Iphone4. Η ποιότητα του ενσωματωμένου DAC.

Καλά ακουστικά έχει σίγουρα σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Για καλό DAC δεν ξέρω, το σίγουρο είναι πως αν είχε θα είχε γεμίσει ο τόπος από σχετικά άρθρα, και θα ήταν πρωτοσέλιδο στην Apple. Άρα, όσο δεν υπάρχει καπνός, δεν υπάρχει και φωτιά μάλλον. Αν δούμε άλλα κομμάτια του (πχ δέκτης), είναι όχι απλά της σειράς, αλλά της... φτηνιάρικης σειράς. Θα ήταν ενδιαφέρον πάντως να δούμε αν το'χει τεστάρει κανείς, ποτέ δεν ξέρεις.

Καλά ακουστικά? Ποια ρε συ? Αυτά τα άσπρα? Θα έλεγα οτι είναι απο τα κακά ακουστικά, εκτός αν μιλάμε μονο για φωνη. Τα in ear των samsumg-lg είναι πολύ καλυτερα.

Re: Απάντηση: Iphone4. Η ποιότητα του ενσωματωμένου DAC.

σκρουτζ μακ dac

:flipout: +1

Είναι ωστόσο το καλύτερο από τα smartphone. Τα ακουστικά είναι για πέταμα. Τα νεα ακουστικά του 5 είναι σουπερ, μεγάλη διαφορά.
Είχα το 3gs με τις ψείρες της Bose και ήταν απλά μαγία η ακρόαση

Καλά ακουστικά? Ποια ρε συ? Αυτά τα άσπρα? Θα έλεγα οτι είναι απο τα κακά ακουστικά, εκτός αν μιλάμε μονο για φωνη. Τα in ear των samsumg-lg είναι πολύ καλυτερα.

Μιλά για ποιότητα ήχου πάντα, όχι για durabilty. Από ποιότητα κατασκευής πρέπει να είναι σαφώς τα χειρότερα στην αγορά, ανεξαρτητως κατηγορίας τιμής. Προσωπικά έχω λιώσει 4 ζευγάρια. Το ότι συνεχίζω και τα αγοράζω βέβαια, αποδεικνύει το ότι γουστάρω τον ήχο τους. Είναι και θέμα γούστου πάντα, εγώ θέλω πολύ αναλυτικό μονιτορίστικο ήχο.

Έχω και lg και iPhone.Καμία σχέση.
Το δεύτερο ...μαμάει και δέρνει.

To lg θέλει τα κόλπα του (ρουτάρισμα, custom rom). Το lg 2x έχει wolfson dac!!
Είμαι οφφτόπικ το ξέρω, βαράτε, δεκτό, αλλά βρε παιδιά εντάξει, πείτε πως ήταν μια παρένθεση που έκλεισε. Να )

Κάποιες μετρήσεις ίσως βοηθήσουν τη συζήτηση, γιατί ...

http://www.markuskraus.com/RMAA/iphone4s/data.htm

Ωραίος ο τύπος έχει βγάλει μετρήσεις μπόλικες.
Αν και δεν είμαι σίγουρος για τον εξοπλισμό του. Τα 50Hz είναι από το τηλέφωνο ? Δε νομίζω μάλλον από τον υπόλοιπο εξοπλισμό του.
Ενώ φυσικά το τι μπορεί καθένας να θεωρήσει καλύτερο δε συμβαδίζει πάντα με τι γράφουν οι μετρήσεις… την πατάμε συχνά…

Απάντηση: Re: Απάντηση: Iphone4. Η ποιότητα του ενσωματωμένου DAC.

Αν και δεν είμαι σίγουρος για τον εξοπλισμό του. Τα 50Hz είναι από το τηλέφωνο ? Δε νομίζω μάλλον από τον υπόλοιπο εξοπλισμό του.
Ενώ φυσικά το τι μπορεί καθένας να θεωρήσει καλύτερο δε συμβαδίζει πάντα με τι γράφουν οι μετρήσεις… την πατάμε συχνά…

το πιο πιθανο ειναι να είχε το iphone συνδεμένο με το φορτιστή και να τσίμπησε λίγο παράσιτο απο το δίκτυο.

Αξιοπρεπές (για κινητό) με εξαίρεση την απόκριση συχνότητας. Μεγάλο φάουλ.. Δεν ξέρω βέβαια αν ο ανταγωνισμός παίζει καλύτερα..

και με το ipod 3G έχω κάποιο roll off στις υψηλές όπως το βλέπω στον παλμογράφο, αλλά το αποτέλεσμα στα αυτιά μου είναι που μετράει καλύτερα, πολύ, μα πολύ απολαυστικός ήχος με Senheiser ακουστικά

Πάντως στα αυτιά μου, το 5άρι, με τα numark 7m, ακούγεται περίπου ισοδύναμο με το samsung galaxy s2 ενώ και τα δυο ακούγονται χειρότερα από το ipod classic 120gb.