iPhone is software unlocked!!!

Μεγειές κ' εσένα Μιχάλη.

Ξέρετε τι άλλο έχουν κάνει οι κουφάλες ε; (διότι δεν είναι μόνο στην microsoft κουφάλες).
Εχω το original καλώδιο της apple απο το ipod που μπάινει το βύσμα στην υποδοχή των ακουστικών και βγαίνουν 3 rca , δύο για ήχο κι ένα για εικόνα (composite).
Θέλησα λοιπόν να συνδέσω το iphone με τον ενισχυτή για να ακούσω την μουσική δυνατά μέσω του ηχοσυστήματος, ΟΚ;

Λοιπόν. στο iphone έχουν κάνει την τρύπα πολύ μέσα και ΠΡΕΠΕΙ να μπαίνει κι ένα κομμάτι του πλαστικου βύσματος για να "πιάσουν" οι επαφές. Που σημαίνει ότι δεν μπορείς να βάλεις ότι ακουστικά θες, ούτε καν όπως είπα δεν μπαίνει το πλαστικό βύσμα από το καλώδιο που είχα πάρει για το ipod. Σαν μέγεθος το βύσμα μπαίνει κανονικά ( είναι 3.5mm) αλλά βρίσκει στο πλαστικό καπάκι.

δηλαδη κανανε μεγαλη κουφαλα οι κουφαλες

αμ ετσι γινανε κολλοσοι Τασο μου.....

Μεγειές κ' εσένα Μιχάλη.

Ξέρετε τι άλλο έχουν κάνει οι κουφάλες ε; (διότι δεν είναι μόνο στην microsoft κουφάλες).
Εχω το original καλώδιο της apple απο το ipod που μπάινει το βύσμα στην υποδοχή των ακουστικών και βγαίνουν 3 rca , δύο για ήχο κι ένα για εικόνα (composite).
Θέλησα λοιπόν να συνδέσω το iphone με τον ενισχυτή για να ακούσω την μουσική δυνατά μέσω του ηχοσυστήματος, ΟΚ;

Λοιπόν. στο iphone έχουν κάνει την τρύπα πολύ μέσα και ΠΡΕΠΕΙ να μπαίνει κι ένα κομμάτι του πλαστικου βύσματος για να "πιάσουν" οι επαφές. Που σημαίνει ότι δεν μπορείς να βάλεις ότι ακουστικά θες, ούτε καν όπως είπα δεν μπαίνει το πλαστικό βύσμα από το καλώδιο που είχα πάρει για το ipod. Σαν μέγεθος το βύσμα μπαίνει κανονικά ( είναι 3.5mm) αλλά βρίσκει στο πλαστικό καπάκι.

Εμ πώς θα πουλήσουν και τα σχετικά αξεσουάρ...

Ναι αλλά εγώ πες ότι θέλω να χρησιμοποιήσω π.χ. τα super duper ακουστικά μου. Απαγορεύεται;
Για κάτσε να ψάξω κανά ebay. Σίγουρα θα έχουν βγάλει κανά ανταπτοράκι...

Λοιπόν το κουφό
έκανα restore το τηλεφωνάκι και όλα πήγαν καλά (1,1_1)
εγκατέστησα ότι ήθελα και πήγα στο τέλος να ρυθμίσω την Ώρα παγκόσμια κλπ πουθενά Athens,Greece :frusty: καμιά ιδέα πήγα και στα seting τίποτα.

Λοιπόν η λύση ήταν ότι επειδή έχω Ελληνικό πληκτρολόγιο έπρεπε να το γράψω ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Last edited:
Ναι αλλά εγώ πες ότι θέλω να χρησιμοποιήσω π.χ. τα super duper ακουστικά μου. Απαγορεύεται;
Για κάτσε να ψάξω κανά ebay. Σίγουρα θα έχουν βγάλει κανά ανταπτοράκι...

χεχεχε σιγά μην δεν υπήρχε.

http://cgi.ebay.com/KIQ-3-5mm-ADAPT...oryZ3311QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

http://cgi.ebay.com/BELKIN-HEADPHON...ryZ67832QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

http://cgi.ebay.com/2-X-3-5mm-Stere...yZ152377QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

Last edited:
μου είπαν οτι σε περίπτωση που κάποιος το "ξεκλειδώσει" και κάποια στιγμή στο μέλλον κάνει firmware upgrade , η Apple το κλειδώνει δια παντός και μετά πάει για πέταμα το κινητο. Ισχύει κάτι τέτοιο?

Τελικά μου φαίνεται πως το iphone εκτός από ένα έξυπνο (και όμορφο) γκατζετάκι δεν λέει και πολλά... (και εννοώ τηλέφωνο κυρίως κι όσα extra μας έχουν συνηθίσει τα σύγχρονα κινητά).

πρωτο bug με τα ελληνικα:οταν πας να γραψεισ στο οριζοντιο βγαινει το ρωσικο πληκτρολογιο.

Επισης μερικες φορες ο safari κλεινει χυμα οταν πας να γραψεις (οπως μου ξαναετυχε πριν γραψω αυτο το post).

Σεραφειμ οπως εγραψα και παραπανω σαν all-in-one συσκευη που ειναι μην περιμενεις να ειναι τελειο σε ολα.

Από το Ελληνικό πληκτρολόγιο παρατηρώ ότι αρκετές φορές κολλάει τόσο ώστε να μην σε αφήνει να γράφεις γρήγορα όπως στο λατινικό.
Το ποιο μεγάλο πρόβλημα είναι που εξαφανίζετε (Ελληνικό) αλλά μάλον φταίει το Summer Board διότι μου το παρουσιάζει όταν το έχω περάσει.

Από το Ελληνικό πληκτρολόγιο παρατηρώ ότι αρκετές φορές κολλάει τόσο ώστε να μην σε αφήνει να γράφεις γρήγορα όπως στο λατινικό.

Ακριβώς και σε μένα. Παρατήρησε ότι κολλάει π.χ. ότανγράφεις στο φόρουμ μέσα από το Post reply παράθυρο.
Αν γράψεις μέσα από το quick reply παράθυρο που βρίσκεται τέρμα κάτω κάτω είναι κανονικό γρήγορο.