IPTV απο τη HOL (πιλοτικό)

dimkarv

New member
25 October 2006
50
Εχει τεσταρει κανένας το IPTV απο τη HOL?
Προς το παρόν έχουν καμιά 20αριά κανάλια.

To SW ειναι της Microsoft και το STB απο την Motorola (Vip 1216)

• High definition and standard definition television decoding
• Support for Digital Rights Management (DRM)
• High Definition Multi-media Interface (HDMI) connectivity with High-Bandwidth Digital Content Protection (HDCP)
• IR remote receiver
• Two-way IP data communication
• System-on-chip (SoC) 400+ DMIPS processor
• 128MB DRAM
• 32MB Flash memory (optional)
• Industry-standard video, audio, and data outputs
• Dolby® Digital AC3 and AAC digital audio
• Macrovision® copy protection
• Digital video scaling and hardware support for Picture-in-Picture
• Hardware-based (SoC) video decoding: MPEG-4 AVC (H.264), VC-1, and MPEG-2

Επίσης μπορείς να κάνεις file sharing μεταξύ του STB και ενός PC και να δεις φωτο ή να ακούσεις μουσική.
Στο video club θα βάλουν και HD ταινίες (τεχνικές λεπτομέρειες δεν ξέρω), μάλλον για όσους συγχρονίζουν με πάνω απο 12Μ.

Re: Απάντηση: IPTV απο τη HOL (πιλοτικό)

Ας σταθεροποιήσουν πρώτα τις ταχύτητες στο internet που το βράδυ κλείνουν τις στρόφυγγες, που θέλουν και IPTV τρομάρα τους....

Το οτι το βραδυ μπορει να υπάρχει πρόβλημα με το internet δεν εχει σχέση με το πόσο καλά μπορεί να είναι στημένο το δίκτυο τους για IPTV (δεν ξέρω αν ειναι, υποθετικά το λέω). Συνήθως οι χαμηλές ταχύτητες στο internet οφείλονται σε περιορισμένη διασύνδεση με το εξωτερικό ή σε εφαρμογή traffic shapping για συγκεκριμένες εφαρμογές (P2P).
Το σημαντικό είναι ότι για πρώτη φορά γίνεται λόγος για HD μέσω IPTV κάτι πολύ θετικό παρά τα πρόβλήματα που θα υπάρξουν τον πρώτο καιρό.

Το καλύτερο είναι να πάρεις τηλ. να ρωτήσεις.
Θα πρέπει να είσαι στο ιδιόκτητο της HOL οσον αφορά το ADSL, να έχει ενεργοποιηθεί η υπηρεσία στο DSLAM που είσαι συνδεδεμένος και να συγχρονίζει ο router με πάνω απο 6Μ.
Ισως στην αρχή να είναι δωρεάν αλλά μετά 1-2 μήνες θα έχει κάποιο κόστος περίπου 15 ευρώ.
Για πιο σίγουρα όμως καλυτερα να πάρεις τηλ.

Ειμαι κατοχος χολ κ ειμαι στο ιδιοκτητο δικτυο.Με πηραν τηλ για να με ενημερωσουν γι αυτο το πιλοτικο προγραμα κ τους ειπα να το στειλουν.Κ πραγματι μου το εστειλα προχτες,το εστεισα αλλα δεν εχω προλαβει να το τεσταρο κ παρα πολυ.Ειναι δωρεαν για 3 μηνες κ μετα 15ευρωπουλα το μηνα.Το μηχανημα ειναι μοτορολα κ εχει μια usb θυρα μπροστα.Στις ρυθμισεις για την εικονα εχει μεχρι 1080i.Τα χρωματα που βγαζει ειναι εντονα βεβαια δεν επαιξα με τις ρυθμισεις της τηλεορασης εχω μια w4000.Το videο club ειναι σχεδον αδειο 10 με 15 ταινιες.Τωρα δεν μου ερχεται κατι αλλο...

Τωρα δεν ειμαι σπιτι κ δεν τα θυμαμαι...Το βραδυ που θα ειμαι θα σας πω.Σιγουρα ολα τα μεγαλα ελληνικα

ΕΤ1, ΝΕΤ, ΜΕGA, ANT1, ΣΚΑΙ, ALTER, ALPHA, STAR, Sport+, Cine+, MAD, Euronews, Sky news, Eurosport1, Eurosport2, ESPN Classic, Discovery, Extreme TV, Fashion TV, NASN

Μλκς δλδ. :p

Απάντηση: Re: IPTV απο τη HOL (πιλοτικό)

ΕΤ1, ΝΕΤ, ΜΕGA, ANT1, ΣΚΑΙ, ALTER, ALPHA, STAR, Sport+, Cine+, MAD, Euronews, Sky news, Eurosport1, Eurosport2, ESPN Classic, Discovery, Extreme TV, Fashion TV, NASN

Μλκς δλδ. :p

+1 και ζητανε κ 15ευρω plus τα 40 που δινουμε καθε μηνα για τηλ κ ιντερνετ...Αν ηταν 40 για ολο το πακετο?