Iptv και 3play από τη Cyta Ελλάδας

paksat

AVClub Enthusiast
20 September 2011
1,231
Σάμος
  • Δυνατότητα επιλογής πρόσθετων πακέτων Ψυχαγωγίας και Ενηλίκων, με χαμηλό μηνιαίο πάγιο (Πρόσθετες Επιλογές)
  • Δωρεάν αποκωδικοποιητής με δυνατότητα προβολής των επίγειων ελεύθερων ψηφιακών καναλιών (Digea)
  • Ελεγχόμενη πρόσβαση σε συγκεκριμένα κανάλια με χρήση κωδικού
  • Δυνατότητα δημιουργίας πολλαπλών λιστών με αγαπημένα κανάλια από το σύνολο των καναλιών
  • Εύχρηστο μενού υπηρεσίας με οδηγό προγράμματος ανά κανάλι και ώρα
  • Εύκολη εγκατάσταση υπηρεσίας με τη βοήθεια σύντομου Οδηγού ή επιλογή εγκατάστασης από Τεχνικό της Cyta με χαμηλή χρέωση

Αναλυτικές πληροφορίες στην ιστοσελίδα της Cyta Ελλάδας

http://www.cyta.gr/el/ForHome/3Play

Re: IPTV και 3 play από τη Cyta Ελλάδας

http://www.cyta.gr/el/ForHome/3Play

ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΠΑΚΕΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πακέτα Κανάλια Τιμή

Βασικό Πακέτο
Ψηφιακά κανάλια Digea
Ντοκιμαντέρ: National Geographic, National Geographic Wild, History Channel
Παιδικά: Baby TV, Disney Channel
Γενικού Ενδιαφέροντος: World Fashion, Food Network, Trace Sports
Ειδησεογραφικά: Euronews, Bloomberg, RT, France24, Sky News
Αθλητικά: Cytavision Sports
Μουσικά: Trace Urban
Ενηλίκων: Blue Hustler

Πρόσθετο Πακέτο Ψυχαγωγίας
FOX, FOX Life, Disney XD, Disney Junior 3

Πρόσθετο Πακέτο Ενηλίκων
Dorcel, Hustler, Daring 9

Το τέλος αλλαγής πακέτου τηλεόρασης αφορά στην προσθήκη ή κατάργηση ενός ή περισσοτέρων πρόσθετων πακέτων τηλεόρασης. Ο πελάτης δε θα μπορεί να ενεργοποιήσει και να καταργήσει μέσα στον ίδιο μήνα το πρόσθετο πακέτο.

Το κανάλι Blue Hustler του βασικού πακέτου θα εκπέμπει 00:30-05:30. Τα κανάλια του πακέτου ενηλίκων έχουν 24ωρη ροή.

Το πρόγραμμα του εκάστοτε καναλιού εμφανίζεται στην οθόνη της τηλεόρασης από το μενού της υπηρεσίας.

Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. 23%

Μια χαρα ειμαι στην cyta και θα εχω αυτα τα καναλια δεν καιγομαι για ποδοσφαιρο την ομαδα μου παω και την βλεπω στο γηπεδο οποτε με βολεψε αυτο το πακετο

Απλά βολικό(όχι καλό) μόνο για αυτούς που είναι ήδη στην cyta και με ελάχιστο αντίτιμο μπορούν να έχουν και μερικά(λίγα) αξιοπρεπή κανάλια παραπάνω.
Αλλά σε θέμα ανταγωνισμού και σε θέμα τιμής και σε περιεχομένου αιώνες πίσω από Forthnet/Nova και ΟΤΕ...

Mου έστειλαν κωδικούς με sms , ήρθε και το Cyta Vision
Στην ερώτηση μου για το πόσο bandwidth χρειάζεται για να λειτουργεί μου είπαν 4Mb/s.
Όλα εντάξει με πολύ καλή εικόνα και ήχο!
Ο λόγος που το πήρα είναι τα δύο κανάλια του National Geographic και το History Channel.
Τα κανάλια της Digea τα δίνει μόνο αν συνδέσεις την κεραία, οπότε δεν θα το χρησιμοποιήσω και η θύρα usb είναι κλειδωμένη

ps
Αν κάποιος χρειαστεί να μπει στο κρυφό μενού το βγάζει από την μπρίζα(όχι να κλείσει απλά το διακοπτάκι) περιμένει 10'', την ξαναβάζει και κρατάει πατημένο το menu στο τηλεχειριστήριο μέχρι να το εμφανίσει.

Last edited:
Απάντηση: Re: Iptv και 3play από τη Cyta Ελλάδας

Mετά από 4ημερες έστειλαν το sms με τους κωδικούς και την επόμενη μου το έστειλαν.
Φυσικά δεν ζήτησα να έρθει τεχνικός για να συνδέσει ένα HDMI, ένα καλώδιο ethernet και να το βάλει στην μπρίζα. :)

Κόστος απόκτησης δεν υπαρχει απλα επιστρεφετε αν ακυρώσεις το προγραμμα....
7 μέτρα απόσταση ειναι το μοντεμ απο αποκοδικοποιητη ενσύρματα δουλεύει μια χαρά ,για wi fi δεν ξέρω ....

Είναι η δεύτερη μέρα που έχω το cytavision και δεν έχω καταφέρει να δω τα 2 κανάλια του NatGeo. Έχουν συνεχώς πρόβλημα. Το δε history ανά 5 λεπτά παγώνει και για να συνεχίσω να το βλέπω αλλάζω κανάλι και επανέρχομαι στο history. Φυσικά ο μόνος λόγος να το βάλει κανείς είναι αυτά τα 3 κανάλια.
Ένα μικρής σημασίας μειονέκτημα είναι η μεγάλη διάρκεια εμφάνισης της μπάρας με τις πληροφορίες στο κάτω μέρος της οθόνης κάθε φορά που γίνεται αλλαγή καναλιού (10 sec). Και από τα διαθέσιμα στο χρήστη μενού, αυτή η διάρκεια δεν μειώνεται.

Από τις 16 Ιουνίου 2014 όλοι οι συνδρομητές της Cytavision απολαμβάνουν πρώτοι τις καλύτερες κλασικές, καθώς και πιο πρόσφατες ελληνικές ταινίες στο κανάλι Greek Cinema (θέση 47). Συγκεκριμένα, οι λάτρεις των ελληνικών ταινιών μπορούν να παρακολουθούν περίπου 400 διαφορετικές ταινίες κάθε χρόνο, των τριών κορυφαίων στούντιο παραγωγής: Finos film, Karayiannis Katatzopoulos και Papandreou Productions. Οι ταινίες προβάλλονται 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα. Επίσης, κάθε σαββατοκύριακο, ο αγαπημένος «Καραγκιόζης» χαρίζει στιγμές γέλιου και διασκέδασης στους θαυμαστές του ελληνικού παραδοσιακού θεάτρου σκιών.

thumb-6A2F_539ED418.jpg

Δελτιο τυπου Cytavision

ακουσα πως το καναλι Cytavision Sports θα δειχνει αγγλικο και γερμανικο πρωταθλημα!!εδω στην ελλαδα θα εκπεμπουν?αν ναι ειναι καλη προταση για το βασικο πακετο!!

Ακριβώς έτσι είναι,μόνο τα εντός έδρας ματς ΑΠΟΕΛ και ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ θα μεταδίδονται εδώ.

Συγγνώμη ρε παιδιά, αλλά η ενεργοποίηση της Cyta TV κοστίζει 50 ευρώ;;;!!! 36 ευρώ στοιχίζει το βασικό πακέτο για έναν ολόκληρο χρόνο και 50 η ενεργοποίηση, πάμε καλά;

Το nba tv συντομα στην cytavision

Συντομα η πλαφτορμα του ημικρατικου οργανισμου θα προσφερει στο νεο πακετο sport plus στην θεση 304 το καναλι nba tv .