iPhone is software unlocked!!!

Ρυθμισεις-Γενικες-Πληκτολογιο-enable Autocorrection-το βαζουμε OFF.
To προβλημα με τα Ελληνικα δεν υφισταται πλεον!

Επειδη δεν ξερω πως "λειτουργει" το συστημα.
Στο σαιτ της apple, αναφερει οτι η τιμη του ειναι 399 δολλαρια.
Η τιμη αυτη ειναι με συνδεση (φανατζομαι πως οχι) ??
Γνωριζετε μηπως?

Re: Απάντηση: iPhone is software unlocked!!!

Συσκευή αλλά θέλει online ενεργοποίηση και εκεί πληρώνεις το συμβόλαιο με πιστωτική.
Δίνεις δηλαδή 399+tax (ανάλογα με την πολιτεία) και φεύγεις.

Με μπερδεψες (λιγο).

Παω στο apple store, δινω 399 + το φπα (νομιζω οτι ειναι 8,25%) και τελος ???

Ετσι απλα??

(Τι εννοεις "ενεργοποιηση" ?)

όποιος έχει ξεκλειδώσει με simfree μπορεί με αυτές τις οδηγίες να κάνει unlock σε 1.1.1 με Mac υπάρχει αντίστοιχο και για pc αν μπείτε στο site
http://www.freeouriphones.com/MacTutorial.html

κανένας ήρωας:chinese:

Λοιπόν εγω πιστεύω πως αν είναι κάποιος να δοκιμάσει την τυχη του με 1.1.1 :grandpa: τότε το παραπάνω link είναι για εμένα το ιδανικότερο. Έχω ακούσει πως το iUnlock (που χρησιμοποίσα εγώ και οι περισσοτεροι εδω μεσα πιστεύω) και το AnySim δεν είναι καλά για το λειτουργικό του τηλεφώνου, αφήνοντας 'τρύπες' και 'σκουπίδια' στο λειτουργικό του τηλεφώνου. Κάποιοι λένε πως αυτά τα σκουπίδια ευθύνονται για τα περισσότερα τουβλιάσματα μετά το 1.1.1. Η μέθοδος στο παραπάνω link έχω ακουσει πως είναι πολύ καθαρή και όχι και τόσο πολύπλοκη.

Έριξα λοιπόν την ιδέα στο τραπέζι.... ακούω σχόλια/προτάσεις/διορθώσεις...

Απάντηση: Re: Απάντηση: iPhone is software unlocked!!!

Με μπερδεψες (λιγο).

Παω στο apple store, δινω 399 + το φπα (νομιζω οτι ειναι 8,25%) και τελος ???

Ετσι απλα??

(Τι εννοεις "ενεργοποιηση" ?)

Ναι έτσι απλά. Απλά το κιν είναι κλειδωμένο όταν το παίρνεις και θέλει online ενεργοποίηση ή offline ξεκλείδωμα...

Νίκος θα κάνουμε συνεργασία με Rainbow βλέπω? :flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: iPhone is software unlocked!!!

Ναι έτσι απλά. Απλά το κιν είναι κλειδωμένο όταν το παίρνεις και θέλει online ενεργοποίηση ή offline ξεκλείδωμα...

Νίκος θα κάνουμε συνεργασία με Rainbow βλέπω? :flipout:

..αυτο που συζητηται εδω δηλαδη.(??)

Σορρυ για τις πολλες αποριες αλλα η αγορα-πατατα με κυνηγα συχνα....

Λοιπόν εγω πιστεύω πως αν είναι κάποιος να δοκιμάσει την τυχη του με 1.1.1 :grandpa: τότε το παραπάνω link είναι για εμένα το ιδανικότερο. Έχω ακούσει πως το iUnlock (που χρησιμοποίσα εγώ και οι περισσοτεροι εδω μεσα πιστεύω) και το AnySim δεν είναι καλά για το λειτουργικό του τηλεφώνου, αφήνοντας 'τρύπες' και 'σκουπίδια' στο λειτουργικό του τηλεφώνου. Κάποιοι λένε πως αυτά τα σκουπίδια ευθύνονται για τα περισσότερα τουβλιάσματα μετά το 1.1.1. Η μέθοδος στο παραπάνω link έχω ακουσει πως είναι πολύ καθαρή και όχι και τόσο πολύπλοκη.

Έριξα λοιπόν την ιδέα στο τραπέζι.... ακούω σχόλια/προτάσεις/διορθώσεις...

Λοιπόν άκυρο το παραπάνω σχόλιο μου. Απλα είδα στις οδηγίες το independence.app kai to jailbreak και το μπέρδεψα με την εξής μέθοδο: http://iphone.piratx.com/Unlock.html . Ουσιαστικά η ανησυχία μου είναι για τα σκουπίδια που έχουν αναφερθει για το iUnlock...

Τι εννοεις "σκουπιδια" απο το iunlock ? Mπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος για να καταλαβουμε?

Λέγοντας σκουπίδια εννοώ πως δεν είναι τόσο καθαρό το ξεκλείδωμα και αφήνει ξεκρέμαστο το λειτουργικό του τηλεφώνου σε καποιες λειτουργίες που ίσως να χρειαστούν στο μέλλον.

Για παράδειγμα πες πως μια μέρα βγεί κάποιο update το οποίο δεν ξανακλειδώνει το τηλέφωνο αλλά βασίζεται σε κάποιο κομμάτι κώδικα που έχει πειραχτεί από το iUnlock. Τότε τι γίνεται?

Η ανησυχία μου φυσικά ίσως να είναι καπως υπερβολική (αφού συνήθως σε όλα τα hacks πρώτα γίνεται κάποιο restore σε εργοστασιακή κατάσταση)...αλλά μου πέρασε απο το μυαλό και είπα να την μοιραστώ μαζι σας. Όσοι θέλετε μπορείτε να την αγνοησετε. Και όσοι το σκέφτονται να χακάρουν το νέο τους iPhone, να μην τρομάξουν με αυτά που λέω αφου κι έγω το έχω ήδη ξεκλειδωμένο το δικο μου και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.

Απάντηση: Re: Απάντηση: iPhone is software unlocked!!!

Έριξα λοιπόν την ιδέα στο τραπέζι.... ακούω σχόλια/προτάσεις/
διορθώσεις...

εγώ το έκανα με τον παραπάνω τρόπο και το πέτυχα με την δεύτερη διότι πήγαινα σαν χ.....ς:BDGBGDB55:

θα ανεβάσω άλλες φώτο διότι αυτές έχουν τα μαύρα τους τα χάλια sorry

Attachments

• DSCF0200.jpg
    DSCF0200.jpg
    50.6 KB · Views: 9
  • DSCF0201.jpg
    DSCF0201.jpg
    55.1 KB · Views: 10
  • DSCF0202.jpg
    DSCF0202.jpg
    22.8 KB · Views: 9