Iphone. Κόλλησε στο τελωνείο? Θα πληρώσω?

Απάντηση: Re: Iphone. Κόλλησε στο τελωνείο? Θα πληρώσω?

Τους πέρνω τηλ τωρα...

Δεν χρειάζεται. Θα σε πάρει το πρακτορείο της περιοχής σου και θα σου πει ότι ήρθε ένα δέμα και κοστίζει τόσο. Αν έχει τελωνείο τελικά δεν θα πληρώσεις πολλά. Κανά 50άρι ευρώ το κόβω για $49.

Αμα είναι για 49$ πολύ λιγότερο από 50ευ.
Αν ήταν DHL,UPS κτλ θα ανέβαινε κατακόρυφα.

Τζάμπα εγχώνεσαι.. Αντε και πήρες τηλ.. Τί θα κάνεις?
Θα πεις οτι βιάζεσαι? Και αν σε αρχίσουν στις ερωτήσεις?

Re: Απάντηση: Iphone. Κόλλησε στο τελωνείο? Θα πληρώσω?

Είπαμε κατα δήλωση.. Εκτός αν βγάζει μάτι, ή πέσεις σε κάποιον που δεν βαριέται εκείνη την ώρα οπότε το ψάχνουν λίγο ή εκτιμούν τιμή και προσαυξάνουν ανάλογα όπως λέει ο Τάσος.
2 φορές με έχουν πάρει τηλ να πάω απο κει για διευκρινήσεις για κάποια προιόντα.

Παίρνεις τη σχετική σελίδα του ebay, "πλαστογραφείς" τα πεδία της τιμής και των μεταφορικών και τους τη δείχνεις.
Δεν είναι έγγραφο, άρα δεν κάνεις πλαστογραφία.
Κάνεις βέβαια λαθρεμπορία με ιδιαίτερα τεχνάσματα
:flipout::flipout::flipout:

Σοβαρά τώρα, η συζήτηση δεν γίνεται για να αποφύγουμε το νόμιμο φόρο. Για την ταλαιπωρία και το κατ' εκτίμηση χαράτσι λέμε.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Iphone. Κόλλησε στο τελωνείο? Θα πληρώσω?

Παίρνεις τη σχετική σελίδα του ebay, "πλαστογραφείς" τα πεδία της τιμής και των μεταφορικών και τους τη δείχνεις.
Δεν είναι έγγραφο, άρα δεν κάνεις πλαστογραφία.
Κάνεις βέβαια λαθρεμπορία με ιδιαίτερα τεχνάσματα
:flipout::flipout::flipout:
.

Μπράβο...ναι ...Aυτό να κάνεις...

-bye-

Μου είπαν ότι έχει πάει στα Ελτά. Στο τελωνείο μου είπαν: "δηλ πιστεύεται κύριε ότι θα κρατάμε το κάθε δέμα? Θα είχαμε γεμίσει..."

Στα ελτά μου είπαν ότι είναι εκεί και τους ρώτησα επειδή βιάζομαι αν μπορώ να πάω να το πάρω. Μου είπαν κανένα πρόβλημα...

Νεότερα σε λίγο...