Iphone4, χάνει το δίκτυο

για να μην ανοιγω νεο θεμα..
εχω αναλογο προβλημα me 4s...ειναι αγορασμενο απο κωτσοβολο...ειμαι οριακοτατα εντος εγγυησης και πηγα χτες να ρωτησω την διαδικασια...
μου ειπε ο πωλητης οτι του παω το κινητο χωρις παρελκομενα ,το στελνει στα κεντρικα του κωτσοβολου και απο εκει στον προμηθευτη τους....κρινουν αν καλυπτεται απο εγγυηση ...αν πουν οτι δεν το καλυπτει η εγγυηση (υγρασια,χτυπημα κ.τ.λ) κ δεν δεχτω το κοστος επισκευης θα πρεπει να πληρωσω 20 ευρω για τα μεταφορικα αλλιως δεν παραλαμβανω τη συσκευη μου...
μπορει να επιβεβαιωσει καποιος γιατι πρεπει να το παραδωσω το αργοτερο μεχρι αυριο...
Υπαρχει τροπος να παρακαμψω τον κωτσοβολο για πιο γρηγορη διαδικασια?
Ευχαριστω!
Ανοιξε support ticket στην Apple (καπου υπαρχει Ελληνικό τηλ) και θα σαι ΟΚ με την εγγυηση κι αργότερα.

Αν εχεις ανοιξει ticket πριν ληξει η εγγυηση, σε καλυπτει Apple.

Μου εχει συμβεί και ειναι και λογικό άλλωστε.

Νασαι καλα!Μολις ανοιξα ticket κ με παρεμπεμψε στην Arvato η οποια ειναι προμηθευτης κ για κωτσοβολο...ειναι μεχρι της 16:00 οποτε θα τους παρω αυριο μηπως κ παρακαμψω τον κωτσοβολο...

Last edited:
Τελικα εγινε αντικατασταση με νεο 4s...
αν εξαιρεσω την τεραστια αναμονη στο τηλεφωνο για να μιλησω με arvato στα υπολοιπα ηταν εξαιρετικοι...εστειλαν courier σπιτι για να παραλαβει τη παλια συσκευη μαζι με εναν ανταπτορα (micro sim->sim) κ σημερα παρελαβα με courier τη νεα...δεν πληρωσα καθολου μεταφορικα κτλ...

ΥΓ με την εγγυηση του καινουργιου τι παιζει?
εβαλα το imei στη σελιδα της apple που δινει αναλυτικα στοιχεια για διαρκεια εγγυησης κτλ....αλλα μου γραφει οτι πρεπει να ενεργοποιηθει πρωτα το κινητο...
ισχυει για ενα χρονο ή συνεχιζει με το υπολοιπο της παλιας συσκευης?
θα το βαλω αγγελια κ με ενδιαφερει για να ενημερωσω σωστα...