iPhone πρώτες φωτογραφίες

γιατί δηλαδή αν έχεις ήδη σύνδεση παλιά δεν θα σε επιδοτήσουν αν τους πείς ότι την κάνεις...?

(και 800άρι να κάνει, από κάτι htc καλύτερο το βλέπω)

Re: Απάντηση: iPhone πρώτες φωτογραφίες

Σιγα το πραγμα μπρε.
Αυτο το κανει και μια digital Canon ixus που εχω.....

Ναι.. ωρες ωρες με γκατζετακια της Apple κανουμε λες και ανακαλύψαμε τη φωτια..

Ωστοσο για να λεμε και του στραβου το δικιο.. ειναι κουκλι το ατιμο..

Απάντηση: Re: Απάντηση: iPhone πρώτες φωτογραφίες

Ναι.. ωρες ωρες με γκατζετακια της Apple κανουμε λες και ανακαλύψαμε τη φωτια..

Ωστοσο για να λεμε και του στραβου το δικιο.. ειναι κουκλι το ατιμο..
Την φωτιά όχι αλλά την έννοια κινητό τηλέφωνο μάλλον την επαναπροσδιορίζει με αυτήν την συσκευή....:grinning-smiley-043

Είναι τηλ, ipod, υπολογιστής παλάμης, συσκευή αναπραγωγής ταινιών, θα είναι σίγουρα παιχνιδομηχανή αφού παιχνίδια έχει στο ipod γιατί όχι κ σε αυτό κτλ κτλ κτλ.... Σίγουρα μια εντυπωσιακή συσκευή χωρίς πλήκτρα, σχετικά μικρή, ελαφριά πάλι σχετικά, όχι ιδιαίτερα ακριβή, φορά λειτουργικό σύστημα, αναβαθμίζεται σαν υπολογιστής...τι άλλο να πεις για σήμερα γιατί "αύριο" δεν ξέρεις....:flipout:

το θέμα είναι όντως τα πλήκτρα...γιατί το
click wheel δεν έχει και την απόλυτη failsafe λειτουργία (μεταξύ μας)

Ασε να έρθει το τέλος του χρόνου που θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη και βλέπουμε...

το θέμα είναι όντως τα πλήκτρα...γιατί το
click wheel δεν έχει και την απόλυτη failsafe λειτουργία (μεταξύ μας)

Το click whell toy ipod 4g ηταν πολυ καλυτερο απο το τωρινο.
Εχω δοκιμασει και τα 2 και σιγουρα το προηγουμενο ηταν πιο σταθερο και failsafe.

Το click whell toy ipod 4g ηταν πολυ καλυτερο απο το τωρινο.
Εχω δοκιμασει και τα 2 και σιγουρα το προηγουμενο ηταν πιο σταθερο και failsafe.

και εγώ το video έχω, αλλά μετά το γύρισμα όταν πάω με τον αντίχειρα στο μεσαίο, με το άφημα της στεφάνης αυτή πολλές φορές πηδάει στη διπλανή επιλογή...

Ακριβως το ιδιο προβλημα εχω κι εγω στο ipod video 5g , ενω στο προηγουμενο μοντελο δεν υπηρχε αυτο το προβλημα.
Κι αυτο γιατι η apple στο τελευταιο Ipod εβαλε δικο της μηχανισμο !

Πιθανότατα να γνωρίζετε ότι λίγες εβδομάδες πριν η Cisco είχε παρουσιάσει ένα voip τηλέφωνο με το όνομα iPhone. Το τηλ της Apple κ αυτό ονομάζεται iPhone κ είχαν αρχίσει διαπραγματεύσεις μεταξύ τους για το όνομα. Όλα έδειχναν ότι θα πάει καλά κ θα υπήρχε συμφωνία τελικά όμως χθες το απόγευμα η Cisco κατέθεσε μήνυση εις βάρος της Apple για χρήση του ονόματος iPhone.

Περισσότερα εδώ :
http://www.appleinsider.com/article.php?id=2381

κριμα να μην το ειχα καπαρωσει εγω.... με καμια 100αρια εκατομμυρια δολαρια θα εκανα πετρα την καρδια μου και θα τους το εδινα ....

To scroll και το zoom όλα τα λεφτά.

άπαιχτος ο Jobs.

θα τσακίσει ταμεία.
Δεν θα προλαβαίνουμε τα pre orders

Scroll άπαιχτο κ πολύ γρήγορο... μάλιστα φαίνεται να επιταχύνει όσο γρήγορα κουνάς το δαχτυλό σου...
Το ζουμ επίσης εκπληκτικό...
Συν ότι με το που γυρνάς το τηλ οριζόντια/κάθετα γυρνά το μενού πάρα πολύ γρήγορα...
Είδατε πως διαχειρίζεται τα αρχεία ήχου, με scroll στα εξώφυλλα τους ??? ππππσσσσςςςς......:speechless-smiley-0:blink: