iPhone Software

Mολις παρελαβα κι εγω το δικο μου Iphone!!!
Το ξεκλειδωσα κι ολα καλα, αλλα δεν υπαρχει τροπος να περναω οποια τραγουδια και βιντεο θελω (manual syncing) ? οπως στο ipod ?
Ειναι δηλ. κλειδωμενο με ενα itunes library ?

Πάρα πολύ καλό πρόγραμμα που κάνει backup τα sms μας στο υπολογιστή μας, Apple μόνο όμως ! χιχι

Ακόμα είναι σε φάση beta δοκιμών αλλά δουλεύει πολύ καλά.

Είναι φυσικά δωρεάν...:BDGBDGB53:

Τα sms αυτά μπορούμε να τα δούμε κανονικά στον Mac μας, να τα σώσουμε κτλ.

Bell&Watson.jpg

ΑΠΟ ΕΔΩ

για το voicemail πληκτρολόγησε *5005*86*XXX# όπου ΧΧΧ πληκτρολόγησε τον αριθμό του voicemail σου για παράδειγμα *5005*86*121# για την coriophone

Eχω βαλει
VNotes ηχογραφηση μυνηματων η οτι αλλο θελουμε:singer:
iBlackJack game
sudoku game
και το
Launcher το οποιο πρεπει να βαλετε οπωσδηποτε γιατι ετσι μπορειτε να βαλετε οσες εφαρμογες θελετε!!!!!!!!

Για να απενεργοποιησουμε με την αυτοδιoρθωση στα Αγγλικα βαζουμε απο τον installer τo kb ;)

iradio

Για όσους δεν το πήραν είδηση, από προχθές βγήκε στον installer το iradio

Πρόκειται για internet radio που φυσικά η χρήση του απαιτεί σύνδεση με wifi και λόγω ταχύτητας και κυρίως οικονομίας χρημάτων.

Είναι ακόμα βέβαια σε πολύ απλοϊκή μορφή, χωρίς κατηγοριοποίηση αλλά η σκέψη είναι που μετράει.....και το πρώτο βήμα έγινε. :music-smiley-005:

Το αρνητικό που είδα είναι η χαμηλή ένταση του ήχου σε όλους ανεξαιρέτως τους σταθμούς.

Στο Touch έχω βάλει το ToDOList με υπενθυμίσεις. (Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι αντίσοιχο στο iPhone).
PDF viewer για ανάγνωση attachment.
Stumbler για σκανάρισμα WiFi δικτύων.
Επίσης έχω προσθέσει και τα Weather, Mail και Maps που δεν υπήρχαν στο Touch.
Άσχετο, υπάρχει τρόπος να αλλάξουμε τη σειρά των εικονιδίων των εφαρμογών;

μόλις έβαλα την αναβάθμιση για το iradio και κάνει restart συνέχεια μην επιχειρήσει κανείς ακόμη για αναβάθμιση

Μόλις την έβαλα και εγώ, αλλά μετά από ένα crash, μετά έπαιξε κανονικά.

Αν και το oN/off slider δεν έχω καταλάβει τι κάνει

Παιδες, χωρις να με αρχισετε στο δουλεμα ......

Πως βαζουμε επιπλεον εφαρμογες ??

( ενω το εχουμε στον "ντοκο", ανοιγουμε itunes, και μετα απο το τηλεφωνο, installer --> Install --> ...)
Καλα παω ?

edit:

μεσω wifi ισως ?