iphone στην Ελλάδα: τελευταίοι και καταϊδρωμένοι

2. Ποιος θα κάτσει να εξελληνίσει μενού κλπ? άντε για τα mac και το OS X υπάρχουν τα ελληνικά-αλά- Rainbow, στο iphone ποιος θα πληρώσει για να μπούν? ποιος θα τα φτιάξει? και πότε? κι όλα αυτά για μερικές εκατοντάδες πωλήσεις? άντε μερικές χιλιάδες?

Σιγά το δύσκολο... Έχει βγει μια σχετική "βρώμα" πάνω σε αυτό το θέμα, που θα μας δυσαρεστήσει αν την δούμε και στην πράξη.
Αν κυκλοφορίσει πάντως, την λύση θα την δούμε με το 2.1 από την Apple, όπως είχε γίνει και με τα iPod, όπου αρχικά δεν είχαν ελληνικά μενού.

Πολύ φοβούμαι ότι θα ξεκινήσουν να το προωθούν τέλει Σεπτεμβρίου και στα χέρια μας θα έρθει Οκτώβριο - Νοέμβριο για να χτυπήσουν και την αγορά των Χριστουγέννων:bigcry:

Μην σκατε, βγαζουν και αλλες εταιρειες θαυμασια κινητα, βλεπε samsung omnia, htc diamond, se xperia. Και με λειτουργικο WM 6.1 και καλυτερα χαρακτηριστικα.
Για μενα το μονο πλεονεκτημα του iphone εναντι σε αυτες τις συσκευες ειναι μονο η μεγαλη οθονη και τιποτα αλλο.

εχθες που ρωτησα μια φιλη στη βοντα μου ειπε οτι τελος Αυγουστου θα το βγαλουν. Της λεω, καλα κ αρχες Σεπτεμβρη να ναι δεν θα μας χαλασει αρκει να μην παμε λιγο πριν τις γιορτες. Ειπε οτι δεν τους εχουν ενημερωσει για ακριβη ημερομηνια αλλα η πληροφορηση που εχει ειναι οτι δουλευουν φουλ για να ειναι ετοιμοι τελος του μηνα.

Τωρα θα μου πειτε, υπαρχει στην Ελλαδα εταιρεια που να δουλευει κ μαλιστα φουλ μεσα στον Αυγουστο ???:μαλλον ανεκδοτο μου μοιαζει.BDGBGDB55:

ρε παιδια τι το θελετε τωρα το iphone?
πιστευω πως θεωρητε παλιο τωρα .εχει 1 χρονο και που βγηκε.
εμεις στο club ειμαστε για κατι πιο super duper

ρε παιδια τι το θελετε τωρα το iphone?
πιστευω πως θεωρητε παλιο τωρα .εχει 1 χρονο και που βγηκε.
εμεις στο club ειμαστε για κατι πιο super duper
xmmmm, για πες........

εχθες που ρωτησα μια φιλη στη βοντα μου ειπε οτι τελος Αυγουστου θα το βγαλουν. Της λεω, καλα κ αρχες Σεπτεμβρη να ναι δεν θα μας χαλασει αρκει να μην παμε λιγο πριν τις γιορτες. Ειπε οτι δεν τους εχουν ενημερωσει για ακριβη ημερομηνια αλλα η πληροφορηση που εχει ειναι οτι δουλευουν φουλ για να ειναι ετοιμοι τελος του μηνα.

Τωρα θα μου πειτε, υπαρχει στην Ελλαδα εταιρεια που να δουλευει κ μαλιστα φουλ μεσα στον Αυγουστο ???:μαλλον ανεκδοτο μου μοιαζει.BDGBGDB55:

Ο καιρός γαρ εγγύτατος .... (ελπιζω να εχετε προεγγραφεί)

σε κοντινό μου κατάστημα - είδα την αφίσα "iphone 3g σύντομα κοντά σας" και μπήκα να ρωτήσω - μού είπαν τέλος Αυγούστου.

Απάντηση: Re: iphone στην Ελλάδα: τελευταίοι και καταϊδρωμένοι

Ο καιρός γαρ εγγύτατος .... (ελπιζω να εχετε προεγγραφεί)

δεν αλλάζει κάτι η "προεγγραφή", καθώς είναι μια απλή δήλωση ενδιαφέροντος για το πώς θες να το αποκτήσεις. δεν υπάρχει σειρά προτεραιότητας ...

και στα Γιαννενα ολα τα καταστηματα της VODA εχουν γεμισει αφισες στις βιτρινες.

μαλλον ερχεται...

Απάντηση: Re: iphone στην Ελλάδα: τελευταίοι και καταϊδρωμένοι

10,9,8,7,6,5,4,3... and counting..

Οι προεγγεγραμενοι θα ενημερωθουν οσωνούπω..

κάτι ξέρεις εσύ ...
εκεί που ρώτησα, δεν ήξεραν ... ή μάλλον, ήξεραν αυτό που έγραψα παραπάνω.

Αύριο το απόγευμα υπάρχει επίσημη παρουσίαση - party στο κατάστημα της Vodafone στη Γλυφάδα στις 19:00 (Αγγέλου Μεταξά 14). Εχει σταλεί και αντίστοιχο δελτίο τύπου από την εταιρεία. Η εμπορική διαθεση ξεκινά αύριο

Αύριο το απόγευμα υπάρχει επίσημη παρουσίαση - party στο κατάστημα της Vodafone στη Γλυφάδα στις 19:00 (Αγγέλου Μεταξά 14). Εχει σταλεί και αντίστοιχο δελτίο τύπου από την εταιρεία. Η εμπορική διαθεση ξεκινά αύριο

Σωστά..

Εμπορικά διαθέσιμο από το πρωί (09:00) της Παρασκευής 22 Αυγούστου θα είναι το iPhone 3G για πρώτη φορά στην Ελλάδα αποκλειστικά από τη Vodafone. :award:
Δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για τα προγράμματα χρήσης που θα συνοδεύονται με τη συσκευή, περισσότερες πληροφορίες θα είναι διαθέσιμες από την Παρασκευή στο επίσημο site της εταιρείας.
Let's party!
Για να γιορτάσει την κυκλοφορία του iPhone στην Ελλάδα, η Vodafone διοργανώνει ανοιχτό πάρτυ την Παρασκευή 22/08 στις 19:00 το απόγευμα στο κατάστημα της Vodafone στη Γλυφάδα (Αγγέλου Μεταξά 14). Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να δει από κοντά το νέο iPhone 3G.

πηγη: e-go.gr

Να μην ξεχάσω να πάρω πίσω όσα έλεγα στο πρώτο ποστ αυτού του thread....

Και να γράψω 100 φορές:
Δεν θα ξαναπω κακό λόγο για την Rainbow
..
...
Δεν θα ξαναπω κακό λόγο γ...

χμ... έχει προσέξει κανείς το SAR του iPhone? :grandpa:

από πάρα πολύ έως "εκτός ορίων" θα έλεγα...