iPhone OS v3.0: Ελληνικά και λοιπά features.

Αν δεν κάνω λάθος, πρέπει να το ψάξεις λίγο για να τα έχεις όλα στο κινητό σου.
Τα mms πάντως πρέπει να είναι διαθέσιμα από την αρχή. Μήπως πρέπει να ενεργοποιήσεις κάτι στα Settings ;

τοτε αφου ειναι 3g εχεις και εσυ στα settings ειναι που σου λεει ο Μιχαλης

Μπας και κατεβασες λαθος firmware που ειναι για 2g ..λεω τωρα..

Last edited:
Καλημέρα...

λοιπόν το κοίταξα και δεν έχω κάνει λάθος...θα το ψάξω περισσότερο...επίσης κολλάει στο googlemaps....ίσως χρειάζεται restore..

παιδιά είναι beta...τέτοια θα υπάρχουν...

εγώ το εγκατέστησα για τα ελληνικά...τα οποία δουλεύουν τέλεια....

λοιπόν επανέρχομαι...

ξαναεγκατέστησα την 3.0 αλλά εξακολουθεί να μην υπάρχουν MMS...

επίσης κολλά στους χάρτες...

και εμφάνισε και το εξής θέμα....δεν φορτίζεται το bluetooth..είναι το bluetooth της Apple....δεν εμφανίζεται στην οθόνη του iphone όταν φορτίζεται και δεν φορτίζεται...το τσέκαρα και με δεύτερο bluetooth...είναι σίγουρα θέμα λογισμικού...

εν ολίγοις υπάρχουν προβλήματα με την έκδοση 3.0 beta...λογικό αφού είναι beta...

Πράγματι είναι λογικό να υπάρχουν προβλήματα με τα beta λογισμικά...υπομονή κ σίγουρα μέχρι την επίσημη παρουσίασή θα έχουν λυθεί όλα.

Για να δουλέουν bluetooth ,χάρτες και youtube πρέπει να κανεις restore (3.0)και να το περασεις σαν νέο iphone στο itunes. Αυτο εκανα και ειμαι οκ.

Απάντηση: Re: iPhone OS v3.0: Ελληνικά και λοιπά features.

Για να δουλέουν bluetooth ,χάρτες και youtube πρέπει να κανεις restore (3.0)και να το περασεις σαν νέο iphone στο itunes. Αυτο εκανα και ειμαι οκ.

Καλημέρα..

οκ θα το κάνω και θα ενημερώσω...και για MMS???

Οκ..θα το ψάξω....

πάντως-πλέον-το μόνο θέμα που παρατήρησα είναι ότι δεν δείχνει-στην οθόνη-την φόρτιση του bluetooth...το bluetooth-όμως-φορτίζεται και συνδέεται κανονικά...είναι-καθαρά-θέμα software.....

Απάντηση: Re: iPhone OS v3.0: Ελληνικά και λοιπά features.

Μπορείς να μου πεις τα βήματα πιο αναλυτικά σε παρακαλώ για να μην κάνω καμιά βλακεία και χάσω τα πάντα;