iphone welcome video

Απάντηση: Re: Απάντηση: iphone welcome video

δηλαδη Μιχαλη θα μπορουμε να αλλαζουμε την καρτα μας οποτε θελουμε:Banane0: :Banane0: !

καταλαβα καλα?

Μωρέ την κάρτα θα μπορείς να την αλλάξεις... το θέμα είναι αν θα παίζει το iPhone με άλλες κάρτες ή θα είναι όπως Αμερική, provider+iPhone! Θέλω να πιστεύω πως όχι γιατί η υπόθεση Ευρώπη στην κινητή τηλεφωνία είναι εντελώς διαφορετική από την Αμερικάνικη. Τον αμερικανό μπορείς να τον δεσμεύσεις δυο χρονάκια με συμβόλαιο, τον Ευρωπαίο και ειδικά τον Ελληνα δεν το βλέπω. Εσείς ας πούμε θα σκάσετε στην Ελλάδα τα 600 ευρώπια + συμβόλαιο διετές κινητής τηλεφωνίας με πάγιο 30 ευρώπια το μήνα ας πούμε; Εγώ όχι!

εχεις δικιο! στο κατω κατω της γραφης ο χρηστης θελει να εχει την ελευθερια του, εγω παντα ειχα ξεκλειδωτο κινητο τηλεφωνο επειδη δεν μου αρεσουν οι περιορισμοι!

ελπιζω να μην κανει καμια τετοια πατατα η apple! εδω παντως απ'οτι φαινεται μεχρι στιγμης το iphone θα το εχουν οι Ο2 και η Vodafone http://www.mobiles.co.uk/o2-apple-iphone.html

για να δουμε τι θα δουμε στο τελος!

Μια μικρή παρατήρηση για να μην μας δουλεύουν οι εταιρειές κινητών...Συσκευές μπορεί κάποιες να 3g αλλά ακόμα δεν υπάρχει δίκτυο παιδία για 3g..Δεν μπορεί να τα σηκώσει..Στην κυριολεξία είμαστε στα 2,5g...
Είναι λίγο offtopic απλά το ακούω συχνα ως μειονέκτημα του iphone...

άντε να δούμε πότε θα το έχει κάποιος στην Ελλάδα για να δούμε αν παίζει και με άλλη κάρτα.

άντε να δούμε πότε θα το έχει κάποιος στην Ελλάδα για να δούμε αν παίζει και με άλλη κάρτα.

Το αμερικάνικο δεν παίζει με άλλη κάρτα είναι σαφές. Για έχεις πρόσβαση στο iPhone πρέπει να το ενεργοποιήσεις μέσω iTunes και ΑΤ&Τ. Εστω κι αν έχουμε αμερικανικό, θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο για να μπορέσουμε να το δούμε.:slapface:

Οπως ξαναέγραψα, αν δεν το ενεργοποιήσεις στην AT&T, δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ούτε σαν ipod. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι SOS κλήσεις (κάτι σαν το 112)

συγνώμη εάν είμαι κουραστικός αλλά για να γίνει η ενεργοποιήση θα πρέπει να έχεις συμβόλαιο με την ΑΤ&Τ; και ας πούμε ότι έχεις κάνει μέσω ενός μέλους της οικογενειά σου στη Αμερική μετά εάν είσαι Ελλάδα μόνο με roaming θα έχεις επικοινωνία;

συγνώμη εάν είμαι κουραστικός αλλά για να γίνει η ενεργοποιήση θα πρέπει να έχεις συμβόλαιο με την ΑΤ&Τ; και ας πούμε ότι έχεις κάνει μέσω ενός μέλους της οικογενειά σου στη Αμερική μετά εάν είσαι Ελλάδα μόνο με roaming θα έχεις επικοινωνία;

Οι συσκευές που πωλούνται τώρα στην Αμερική λειτουργούν ΜΟΝΟ με sim cards της AT&T. Ακόμα και αν το ενεργοποιήσεις με sim της AT&T και στη συνέχεια βάλεις άλλη ενεργή κάρτα, η συσκευή παύει να δουλεύει ως τηλέφωνο αλλά μόνο ως ipod.

Το βρίσκω λίγο υπερβολικό να το ενεργοποιήσεις εκεί και να το φέρεις εδώ με roaming. Εκτός αν δεν έχεις θέμα χρημάτων φίλε μας, οπότε.... θα περιμένουμε το πρώτο ελληνικό review του iphone... :Banane0:

Εαν ενα κινητό δεν μπορεί να λειτουργήσει σαν κινητό, ποιό ειναι το νοημα? :D

γι'αυτο ακριβως πονοκεφαλιαζω και εγω (καταντια ξερω:p )!
τι να το κανω αμα θα εχει τους ιδιους περιορισμους οταν θα ερθει στην ευρωπη?
:idea:
πολυ απλα, ευχαριστω δεν θα παρω..

εγώ πάντως αγόρασα το HTC touch για προπόνηση:BDGBGDB55:διότι μέχρι να το πάρουμε στα χέρια μας θα έρθουν τα Χριστούγεννα:bigcry:λογικό από την μία αλλά,οδυνηρό.:offtopic:

Εαν ενα κινητό δεν μπορεί να λειτουργήσει σαν κινητό, ποιό ειναι το νοημα? :D

Κανενα. Δεν θα αγοραζα κατρχην ποτε iPhone. Βλεπω ομως οτι υπαρχει ενδιαφερον απο πολυ κοσμο ασχετα αν δεν μπορει να λετουργησει σαν κινητο

Re: Απάντηση: iphone welcome video

εγώ πάντως αγόρασα το HTC touch για προπόνηση:BDGBGDB55:διότι μέχρι να το πάρουμε στα χέρια μας θα έρθουν τα Χριστούγεννα:bigcry:λογικό από την μία αλλά,οδυνηρό.:offtopic:

Κι εγώ αυτό πήρα!! Και περιμένω....

μετά όμως πήρα χαμπάρι ότι το pocket mac συγχρονίζει μέχρι WM5:bang:
πάντως πολύ κόσμος περιμένει το iphone:worshippy:

Τεράστια οφτοπικιά αλλά ελπίζω η εικόνα αυτή σύντομα να αλλάξει.

Ωραία η ιστοριούλα με το iphone, υπολογισμοί μιλάνε για 1.000.000 συσκευές σε λιγότερο από μία εβδομάδα αλλά πολύ φοβάμαι ότι η Apple κινδυνεύει να χάσει τον προορισμό της (ή τουλάχιστον αυτόν που εμείς θέλουμε).
Ας ελπίσουμε ότι το marketing για τα καινούρια Macs και το Leopard, θα είναι αντίστοιχης δυναμικής (ναι, καλά..)

χαλαραααααα
εγω λεω να μεινω παντως με το απλο αναλογικο κινητακι μου :ADFADF1: δεν το εγκαταλειπω

Δεν μπορώ να καταλάβω το marketing πωλήσεων ορισμένων εταιρειών (βλ. πρόσφατα την JVC).

Εχουν ένα προιόν στα χέρια τους που βλέπουν ότι μοσχοπουλάει, γιατί δεν το βγάζουν παγκοσμίως να πουλιέται; τι νόημα έχει να πουλιέται "υπό όρους";

Δεν έχει ακόμα διδαχθεί από το παρελθόν της η Apple; μετά μην αναρωτιέται γιατί βρίσκεται στην μεγάλη μειοψηφία...