εγω παλι πιστευω οτι παιζει να μην ερθει και καθολου στην ελλαδα...το θεωρω αδυνατο να κυκλοφορησει στην ελλαδα και οχι σε καποια αλλη χωρα με μεγαλυτερη αγορα...
E καλά τώρα, μην το παίζουμε και elite κάστα επειδή φροντίσαμε να το έχουμε στα χέρια μας λίγο νωρίτερα...
Δηλαδή τα 6.000.000 κόσμος που το έχει είναι όλοι κ. Σχετικόπουλοι;
Δεν τα λέω με διάθεση ειρωνίας ή αντιπαράθεσης, απλά έχω πιάσει κι εγώ τον εαυτό μου να το παίζω "κάποοιος" επειδή ξέρω πως δουλεύει το μαραφέτι και είναι λάθος προσέγγιση γιατί το iphone κυρίως χάρη στο UI απευθύνεται σε όλους...
Εκτός αν το πάρει κάποιος μόνο για μούρη και να καλεί ένα τηλέφωνο μόνο και μόνο και τέλος.
Τάσο συμφωνώ μαζί σου. Όμως πόσοι νομίζεις θα το πάρουν μόνο για τη μούρη; Εγώ νομίζω πάρα πολλοί.
Εκτός και αν πιστεύεις ότι όλοι αυτοί που παίρνουν τα πανάκριβα smart phones που κυκλοφορούν ξέρουν να εκμεταλευτούν και τις δυνατότητές τους.
Εδώ αγοράζουν τα Nokia N95/8GB αβέρτα χωρίς να έχουν υπολογιστή.
Και να μην ξεχνάμε πως από τον Ιούνιο το iPhone θα είναι ανοιχτό σε εφαρμογές τρίτων με την ελεύση του firmware 2, οπότε o installer και τα συναφή θα είναι πλέον άχρηστα.
Αν ερθει με τιμη άνω των 450-500 θα είναι απάτη! κρίνοντας όμως απο την ηδη τιμή που έχει το ipod touch.....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.