iphone και edge

vasmarg

New member
19 November 2007
10
γεια σας παιδιά, νέο μέλος του avclub είμαι. πρόσφατα απέκτησα ένα iphone από ebay αλλά έχω πρόβλημα να συνδεθώ στο internet χρησιμοποιώντας το edge/gprs. έχω δίκτυο cosmote. ξέρετε κάτι γι' αυτό
? καμιά πιθανή λύση?
ευχαριστώ!

Γειά σου vasmarg και μεγειές το iphone σου.

Παιδιά όποιος έχει cosmote ας μας πει τις ρυθμίσεις του gprs (αν και νομίζω θα το αναφέρουν στο site τους).

Αν είχες wind ή vodafone στα έλεγα τώρα επί τόπου.

Re: Απάντηση: iphone και edge

Παιδιά όποιος έχει cosmote ας μας πει τις ρυθμίσεις του gprs (αν και νομίζω θα το αναφέρουν στο site τους).

πρεπει να το ανοιξεις και να το πειραξεις για να πεξει το iphone στα δικα μας δικτυα ?

δοκίμασα τις ρυθμίσεις cosmote αλλά δε γίνεται τίποτα. διάβασα σε ένα site, στο engadget.com ότι μόνο με vodafone μπορεί να γίνει δουλειά, απλά ήλπιζα αν κάποιος είχε cosmote είχε λύσει το πρόβλημα κάπως... αλλιώς μάλλον θα περιμένω λίγο ακόμα :bigcry:

Με έκδοση 1.1.1 πάτε στο Settings\General\Network\Edge\ και βάζετε.
APN internet
User user
password pass

Μπορείτε και να αφήσετε τα 2 τελευταία κενά. Σιγουρευτήτε ότι έχετε ενεργοποιήσει το GPRS από το 1200 της Cosmote.

APN internet
User user
password pass

Μπορείτε και να αφήσετε τα 2 τελευταία κενά. Σιγουρευτήτε ότι έχετε ενεργοποιήσει το GPRS από το 1200 της Cosmote.

Το έχεις δοκιμάσει? Εμένα δεν παίζει. Η κάρτα μου είναι σίγουρα ενεργοποιημένη. Την βάζω στο παλιό κινητό και παίζει.

APN internet
User user
password pass

παιδιά, το πρόβλημα λύθηκε. πήρα τηλέφωνο στην cosmote και ενεργοποίησα την υπηρεσία wireless internet. δε φτάνει να έχεις ενεργοποιημένο το gprs μόνο. οι ρυθμίσεις είναι: apn - internet και user/password τα αφήνετε κενά.
Εκπληκτικό το iphone, άλλο πράγμα με το internet ενεργοποιημένο.
:guitarist:

εχω κι εγω cosmote ακι δεν τα εχω καταφερει με τις ρυθμισεις που υπαρχουν στο διαδικτυο.

Γιάννη, ενεργοποίησε την υπηρεσία wireless internet. Μόλις τους πάρεις θα σου πούνε και διάφορα πακέτα που προσφέρουνε. προς το παρόν χρησιμοποιώ αυτό που δεν έχει πάγιο με ογκοχρέωση και το πρώτο Mb δωρεάν. Τα άλλα πακέτα έχουμ πάγιο. Διαλέγεις και παίρνεις!

δηλαδή από χρήμα τι σύνολο βγάζουμε το μήνα;
απο ταχύτητες τι πιάνει στην πλοήγηση;

δηλαδή από χρήμα τι σύνολο βγάζουμε το μήνα;
απο ταχύτητες τι πιάνει στην πλοήγηση;

να πω την αλήθεια δε θυμάμαι, πρέπει να ήταν 29 ευρώ πάγιο για 250 Mb και είχε και άλλα δυο προγράμματα, αλλά δε θυμάμαι καλά, sorry!
από ταχύτητα τώρα δεν ξέρω πως μπορώ να τη μετρήσω αντικειμενικά αλλά λίγο browsing που έκανα και τα email που είδα η ταχύτητα μου φάνηκε ικανοποιητική. Σίγουρα καλύτερα από wap και dialup και χειρότερη από 768 kb/sec που έχω σπίτι. θα έλεγα κάπου στα 384 kb/sec πολύ υποκειμενικά!

Απάντηση: Re: iphone και edge

να πω την αλήθεια δε θυμάμαι, πρέπει να ήταν 29 ευρώ πάγιο για 250 Mb και είχε και άλλα δυο προγράμματα, αλλά δε θυμάμαι καλά, sorry!
από ταχύτητα τώρα δεν ξέρω πως μπορώ να τη μετρήσω αντικειμενικά αλλά λίγο browsing που έκανα και τα email που είδα η ταχύτητα μου φάνηκε ικανοποιητική. Σίγουρα καλύτερα από wap και dialup και χειρότερη από 768 kb/sec που έχω σπίτι. θα έλεγα κάπου στα 384 kb/sec πολύ υποκειμενικά!

Αυτά τα νούμερα δεν είναι για 3G;
Αφού GPRS έχει το τηλέφωνο. Μήπως είναι πολύ λιγότερο ή το Edge είναι παραπάνω;