iphone OS 4.0

Μήπως ο λόγος που δεν θα είναι διαθέσιμο το νέο λειτουργικό OS 4.0 στο Iphone 2G, είναι ασυμβατότητα με το hardware (π.χ. ο επεξεργαστής του 2G να μη σηκώνει το αναμενόμενο multitasking) ;

Γιατί αν είναι έτσι, τσάμπα ο καυγάς...

καθόλου τσάμπα!

2G και 3G έχουν το ίδιο ακριβώς hardware εκτός GPS και 3G data.

καθόλου τσάμπα!

2G και 3G έχουν το ίδιο ακριβώς hardware εκτός GPS και 3G data.

Xμμμμ, μάλλον δίκιο έχεις. Μετά από λίγο ψάξιμο φαίνεται ότι επεξεργαστής, μνήμη κτλ είναι κοινά (αλλάζουν μόνο στο 3GS).

Νομιζω οτι η πολιτικη της ειναι σωστη... Αν προσπαθησει να συνεχισει να υποστηριζει μια συσκευη που βγηκε πριν απο 3+ χρονια σε μια αγορα που καθε 6 μηνο αλλαζει τοτε το μονο που θα καταφερει θα ειναι να περιορισει τις δυνατοτητες που μπορει να εχει το τηλεφωνο στις τελευταιες εκδοσεις του (3g και 3gs).

Λυπαμαι που το λεω, αλλα το κινητο δεν ειναι διαμερισμα. Ο χρονος ζωης του ειναι απο μερικους μηνες μεχρι 2 χρονια και αν το κινητο σου σε εξυπηρετει στη σημερινη μορφη του τοτε δεν εχεις λογο να στεναχωριεσαι επειδη δεν θα βγαλει αναβαθμισμενο s/w η apple - ετσι δεν ειναι;

Διαφωνώ.............
2 χρόνια ζωής γιατί;

Επειδή το θέλουν στις αγορές να γίνεται έτσι;

Όχι, εγώ κράτησα το Nokia 6600 7 χρόνια και τώρα πήρα iPhone και αυτό γιατί το πήρα δωρεάν. Αυτό έλειπε να πληρώσω για κινητό το 2010 που πλέον παίρνεις τζάμπα !!

Δηλαδή τι το άκρως σημαντικό που δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτό θα έχει το επόμενο μοντέλο;
Δεν θα στέλνει sms, mms, δεν θα κάνει κλήσεις και αυτό που έχω;
Άρα μια χαρά θα είμαι και έτσι.

Μόνο όταν το καταλάβουμε αυτό θα βλέπουμε και ανθρώπινες τιμές στα ράφια.

Δηλαδή τι το άκρως σημαντικό που δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτό θα έχει το επόμενο μοντέλο;
Δεν θα στέλνει sms, mms, δεν θα κάνει κλήσεις και αυτό που έχω;
Άρα μια χαρά θα είμαι και έτσι.

Καλά με την Apple ποτέ δεν ξέρεις, ίσως όπως έκοψε τις αναφορές στο επόμενο λειτουργικό να κόψει και τα sms :flipout::flipout::flipout::flipout: