Δεν μου λέτε, βρε παλικάρια, υπάρχει άλλος τρόπος να περάσω την συλλογή μου απο mp3 και wma στο iPod εκτός του (δυσχρηστου κατά εμέ) itunes ; Υπόψην ότι δεν σκοπέυω να γίνω πελάτης του μαγαζιού τους, δεν σκοπεύω να κάνω τα (υπόλοιπα) cd μου mp3 χρησιμοποιώντας το πρόγραμμά τους. Απλώς ζητάω να μεταφέρω την μουσική μου.
Πριν λίγες ώρες έπεσε στα νύχια μου ένα 80 GB και τυρανιέμαι ακόμα (ξημερώματα) με αυτό το itunes. Σε πολλά σημεία μοιάζει με την άλλη @@ριά που συνόδευε το παλιό μου creative zen Xtra, ακατανόητη δομή μενού, πολλά φρου φρου και τηγανήτες τίποτα. Από ότι είδα το pc αναγνωρίζει το iPod σαν εξωτερικό δίσκο αλλά αν του περάσεις μουσική ή φωτογραφίες ή video πολύ απλά δεν τα βλέπει.
Υ.Γ. Απο design σκίζει το μαραφέτι! ...και είναι ΚΑΙ πανάλαφρο!
Πριν λίγες ώρες έπεσε στα νύχια μου ένα 80 GB και τυρανιέμαι ακόμα (ξημερώματα) με αυτό το itunes. Σε πολλά σημεία μοιάζει με την άλλη @@ριά που συνόδευε το παλιό μου creative zen Xtra, ακατανόητη δομή μενού, πολλά φρου φρου και τηγανήτες τίποτα. Από ότι είδα το pc αναγνωρίζει το iPod σαν εξωτερικό δίσκο αλλά αν του περάσεις μουσική ή φωτογραφίες ή video πολύ απλά δεν τα βλέπει.
Υ.Γ. Απο design σκίζει το μαραφέτι! ...και είναι ΚΑΙ πανάλαφρο!