iPhone - Προβληματική μπαταρία;

Ότι κ να τρέχει από πίσω, αν το κλείσεις το τηλ τότε κ αυτά κλείνουν κ δεν ξανανοίγουν.
Εγώ μόνο με bluetooth ανοιχτό συνέχεια κ κλεινοντάς το βράδυ, κρατά 3-4 μέρες, μάλιστα αν δεν παίξω πολύ μουσική κ βίντεο στο αμάξι, κρατά κ 5 ημέρες.
Αν αρχίσω να παίζω με wifi, youtube, βίντεο κτλ, τότε 2-3 το πολύ μέρες.

ε όχι και 5 μέρες.... μην τρελαθούμε. Εκτός αν το βάζεις σε ένα συρτάρι και δεν το χρησιμοποιείς καθόλου. :flipout:

ε όχι και 5 μέρες.... μην τρελαθούμε. Εκτός αν το βάζεις σε ένα συρτάρι και δεν το χρησιμοποιείς καθόλου. :flipout:
Θα σου βγάλω φωτογραφία το Usage να πάθεις πλάκα ! χαχα
Δεν μιλάω πολύ στο κινητό. Το αποφεύγω.
Μηνύματα μόνο κ λίγα τηλ.
Το κλείνω κ το βράδυ, οπότε κρατά πολύ.
:ernaehrung004:

Είναι σίγουρο αυτό για τη μπαταρία; Δηλαδή είναι ΚΑΛΟ να το έχουμε πάνω στη φόρτιση όσο μπορούμε ανεξάρτητα με το επίπεδο της μπαταρίας; Είχα την εντύπωση οτι βοηθά τις μπαταρίες να αποφορτίζονται εντελώς μεταξύ φορτίσεων - δεν ισχύει αυτό;

Είναι σίγουρο αυτό για τη μπαταρία; Δηλαδή είναι ΚΑΛΟ να το έχουμε πάνω στη φόρτιση όσο μπορούμε ανεξάρτητα με το επίπεδο της μπαταρίας; Είχα την εντύπωση οτι βοηθά τις μπαταρίες να αποφορτίζονται εντελώς μεταξύ φορτίσεων - δεν ισχύει αυτό;

Στις μπαταρίες λιθίου δεν ισχύει αυτό. Αυτό ίσχυε παλία με τις μπαταρίες νικελίου μαγνησίου και νικελίου καδμίου. Δεν χρειάζεται να είναι συνέχεια στον φορτιστή, απλα να μην περιμένετε να πάει 0% η μπαταρία πριν την φορτίσετε. Το ιδανικό είναι να φορτίζεται η μπαταρία γύρω στο 30-40%. Το μίνιμουμ είναι το 10%.

Συμφωνω οτι δεν πρεπει να αποφορτιζονται εντελως αλλα ουτε και να τις εχει συνεχως στην φορτιση κανει καλο....

Συμπερασμα;

Παντζαρια αντιβιωση!!:flipout::flipout:

Λοιπόν, όσον αφορά την μπαταρία του iPhone, μόλις μου έβγαλε μήνυμα ότι η μπαταρία έχει πέσει κάτω από το 20% κ κοκκίνισε η ένδειξη πάνω δεξιά κ ακόμα έχει ζουμί !

Στην 1η φωτό φαίνεται ότι είμαι με cosmote σύνδεση και στην 2η φωτό δείχνει ότι μόλις έκλεισα 5 μέρες standby, ενώ έχω μιλήσει 2 ώρες κ 46 λεπτά μέχρι τώρα, με bluetooth ακουστικό πάντα κ wifi ανοιχτό κατά διαστήματα... :grinning-smiley-043-bye-

Attachments

• cos.jpg
    cos.jpg
    77.1 KB · Views: 17
  • 2.jpg
    2.jpg
    86.4 KB · Views: 18
Μιχάλη δεν είσαι κριτήριο ούτε καν μέσου χρήστη κινητού τηλεφώνου. Αστο, μην νομίζει ο κόσμος οτι κρατάει 5 μέρες και μας πάρει με τις ντομάτες....-bye-

Γιατί το λες αυτό Τάσο ?
Εξαρτάται βέβαια πόσο χρησιμοποιείς το κινητό σου...
Εγώ όχι πολύ είναι η αλήθεια...
Παίζω όμως πολύ μουσική κ βίντεο στο αυτοκίνητο με το iPhone...αυτό τρώει ρεύμα αρκετό...