iPhone στην Ελλάδα από την Cosmote (?)

E καλά τώρα, μην το παίζουμε και elite κάστα επειδή φροντίσαμε να το έχουμε στα χέρια μας λίγο νωρίτερα...

Δηλαδή τα 6.000.000 κόσμος που το έχει είναι όλοι κ. Σχετικόπουλοι;

Δεν τα λέω με διάθεση ειρωνίας ή αντιπαράθεσης, απλά έχω πιάσει κι εγώ τον εαυτό μου να το παίζω "κάποοιος" επειδή ξέρω πως δουλεύει το μαραφέτι και είναι λάθος προσέγγιση γιατί το iphone κυρίως χάρη στο UI απευθύνεται σε όλους...

εγω παλι πιστευω οτι παιζει να μην ερθει και καθολου στην ελλαδα...το θεωρω αδυνατο να κυκλοφορησει στην ελλαδα και οχι σε καποια αλλη χωρα με μεγαλυτερη αγορα...

εδω δεν υπαρχει η καταλληλη υποστηριξη για τις υπηρεσιες του iphone (πχ visual voicemail) και δεν υπαρχει και καθολου τεχνικη υποστηριξη απο πουθενα. το βλεπω αδυνατο να ερθει, και επιπλεον τετοιες φημες κυκλοφορησαν και για τη vodafone (που την ειχα αποκλεισει λογω επιμονου branding) και συνεχιζουν να κυκλοφορουν συνεχεια.

οπως και να χει σε 1 μηνα εγω θα εχω το 16αρι απο αμερικη και ναι ειμαι λιγο ασχετοπουλος:P (αν και εχω αρκετη εμπειρια με mac, το iphone μονο απο εξω το εχω δει):P

Απάντηση: Re: iPhone στην Ελλάδα από την Cosmote (?)

εγω παλι πιστευω οτι παιζει να μην ερθει και καθολου στην ελλαδα...το θεωρω αδυνατο να κυκλοφορησει στην ελλαδα και οχι σε καποια αλλη χωρα με μεγαλυτερη αγορα...

Η Ελλάδα είναι αρκετά μεγάλη αγορά,μία από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη με του έλληνες να τα αλλάζουν σαν τα πουκάμισα.Απλά στο θέμα των υπηρεσιών από τους providers είμαστε πίσω αλλά αρχίζει να αλλάζει κάπως.Να δούμε.

E καλά τώρα, μην το παίζουμε και elite κάστα επειδή φροντίσαμε να το έχουμε στα χέρια μας λίγο νωρίτερα...

Δηλαδή τα 6.000.000 κόσμος που το έχει είναι όλοι κ. Σχετικόπουλοι;

Δεν τα λέω με διάθεση ειρωνίας ή αντιπαράθεσης, απλά έχω πιάσει κι εγώ τον εαυτό μου να το παίζω "κάποοιος" επειδή ξέρω πως δουλεύει το μαραφέτι και είναι λάθος προσέγγιση γιατί το iphone κυρίως χάρη στο UI απευθύνεται σε όλους...

Ναι απευθύνεται σε όλους , αλλά όπως είναι δεν κάνει τίποτα χωρίς τον installer. Ναι ή όχι; ή επειδή θα πουλιέται από τον cosmpote νομίζετε ότι θα είναι σαν τα "σπασμένα" τα δικά μας;
Κόρη γνωστού μου που το έχει εδώ και καιρό στην Αμερική, και το χρησιμοποιεί νόμιμα με την AT&T σύνδεση, έπαθε πλάκα όταν ήρθε εδώ και είδε τι κάνουν τα ξεκλειδωμένα...ούτε καν είχε ιδέα ότι υπάρχουν τόσα προγράμματα.
Αρχισε να αξηγείς τι είναι ο installer, ότι θες 3 προγράμματα για να δεις ένα MMS, να μπαίνεις με SSH για χεράτες αλλαγές κλπ κλπ κλπ
Τι λέμε τώρα; Εδώ έχουμε κάνει διατριβές τόσους μήνες και πάλι κολλάμε ώρες ώρες....
Πιστεύω ακράδαντα ότι το τηλέφωνο αυτό δεν απευθύνεται σε dummy users. Εκτός αν το πάρει κάποιος μόνο για μούρη και να καλεί ένα τηλέφωνο μόνο και μόνο και τέλος.

Εκτός αν το πάρει κάποιος μόνο για μούρη και να καλεί ένα τηλέφωνο μόνο και μόνο και τέλος.

Τάσο συμφωνώ μαζί σου. Όμως πόσοι νομίζεις θα το πάρουν μόνο για τη μούρη; Εγώ νομίζω πάρα πολλοί.
Εκτός και αν πιστεύεις ότι όλοι αυτοί που παίρνουν τα πανάκριβα smart phones που κυκλοφορούν ξέρουν να εκμεταλευτούν και τις δυνατότητές τους.

Και να μην ξεχνάμε πως από τον Ιούνιο το iPhone θα είναι ανοιχτό σε εφαρμογές τρίτων με την ελεύση του firmware 2, οπότε o installer και τα συναφή θα είναι πλέον άχρηστα.

Τάσο συμφωνώ μαζί σου. Όμως πόσοι νομίζεις θα το πάρουν μόνο για τη μούρη; Εγώ νομίζω πάρα πολλοί.
Εκτός και αν πιστεύεις ότι όλοι αυτοί που παίρνουν τα πανάκριβα smart phones που κυκλοφορούν ξέρουν να εκμεταλευτούν και τις δυνατότητές τους.

Ουουουουυου συμφωνώ..

απο οσο γνωριζω απο φιλη μου που δουλευει στην rainbow, καμια εταιρεια δεν εχει ακομα κανονισει απολυτως τιποτα για το iphone!!! απο οσο μου λεει η ιδια. τι να πει κανεις...