IPTV από τον ΟΤΕ

Έχω ήδη ενεργοποιημένη την υπηρεσία εδω και 48 ώρες....
Η ποιότητα πολύ καλη..(γενικα μιλαω παρα τα μικροπροβληματακια)
Έχει τα κανάλια της ΕΡΤ super sport 1 – 2 planet zoo discovery και αλλά δορυφορικά δυο video club μέχρι 1-1-2009 είναι 10€ τον μηνά και ο εξοπλισμός δωρεάν μετά την 1-1-2009 πάει στα 25€ και ο εξοπλισμός στα 250 € και χωρίς βύσμα ούτε ο γνωστός του γνωστού απλά μ ένα τηλέφωνο στο 134 άψογη ενημέρωση και ο εξοπλισμός ήρθε με κουριερ κατόπιν ραντεβού την ώρα που με βόλευε μεγάλη αλλαγή ο ΟΤΕ
-bye--bye--bye-:BDGBGDB55::guitarist:

......μεγάλη αλλαγή ο ΟΤΕ
.....

Ωραία είναι όλα, δεν λέω. Αλλά πρέπει να ενισχύσει πολύ το πακέτο καναλιών για να πετύχει... Ποιός να δώσει 25 ευρώ για να βλέπει ΕΡΤ? Ήδη την πληρώνουμε στην ΔΕΗ, δεν φτάνει? Κι εγώ είμαι ευχαριστημένος από την ποιότητα εξοπλισμού, εικόνας. Αλλά περιμένω και ελπίζω να αλλάξει προς το καλύτερο η λίστα καναλιών.

Ναι βέβαια. Πιστεύω κι εγώ πως θα είναι πιο ελκυστικό το πακέτο όταν βγει στο εμπόριο. Πάντως δουλεύει πραγματικά πολύ καλά.

Γεια σας παιδιά. Έγινα κι εγώ συνδρομητής του iptv του οτε προχτές. Με το καινούργιο router γλίτωσα τα disconnect που μου ειχαν σπασει τα νευρα κυρίως λόγω των torrents(όταν γινόταν disconnect το site του torrent έχανε το log in και τα torrent κοκκινίζανε - σταματούσαν να κατεβαίνουν). Δύο μέρες τώρα ~ 50h ούτε 1 disconnect!!! Πριν είχα κι εγώ το bautech.
Από κανάλια, μέτρια.
Από ποιότητα ok
Όμως, ΓΙΑΤΙ ΣΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΩ HDMI ΚΟΒΕΙ ΔΕΞΙΑ ΚΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛ???????
Ξέρει κανείς πώς φτιάχνεται αυτό?
Θα ήθελα βέβαια και nova μεσω internet μιας και για κάποιους πρακτικούς λόγους η τοποθέτηση πιάτου είναι πολύ δυσκολη....

Απάντηση: Re: IPTV από τον ΟΤΕ

Όμως, ΓΙΑΤΙ ΣΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΩ HDMI ΚΟΒΕΙ ΔΕΞΙΑ ΚΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛ???????
....

Αν και δεν είμαι ειδικός, νομίζω πως αυτο συμβαίνει επειδή το σήμα που μεταδίδει ο δέκτης είναι 4/3. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος γνώστης.

Nova μέσω ιντερνετ δίνει η On telecoms πάντως.

Ontelecoms είχα(?) και να μου λείπει το βύσσινο! Το ότι τις κόβει επειδή είναι 4:3 οκ, γνωστό. Υπάρχει κανείς που να το έχει παραπάνω καιρό και να το χει ψάξει αν γίνεται να το "απλώσεις"?

Απάντηση: Re: IPTV από τον ΟΤΕ

Ontelecoms είχα(?) και να μου λείπει το βύσσινο! Το ότι τις κόβει επειδή είναι 4:3 οκ, γνωστό. Υπάρχει κανείς που να το έχει παραπάνω καιρό και να το χει ψάξει αν γίνεται να το "απλώσεις"?

Στις ρυθμίσεις έχει επιλογή τι είναι η τηλεόραση σου. 4:3 ή 16:9. Πατάς το μενού και μετά ρυθμίσεις.
Χθες την εγκατέστησα και εγώ. Να πω μερικά λόγια για την γενική εμπειρεία.
Η εγκατάσταση σχετικά εύκολη. Επειδή ο router είναι σχεδόν έτοιμος, το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να βάλεις το σωστό username/password της adsl συνδεσης και να συνδέσεις το tvbox (αποκλειστικά στην θύρα 4 του router). Μόλις ανάψεις το box περιμένεις περίπου 5-10 λεπτά για να κάνει το setup του από το ίντερνετ. Ενδιαφέρον το ότι μέχρι να βρει δίκτυο και να αρχίσει το setup του, δεν σου δίνει κανένα σήμα στη TV. Αφού λοιπόν σετάρει, σου εμφανίζει μια οθόνη στην οποία καταχωρείς το νούμερο πελάτρη και τον κωδικό σου.
Μετά είσαι έτοιμος να απολαύσεις την χειρότερη ίσως εικόνα που έχω δει στην ζωή μου. Ειδικά στην 40'' Samsung ήταν ένα δράμα. Κάτα τα άλλα δεν είδα κοψίματα στην εικόνα. Η απόκριση του τηλεκοντρόλ λογική για ένα box που βασίζεται στο ίντερνετ αν και όταν θέλεις να μπεις στο μενού αργεί λίγο.
Για να νοικιάσεις ταινία μπαίνεις στο βιντεοκλάμπ και αφού βρεις αυτήν που θέλεις τότε διαλέγεις, βάζεις τον κωδικό σου και έχεις 24 ώρες να την δεις όσες φορές θέλεις.
Προσωπική άποψη, ότι δεν αξίζει ούτε 5 ευρώ το μήνα αυτή την στιγμή.
Και να μην ξεχάσω την φαεινή ιδέα των προγραμματιστών στις αρχικές ρυθμίσεις parental control να σου έχουνε κομμένα μέχρι και την ΕΤ1. Πρέπει να βρεις τη ρύθμιση για να δεις.
Το μόνο που μου άρεσε πολύ είναι η ποιότητα του TVbox και η εμφάνιση του. Δεν συγκρίνεται ούτε με της Ον ούτε με της Tellas.