iPhone/iPhone 3G οδηγός χρήσης

νομιζω οτι οταν εισαι στο ιντερνετ μεσω wi-fi το βλεπεις απο το σηματακι με τις γραμμουλες που εμφανιζεται!!!οταν δεν το εχει αυτο και γυριζει το γνωστο ροδακι της apple τοτε εισαι μεσα με 3g!

Αρχαριος στο χωρο,μπορω να κατεβασω μια εφαρμογη απο το itunes και να την εγκαταστησω σε δυο iphone?

Αν τα 2 iphone είναι στον ίδιο υπολογιστή με το ίδιο itunes και είναι και τα 2 authorized, τότε ναι, μπορείς να βάλεις την εφαρμογή και στα 2 κινητά.
Έχω 2 iPhones (το δικό μου και της γυναίκας μου) και όσες εφαρμογές κατεβάζω εγώ τις βάζω και στο iphone της γυναίκας μου χωρίς κανένα πρόβλημα.

Το ερώτημα είναι αν χρειάζεται να έχουν το ίδιο Account ;;

Δηλαδή μπορεί να βάλει ο φίλος μου το κινητό του στον υπολογιστή μου να εισάγει το account του να κάνει authorize το κινητό του και να Κάνει sync ..

Απάντηση: Re: iPhone/iPhone 3G οδηγός χρήσης

Το ερώτημα είναι αν χρειάζεται να έχουν το ίδιο Account ;;

Δηλαδή μπορεί να βάλει ο φίλος μου το κινητό του στον υπολογιστή μου να εισάγει το account του να κάνει authorize το κινητό του και να Κάνει sync ..

Ναι, μπορεί. Αυτό το έχει κάνει η apple για να μπορεί μια οικογένεια να συγχρονίζει τις εφαρμογές μεταξύ της. Μέχρι 5 διαφορετικοί λογαριασμοί μπορούν να συνδεθούν στον ίδιο υπολογιστή και να μοιράσουν μεταξύ τους τις εφαρμογές κι όχι μόνο.