?
3.Αν πάρω το 3G που αυτό επιθυμώ,Θα μπορώ να το σπάσω?

Προφανώς λες να στο φέρουν από Αμερική, σωστά ; Γιατί αν λες αυτό, τότε το ιΦον εκεί πολύ δύσκολα να το πάρουν, θέλει μετρητά, υπογραφή συμβολαίου κτλ. Ναι μεν ξεκλειδώνει εδώ, αλλά σε κάθε αλλαγή λογισμικού, θα πρέπει να το ξεκλειδώνεις πάλι.

Παιδιά καλημέρα! Γίνομαι να νονός σε λίγο καιρό και τα παιδιά μένουν στην Αμερική.Ερχόμενοι στην Ελλάδα για τη βάπτιση, τι δώρο να τους ζητήσω?σκέφτομαι ας μου βάλουν κάποια λεφτά για να πάρω η το iphone to 3G(σπασμένο υπάρχει?-αξίζει τον κόπο?) ή το mac book pro το 15ρι...
1.Εσείς τι λέτε?
2.Θα τα πάρω πιο φθηνά απο ελλάδα ?
3.Αν πάρω το 3G που αυτό επιθυμώ,Θα μπορώ να το σπάσω?

Φίλε μου, τα iphones στην Αμερική ενεργοποιούνται πλέον στο κατάστημα που το αγοράζεις με υπογραφή συμβολαίου 2 ετών.

Φίλε μου, τα iphones στην Αμερική ενεργοποιούνται πλέον στο κατάστημα που το αγοράζεις με υπογραφή συμβολαίου 2 ετών.

Ναι , δυστυχώς και γω το ακουσα αυτό .Οπότε δεν με βλέπω να το αγοράζω απο κεί.Μάλλον σκέφτομαι να στραφώ στην αγορά ενός Macbook prο.:bawling: Το παλιό powerbookG4 μου τα χει φτύσει!

Έχω το iphone 3g, αγορασμένο από επίσημο φορέα κινητής τηλεφωνίας της Ελλάδας, ξεκλείδωτο δηλαδή.
Για να εγκαταστήσω applications, όχι όμως διαμέσω applestore τι πρέπει να κάνω;
Επίσης όταν είναι συνδεδεμένο το wi-fi του iphone με τον router μου και το τηλέφωνο συνδέεται στο διαδίκτυο πως ξέρω αν το κάνει μέσω του wi-fi και όχι μέσω 3g;
Υπάρχει τρόπος να έχει προτεραιότητα πάντα το wifi?

Last edited:
Προτεραιότητα wifi εχει μονο το 3GS απο οσο γνωριζω. Ειναι λιγο offtopic η συζήτηση εδω. Ισως θα πρεπει να ανοιξεις καποιο νεο θεμα.