iPhone is software unlocked!!!

Τι να πω, πρεπει να το πιασεις για να καταλαβεις :)
Το εφερε ενας φιλος μου απο USA. Το δικο του κ ενος αλλου το σπασανε σε mac. Εγω ακολουθησα καποιες οδηγειες απο το δικτυο κ το ενεργοποιησα σε PC. Γενικα δεν ειναι κ η πιο ευκολη διαδικασια , κυριως επειδη συνεχως εισαι στην τσιτα μην χαλασεις τπτ αλλα με λιγη προσοχη ενεργοποιειται πληρως.

Στα θετικα το youtube integration, νομιζα οτι ειναι χαζομαρα αλλα χθες αδειασα την μπαταρια βλεποντας βιντεακια. Η λειτουργια ipod πολυ καλη κ εφετζιδικη. Θελω να παρω ενα holder για το αμαξι να συνδεσω το iphone με το ... tape adapter :D

Η συνδεση με wifi αψογη. Γενικα η συνδεση με δικτυο + το touch interace δειχνει οτι ειναι κατι διαφορετικο που αξιζει να αγορασει κανεις.

Στα αρνητικα ο σπαστικος τροπος φορτισης (usb με το pc να πρεπει να ειναι ανοιχτο), το οτι ακομα δεν εχω βρει/ψαξει πως γραφεις ελληνικα κ το οτι εχει μια αυτοματη διορθωση που αλλαζει αυτα που γραφεις οταν δεν καταλαβαινει τη λεξη. Σιγουρα απενεργοποιειται αυτο αλλα δεν το βρηκα ακομα.

Τιμη 399$ + κατι αμερικανικοι φοροι, τελικη βγαινει 430$ περιπου.

Δεν εχει κανονικο φορτιστη ρευματος ?
Eλληνικα απ οσο ξερω διαβαζει κανονικα (contacts απο outlouk klp) αλλα δεν γραφεις , ακομη .
Με ποια εταιρεια το δουλευεις ?
Εχει voice mail ?

Εχει αμερικανικο φορτιστη οποτε πρεπει να παρω μετατροπεα.
Επισης εχω καποιες αμφιβολιες αν ειναι universal μιας που αμερικη εχουν 110V-60Hz ρευμα.

Ναι κ εγω για γραψιμο εννοω.

Οπως ειπα στο αρχικο μου post Vodafone.

Δεν το δοκιμασα κ δεν προκειται να το χρησιμοποιησω ετσι κι αλλιως.

Μηπως ξερει κανεις αν στην εξοδο για ακουστικα μπορουμε να βαλουμε κανονικο stereo καρφι βυσμα 'η θελει κ αυτο adaptor?

Επισης εχω καποιες αμφιβολιες αν ειναι universal μιας που αμερικη εχουν 110V-60Hz ρευμα.

εγώ με αντάπτορα έκανα την δουλειά μου

Ειχε καρτα της ΑΤ&Τ, δεν ξερω αν χρειαζεται.

για το activation + unlocking σε PC εχει πολυ κατατοπιστικες οδηγειες σε ενα wiki. μπορεις να το βρεις ευκολα με το google

εγώ θέλω να βγάλω το εικονίδιο anysim από την today screen και δεν το βρήσκω π.χ στο uninstall του installer πρέπει να κάνω restoring.

Well would you look at that, instructions are now available for downgrading your iPhone from 1.1.1 to 1.0.2. It won't downgrade your baseband, meaning so far you can't re-unlock an iPhone that's been 1.1.1-ified, but it's still 1.0.2 in all its third-party application glory. The iPhone Dev Team folks are working on a way to downgrade the new firmware to let people unlock their phones again, but for now AT&T users sitting pretty, and non-AT&T folks can at least do the WiFi thing. There's a video tutorial after the break.

πηγη: Engadget

Δοκίμασα και το anysim για να το ξεκλειδώσω και είδα ότι χρειάστηκε 17 λεπτά άρα το simfree είναι το ποιό γρήγορο σε 3 λεπτά.

Ερώτηση 1:Θέλω να κάνω restore αλλά βλέπω ότι αυτόματα κάνει και αναβάθμιση με το itunes τι παίζει; απλά δεν κάνουμε restore για την ώρα;
Ερώτηση 2:Την πρώτη φορά που το είχα πάρει έκανα αυτόματα σύνδεση με το email μου τώρα δεν μπορώ έχει να κάνει με τον τύπο ξεκλειδώματος;
:guitarist:

από το greek iphone και τώρα από αυτό απαντάω
εάν εννοής τον τρόπο το εξηγεί το sait

Last edited: