Iphone και προβληματικός συγχρονισμός με icloud

vadergr

Super Moderator
Staff member
17 August 2007
28,171
Μεταμορφωση
Στο icloud της γυναίκας μου υπάρχουν 400+ φωτογραφίες.
Μετά από μια νέα διαμόρφωση, σε νέο συγχρονισμό με το icloud βλεπει/κατεβάζει στη συσκευή μόνο τις 90.
Οι υπόλοιπες φαίνονται κανονικά στο icloud (πχ από Web interface)
Δοκίμασα να βγάλω το icloud και να το ξαναβάλω μήπως δεν είχε συγχρονίσει σωστά , αλλά είχα τα ίδια αποτελέσματα.

Ξέρει κανείς τι παίζει?

Απο το κινητό εβαλα το icloud με τον ιδιο λογαριασμό και κατεβάζει μονο τις 90.
Αν απο εναν web browser μπω στο icloud με τον ιδιο λογαριασμό, τις βλέπω όλες.

Αν είναι στο κινητό κατευθείαν, δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το icloud drive αλλά και τις επιλογές των φωτογραφιών στο icloud και μετά να απενεργοποιήσεις το κινητό.
Άνοιξε το και ενεργοποίησε πάλι τα παραπάνω και δες αν παίζει.

Re: Απάντηση: Iphone και προβληματικός συγχρονισμός με icloud

Αν είναι στο κινητό κατευθείαν, δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το icloud drive αλλά και τις επιλογές των φωτογραφιών στο icloud και μετά να απενεργοποιήσεις το κινητό.
Άνοιξε το και ενεργοποίησε πάλι τα παραπάνω και δες αν παίζει.

To εκανα μονο απο τη συσκευή.Απενεργοποίησα το icloud , με προειδοποίησε οτι θα τις σβησει απο τη συσκευή και δέχτηκα.
Μετά ξαναενεργοποίησα (στη συσκευη) το icloud και πάλι συγχρόνισε τις 90.
Εννοείς να δοκιμάσω και κάτι άλλο ?

Να πας και στις ρυθμίσεις των φωτογραφιών εντός του icloud και να απενεργοποιήσεις τα "βιβλιοθήκη φωτό icloud" & "η ροή φωτό μου".
Μετά να κλείσεις το κινητό με όλα τα παραπάνω κλειστά και αφού το ανοίξεις εκ νέου, τότε να τα ενεργοποιήσεις κ να δεις τι κάνει.

δεν εχω , λογω κοστους την υπηρεσια ενεργη και δυστυχως δε μπορω να σε βοηθησω.
Εχω παρα πολλες φωτοκαι βιντεο και εχω βαλει μονο flickr προς το παρον, που εχει δωρεαν 1 TB !

Δοκίμασα Μιχάλη αυτό που μου είπες και πάλι συγχρονίσει τις 90.
Επειδή θέμα με backup δεν έχει η γυναίκα μου (photos only) η επιλογή που έχω είναι να τις συγχρονίσω με iTunes ?
Αν τις συγχρονίσω όλες, στο icloud θα εμφανίζονται διπλές οι φωτογραφίες?

Αυτό που εχεις πάθει, γίνεται πολυ σπάνια απο ότι έψαξα να μάθω κ υποτίθεται ότι με το κόλπο αυτό στρώνει...
Δεν ξερω, δεν μου εχει τύχει ποτέ.
Ίσως με συγχρονισμό με υπολογιστή κ μετά με το τηλ να έστρωνε, όπως αναφέρεις δλδ.