iPhone v.1.1.1 και ελληνικό πληκτρολόγιο

YonVog

Established Member
26 June 2006
249
ΒΟΥΛΑ
Αγαπητοί φίλοι, χθές παρελαβα και το δικό μου iphone 8G (μέσω ebay), ξεκλειδωμένο (δουλεύει άψογα με vodafone) με το νέο firmware 1.1.1. Εχει και ready to be installed αμετρητες εφαρμογές (προς το παρον δεν εχω πειραματιστει). Γνωρίζει κανεις εαν μπορω να του εγκαταστησω ελληνικό keyboard? Μια πρωτη προσπάθεια που εκανα μεσω greek-iphone.com δεν έδειξε αποτελέσματα, και μάλιστα δημιουργησε και μερικά προβληματακια, με αποτελεσμα να κανω απεγκατασταση και ολα επανηλθαν στο φυσιολογικο. Εκτος βεβαια εαν δεν εκανα κατι σωστα. Για δική σας ενημερωση μου κοστησε περι τα 410 ευρω (κομπλε).

Καλορίζικο το εργαλείο
Τα ελληνικά και εγώ με 1.1.1 τα δοκίμασα και έκλεινε αμέσως η εφαρμογή μόλις άνοιγα τις σημειώσεις η να γράψω στον safari άρα δεν είναι πρόβλημα εγκατάστασης.
Εμένα πήγε 440ε στης 26 Σεπτέμβρη

Σας ευχαριστω όλους. Τασο καποια στιγμή θα σε ενοχλήσω γιατι είδα ότι το εχεις μελετησει το θεμα...

επειδη δεν εχω πιστωτικη καρτα και δεν εχω κανενα τροπο να το παραγγειλω μεσω ιντερνετ υπαρχει η δυνατοτητα να δωσω προκαταβολικα τα χρηματα σε καποιο μελος και να γινει η παραγγελια με τη βοηθεια του?

επειδη δεν εχω πιστωτικη καρτα και δεν εχω κανενα τροπο να το παραγγειλω μεσω ιντερνετ υπαρχει η δυνατοτητα να δωσω προκαταβολικα τα χρηματα σε καποιο μελος και να γινει η παραγγελια με τη βοηθεια του?

steile pm

Έχω βρει να φτιάξω όλα τα Menu στα ελληνικά αλλά ακόμα μου διαφεύγει το πληκτρολόγιο. Το δουλεύω... Ελπίζω να με προλάβει κάποιος άλλος γιατί έχω παρατήσει την δουλειά και ασχολούμαι με το Iphone :FSGSFGS4:

Μεταφέρω το μήνυμα γιατί το έγραψα σε λάθος νήμα...

Βρήκα άκρη και με το πληκτρολόγιο. Βασικά ο Ρώσος έβγαλε έκδοση για 1.1.1 οπότε κοιτάω πως θα το μετατρέψω στα Ελληνικά. Αν βρει χρόνο και ο Κυριάκος και βοηθήσει σύντομα θα έχουμε πλήρη 1.1.1 ελληνικό. Αν προλάβει το greek-iphone και βγάλει έκδοση τότε δεν πειράζει. Τουλάχιστον μαθαίνουμε...

UPDATE: Κατά 99% αύριο (αρκεί να βρω χρόνο) θα έχω έτοιμο full 1.1.1 ελληνικό. Ήδη στέλνω μηνύματα σε Ελληνικά. Χρειάζονται κάποιες βελτιώσεις.
Και για να μην θεωρηθώ Θεός (αν και είμαι... :flipout:), έχω μαζέψει από δω και από κει και έχω βάλει το χεράκι μου.

Ακόμα 1.0.2 έχετε? Η 1.1.1 σας περιμένει με όλα τα καλούδια της + Ελληνικά :ernaehrung004: