Iphone4 + wind service+ χαλασμενο ακουστικο= ΤΡΑΓΙΚΟΙ

Επειδη μου το ξαναειπαν αυτο σε αλλο forum η arvato στο site δειχνει οτι εχει τα κεντρικα της Λεωφορων Αθηνων 226...μηπως εχει κανα υποκαταστημα εκει τελικα?

Επειδη μου το ξαναειπαν αυτο σε αλλο forum η arvato στο site δειχνει οτι εχει τα κεντρικα της Λεωφορων Αθηνων 226...μηπως εχει κανα υποκαταστημα εκει τελικα?

Σιγουρα οχι, η arvato στεγαζεται σε ενα κτιριο.

ΕΊΝΑΙ κλασικό κολπάκι με την υγρασία ..
μου το έχουν πει 3,4 φορές ..
μεχρι που την πατήσανε κάποτε , αγόρασα ένα dect siemens κάπου απο τήν στοα φέξη πριν κάποια χρόνια , πάω να το ανοίξω και βλέπω το display σπασμένο ,, το πάω πίσω μου λέει ο ανθρωπος δεν έχω άλλο , και δίνει το κινιτό μου σε κάποια διαολοαντιπροσωπία κάπου στον τάυρο να πάω να παραλάβω απο εκεί μόλις έχουν στοκ μιάς και με βόλευε εκείνη την περίοδο ,,

ε με παίρνει τηλ ένας απίστευτος ,, και μου πετάει το παραμύθι ,, υγράσια ,,,

τι λε ρε κανίβαλε ????? το τήλ δεν ανοιχτηκε ποτε του σπασμένο είναι ρε !
μισο λεπτό κυριε περιμένετε ...

συγνώμη κύριε λάθος ,,, μην κάνετε έτσι ,,

λ αθηνων 106 ειναι ενα απο τα κτηρια της wind που στεγαζουν καποια τμηματα της οπως επισης και το τμημα σερβις της εταιριας. Τι κανουν αυτοι εκει? παραλαμβανουν τις συσκευες απο τα καταστηματα και την πλειοψηφια των συσκευων τις προωθουν στην αρβατο η στον επισημο αντιπροσωπο,λιγες ειναι οι συσκευες που θα τις κοιταξουν εκει.

Με πηρε μια κυρια απο την wind μου ειπε οτι εξεταζουν την υποθεση μου και θα απαντησουν συντομα...να δουμε τι θα δουμε.

Δεν τα λες λαθος, απλα το Μηλο σε παραπεμπει στους τοπικους providers... Τωρα αν τυχει να πας κανενα ταξιδι στις ΗΠΑ στο αντικαθιστιυν αμεσα(!)

update:

Με πηρε η ιδια κυρια σημερα (επιτελους ενας ανθρωπος να συννενοηθω) και μου ειπε οτι ειτε δεν θα χρεωθω με το service ειτε θα μου γινει αντικατασταση.

Της ζητησα το 2ο και μου ειπε οτι αυριο θα εχει την τελικη απαντηση γιατι το φανταστηκε οτι αυτο θα ζητουσα οποτε και εχει προωθησει το θεμα..

Θα σας ενημερωσω αυριο για το εγινε.

Διαβάζοντας τις απόψεις χρηστών στο διαδίκτυο για την εν λόγω εταιρία, πρόσεχα την συσκευή να μην πέσει, να μην πάρει υγρασία, να μην πάθει το παραμικρό... Δεν το γλύτωσα το service όμως... Την δευτέρα δοκίμασα να συνδέσω τα ακουστικά μου αλλά δυστυχώς υπήρχε μια παραμόρφωση στον ήχο. Αφού είδα πως δεν θα αποφύγω την εν λόγω εταιρία, συνέταξα μια επιστολή που συνόδευε το κινητό μου, που απεικονιζόταν καθαρότατα και οι δυο εξωτερικοί δείκτες υγρασίας καθώς και πως το κινητό δεν έφερε κάποιο σημάδι εξωτερικά και την έστειλα μαζί με το κινητό. Το κινητό στάλθηκε από Θεσσαλονίκη χθες 01/06/2011, σήμερα το παρέλαβαν στο service και με κάλεσαν το μεσημέρι, να μου πουν πως ήδη έχουν στείλει συσκευή αντικατάστασης (refurbished φυσικά) πίσω.

Συμβουλέυω λοιπόν τους υπόλοιπους, αν τύχει να χρησιμοποιήσουν την εταιρία αυτή, να πράξουν το ίδιο, αν θέλουν να εξυπηρετηθούν γρήγορα!

Update

Υστερα απο σχεδον ενα μηνα που ειχα παει το κινητο για service και μετα απο αρκετα τηλεφωνηματα+ επιστολη διαμαρτυριας...πηρα καινουργιο κινητο.

Ευχαριστω για την φιλοξενια και τις συμβουλες.