iPod -επικοινωνία με το pc

Απάντηση: Re: iPod -επικοινωνία με το pc

Δοκιμαστε το sharepod καταβαστε το!

Θα το δοκιμάσω, είναι στο ίδιο στυλ με το floola που δεν μου δούλεψε λόγω .Net Framework.

Πάντως τώρα που πήρα το κολάι πως γίνεται το file recovery δεν με σταματά τίποτα.
(Τελικά με το file scavenger τα πήρα πίσω όλα)

Σημειώστε ένα όνομα, Anapod, κοστίζει 29$, τζάμπα η δοκιμαστική έκδοση και για τους άπορους υπάρχει ειδική έκδοση στα γνωστά ιντερνετικά καταστήματα.
Με έχει εντυπωσιάσει με την ταχυτητα και την ευχρηστία του. Μέχρι στιγμής το έχω δοκιμάσει σε μουσική, βίντεο, επαφές και φωτογραφίες. Για τα παιχνίδια δεν ξέρω τι γίνεται αλλά δεν έφτασα ακόμα σε αυτό το θέμα.

Aυτό είναι το εύκολο και καλύτερο του iTunes??

apAlbum.gif

Και κοστίζει και 29$ ??

Sorry αλλά δεν το καταλαβαίνω...

1. Απο την αρχή ξεκαθάρισα ότι δεν με ενδιαφέρει το "κατάστημα" του itunes γιατί το θεωρώ ασύμφορο σε σχέση με το να αγοράσω το cd.
2. Το ζητούμενο ήταν να έχω εγώ την διαχείριση και όχι το πρόγραμμα πχ όπως την πάτησα και σβήστηκαν τα αρχεία μου (δες παραπάνω) ώστε να μπορώ να μεταφέρω, γρήγορα και εύκολα τις λίστες μου.
3. Να μπορεί να διαχειριστεί βίντεο και φωτογραφίες.

Τα περισσότερα freeware (όσα μου δούλεψαν) δεν μπορούσαν να μεταφέρουν κάτι άλλο εκτος από μουσική και αυτό σε ταχύτητα συγκρίσιμη με το itunes.

Ο win amp μεταφέρει τα αρχεία με ευκολία, με αφήνει να κάνω ότι θέλω αλλά όχι γρήγορα και όχι βίντεο και φωτογραφίες.
Με το plugin μπορούσα να διαχειριστώ και βίντεο αλλά και πάλι παρέμενε το θέμα ταχύτητα, ξεκινούσε αποβραδίς και τελείωνε το πρωί.

Όλα είχαν το πρόβλημα ότι δεν μπορούσαν να χειριστούν playlist με περισσότερα από 5000 τραγούδια (το έκανα σε δοκιμή).

Mε το Anapod, το οποίο ενσωματώνεται στα windows ως προέκταση του explorer, όλα είναι υπόθεση λίγων κλίκ, ο χρήστης έχει τον έλεγχο, είναι ταχύτατο και δουλεύει σε φωτογραφίες και βίντεο. Προκειμένου να πάρω κάποια screenshots έσβησα απο το ipod 3600 αρχεία τα οποία απ' ότι βλέπεις πάνε πίσω σε 55 λεπτά.
Δεν έχω δοκιμάσει την δυνατότητα του για διαχείριση δικτυακά μέσω web interface, ούτε την μετατροπη on fly σε συμβατό (με το ipod) φορμάτ.

Δεν μπορώ να πώ ότι έχω δοκιμάσει ότι τα πάντα σχετικά με το θέμα αλλά το Anapod είναι το πιο κοντινό σε αυτό που ζητούσα και πιστεύω ότι αξίζει κάθε $ της τιμής του. Επίσης υπάρχουν και διαφορετικές εκδόσεις για κάθε τύπο ipod που είναι και φθηνότερες.

Στα screenshot που παραθέτω τα χρώματα είναι 16bit και διαφορετικά εικονίδια λόγω classic view και remote administration του media server μου.

Attachments

• aapod-transfer3.jpg
    aapod-transfer3.jpg
    35.1 KB · Views: 4
  • anapod-explorer.jpg
    anapod-explorer.jpg
    15.8 KB · Views: 2
  • anapod-main.jpg
    anapod-main.jpg
    50.7 KB · Views: 4
  • anapod-transfer1.jpg
    anapod-transfer1.jpg
    76.9 KB · Views: 6
To Tunes τα κάνει όλα αυτά που ζητάς θαυμάσια...
Το οτι σβύστηκαν τα αρχεία σου δεν φταίει το iTunes. Απλά δεν το είχες σετάρει σωστά.
Σ' αυτό που συμφωνώ μαζί σου είναι οτι αν - πρίν ξεκινήσεις - δεν ασχοληθείς λιγάκι μαζί του να δείς τη λειτουργία του κινδυνεύεις να πάθεις χοντρή ζημιά.
Αν το μάθεις όμως απλά το χαίρεσαι... Και δεν είναι ανάγκη να ψωνίζεις από το "κατάστημα" του iTunes. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις απλά τις άλλες ευκολίες που σου παρέχει. Μπορείς να κατεβάσεις artworks για τους δίσκους σου, μπορείς να ψάξεις για όποιο δίσκο ή τραγουδιστή θέλεις και μάλιστα να ακούς και κάποιο μικρό sample λίγων δευτερολέπτων από το κάθε τραγούδι. Αυτά είναι πολύ εξυπηρετικά, εύκολα και δωρεάν.

Μα, δεν προσπαθώ να πείσω κανένα ότι είναι καλύτερο από αυτό που χρησιμοποιεί, απλώς λέω πιο πρόγραμμα ταιριάζει σε αυτά που ζητούσα.

Συνέχισα να ποστάρω με δεδομένο αυτό που είχει γραφτεί στ ποστ # 14:
"Πάντως ότι σε βολέψει παρουσίασε το εδώ, για να δούμε τις διαφορές και αν ειναι κάτι ποιό εύχρηστο μπορεί κάποιος φίλος να το υιοθετίσει"

Ποιος άλλος λόγος ώστε να απαντώ στον εαυτό μου σε συνεχόμενα ποστ; :ears: :ears: :ears:

Μα, δεν προσπαθώ να πείσω κανένα ότι είναι καλύτερο ...

Το κατάλαβα, δεν σου έγραψα γι αυτό το λόγο. Ούτε για να σε πείσω εγώ για το iTunes.
Απλά προσπαθώ να σου πώ οτι στην αρχή κι εγώ κόντεψα να το πλακώσω στις κλωτσιές... Μετά που ασχολήθηκα λίγο μαζί του άλλαξα γνώμη.
Αυτά.

Αλλά ρε παιδί μου ,με iTunes ξαναδοκίμασες? :p

Niet,
μιας και ετοιμάζομαι ψυχολογικά για να του αλλάξω το firmware με το Rocbox (μόλις περάσουν σε stable version για το 5.5G).

ΥΓ. βρε παιδιά είπαμε ότι γεμίζει γρατζουνιές ακόμα και όταν το κοιτάζεις..αλλά όταν του βάλεις αυτές τις θήκες είναι σαν να φοράει μπούρκα η Αντζελίνα Τζολί...