Στην Ελλάδα, έχουμε καμιά ανακοίνωση από την Rainbow;
Συσκευή αλλά θέλει online ενεργοποίηση και εκεί πληρώνεις το συμβόλαιο με πιστωτική.
Δίνεις δηλαδή 399+tax (ανάλογα με την πολιτεία) και φεύγεις.
όποιος έχει ξεκλειδώσει με simfree μπορεί με αυτές τις οδηγίες να κάνει unlock σε 1.1.1 με Mac υπάρχει αντίστοιχο και για pc αν μπείτε στο site
http://www.freeouriphones.com/MacTutorial.html
κανένας ήρωας:chinese:
Με μπερδεψες (λιγο).
Παω στο apple store, δινω 399 + το φπα (νομιζω οτι ειναι 8,25%) και τελος ???
Ετσι απλα??
(Τι εννοεις "ενεργοποιηση" ?)
Ναι έτσι απλά. Απλά το κιν είναι κλειδωμένο όταν το παίρνεις και θέλει online ενεργοποίηση ή offline ξεκλείδωμα...
Νίκος θα κάνουμε συνεργασία με Rainbow βλέπω?![]()
Λοιπόν εγω πιστεύω πως αν είναι κάποιος να δοκιμάσει την τυχη του με 1.1.1 :grandpa: τότε το παραπάνω link είναι για εμένα το ιδανικότερο. Έχω ακούσει πως το iUnlock (που χρησιμοποίσα εγώ και οι περισσοτεροι εδω μεσα πιστεύω) και το AnySim δεν είναι καλά για το λειτουργικό του τηλεφώνου, αφήνοντας 'τρύπες' και 'σκουπίδια' στο λειτουργικό του τηλεφώνου. Κάποιοι λένε πως αυτά τα σκουπίδια ευθύνονται για τα περισσότερα τουβλιάσματα μετά το 1.1.1. Η μέθοδος στο παραπάνω link έχω ακουσει πως είναι πολύ καθαρή και όχι και τόσο πολύπλοκη.
Έριξα λοιπόν την ιδέα στο τραπέζι.... ακούω σχόλια/προτάσεις/διορθώσεις...
Τι εννοεις "σκουπιδια" απο το iunlock ? Mπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος για να καταλαβουμε?
Δωσε κανεναν λινκ να δω τι ανεφερουν οι ξενοι για τον συγκεκριμενο τροπο ξεκλειδωματος.
Λοιπόν εγω πιστεύω πως αν είναι κάποιος να δοκιμάσει την τυχη του με 1.1.1 :grandpa: τότε το παραπάνω link είναι για εμένα το ιδανικότερο. Έχω ακούσει πως το iUnlock (που χρησιμοποίσα εγώ και οι περισσοτεροι εδω μεσα πιστεύω) και το AnySim δεν είναι καλά για το λειτουργικό του τηλεφώνου, αφήνοντας 'τρύπες' και 'σκουπίδια' στο λειτουργικό του τηλεφώνου. Κάποιοι λένε πως αυτά τα σκουπίδια ευθύνονται για τα περισσότερα τουβλιάσματα μετά το 1.1.1. Η μέθοδος στο παραπάνω link έχω ακουσει πως είναι πολύ καθαρή και όχι και τόσο πολύπλοκη.
Έριξα λοιπόν την ιδέα στο τραπέζι.... ακούω σχόλια/προτάσεις/
διορθώσεις...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.