iQ DVB-T752HD

Re: IQ DVB-T752HD

Ποιος δέκτης είναι 7823? λες??? δεν θα αναβαθμίζεται με το firmware MTC_MSD7828_DH2836.ap??

κακό αυτό

Last edited:

Αυτό που έβαλε ο Benny τα χαρακτηριστικά είναι 7823
Μοντέλο: DH2836
Έκδοση SW: 283781.110412.
Έκδοση HW: 7823T.64M.5007
Επίσης αυτό που είδα εγώ το 752HD μοντέλο έβγαλα την ψύχτρα και είναι 7823. Για ψάξτε το λίγο μην μας πέρνουν κορόϊδα

Τώρα που το λες έχεις δίκαιο. Κατώτερης ποιότητας σε απόδοση επεξεργαστή από τον IQ-750HD. Τι "απατεώνες" :) Φίλε μου είσαι τσιάκκος. Δεν το πρόσεξα και τον πρότεινα στον σύγαμπρο μου. Δυστυχώς τον έχει αγοράσει.

Last edited:

DVB-T (HD), FTA
MSTAR MSD7823 main chip solution for MPEG2 high-definition set-top boxes in Australia, Eastern Europe H264 standard definition set-top boxes and other markets.
MSTAR MSD7828 main chip solution, MPEG4, part of the program support MPEG5 (UK). Europe, for the United Kingdom, Germany, France and the Nordic H264 high-definition set-top box market; the Middle East in support of Dubai, Iran and other countries markets.

ΑΠΑΤΗ αλλά γιατί έτσι διαφημίζουν και άλλους

HD DVB-T HDT500FTA MPEG-4 MSTAR 7823 CHIP FTA+USB(PVR)

αλλά το profile level είναι 3 άρα SD

Fully compliant MPEG-4 H.264/AVC Main Profile Level 3

Last edited:

Τώρα που το λες έχεις δίκαιο. Κατώτερης ποιότητας σε απόδοση επεξεργαστή από τον IQ-750HD. Τι "απατεώνες" :) Φίλε μου είσαι τσιάκκος. Δεν το πρόσεξα και τον πρότεινα στον σύγαμπρο μου. Δυστυχώς τον έχει αγοράσει.

Εγώ το ψυλλιάστηκα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά γιατί τον 750 τον είχε 79 ενώ τον 752 49 Euro.

Λίγο πριν να τελειώσει το stock του IQ-T750HD είχε ρίξει την τιμή στα 49 και πήρα δεύτερο (με κάρτα στεφανή 45 ευρώ).

Θα παίζει αλλά το πιο πιθανό θα μπλοκάρει κάθε λιγάκι. το 7823 Κάνει support μέχρι κάποιο ορισμένο bandwidth, αυτός είναι ο λόγος που τα test bar τον HD τα δείχνει χωρίς πρόβλημα. Εάν και εφόσον τα HD κανάλια στέλνουν την εικόνα με αρκετό compression που με αυτό το τρόπο μειώνετε το bandwidth τότε ίσως να δουλεύει. Το σημαντικό όμως είναι οτι τα χαρακτηριστικά του 7823 δεν είναι για MPEG4 HD και αυτοί τα πουλάνε για HD 1080.

Τι κάνει ένας πελάτης όταν βλέπει ότι τον απατούν? Εάν τα πράγματα είναι όπως δείχνουν πρέπει να απολογηθεί η εταιρεία Stephanis δημόσια και να αποζημιώσει τους πελάτες της.

Όταν θα έχει ποδόσφαιρο HD στο ΡΙΚ1 θα έχει πλάκα.

Αν είναι αλήθεια αυτό θα γίνει μεγάλος χαμός γιατί σίγουρα έχουν διατεθεί αρκετές χιλιάδες από αυτούς τους δεκτες.
Λες να φάνηκαν τόσο ερασιτέχνες.....
Να δεις ότι θα τα ρίξουν στο ΡΙΚ στο τέλος...

Λες να φάνηκαν τόσο ερασιτέχνες.....

Εγώ είμαι σίγουρος, εισήγαγαν αποκλειστικά ένα standard definition δέκτη, και τον πουλούν σε τιμή HD.

Και μας τα ζάλισαν δέκα μέρες τώρα στο ράδιο με διαφημίσεις του τύπου ελάτε στον ιδικό!

Πλήρως συμβατό με DVB-T και H.264,
AVC, MPEG4, MPEG2 Standard.

http://www.stephanis.com.cy/nqcontent.cfm?a_id=6818&p_id=1014325

Είναι ξεκάθαρο..

Ζητήστε ευγενικά να σας τον αλλάξουν λόγο παραπλάνησης λόγο παρεξήγησης όπως θέλετε παρουσιάστε το φτάνει να σας τον αλλάξουν.
Αν είναι αρνητικοί μισό δευτερόλεπτο στο microwave είναι αρκετό για να απαιτήσετε αντικατάσταση με άλλο μοντέλο.

Καρπούζια πουλαω πεπόνια πουλαω! Για ψηφιακό αποκωδικοποιητή δεν πάμε οπού κ οπού!! Πάμε Στεφανή !!:flipout::flipout::flipout:

Λοιπόν, προχθές είχε, ευτυχώς δηλαδή, πανευρωπαϊκο ή παγκόσμιο πρωτάθλημα γυναικείου ποδοσφαίρου στο ΡΙΚ HD.
Κάθησα και παρακολούθησα κάνα 10λεπτο, μόνο και μόνο για να δω αν κολλάει.
Δεν κόλλησε καθόλου και καλή ποιότητα.
Αλλά πιστεύω ότι ισχύει όσα είπε ο "discjockeyr", "Εάν και εφόσον τα HD κανάλια στέλνουν την εικόνα με αρκετό compression που με αυτό το τρόπο μειώνετε το bandwidth τότε ίσως να δουλεύει. Το σημαντικό όμως είναι οτι τα χαρακτηριστικά του 7823 δεν είναι για MPEG4 HD και αυτοί τα πουλάνε για HD 1080."γιατί από ότι είδα και σε άλλα κανάλια αυτοί έχουν παίξει πολύ με τα χρώματα και αλλού βγαίνουν έντονα χρώματα και αλλού ξεθωριασμένα

Λοιπόν, προχθές είχε, ευτυχώς δηλαδή, πανευρωπαϊκο ή παγκόσμιο πρωτάθλημα γυναικείου ποδοσφαίρου στο ΡΙΚ HD.
Κάθησα και παρακολούθησα κάνα 10λεπτο, μόνο και μόνο για να δω αν κολλάει.
Δεν κόλλησε καθόλου και καλή ποιότητα.
Αλλά πιστεύω ότι ισχύει όσα είπε ο "discjockeyr", "Εάν και εφόσον τα HD κανάλια στέλνουν την εικόνα με αρκετό compression που με αυτό το τρόπο μειώνετε το bandwidth τότε ίσως να δουλεύει. Το σημαντικό όμως είναι οτι τα χαρακτηριστικά του 7823 δεν είναι για MPEG4 HD και αυτοί τα πουλάνε για HD 1080."γιατί από ότι είδα και σε άλλα κανάλια αυτοί έχουν παίξει πολύ με τα χρώματα και αλλού βγαίνουν έντονα χρώματα και αλλού ξεθωριασμένα

Στου Στεφανη να πάμε με δέκτη ΙQ να φύγουμε και μανικιά να φάμε.

Ένας τρόπος είναι να ελέγξετε τι bitrate παίζει σε video 1080p mkv. O iq-T750hd παίζει μέχρι 20Mbit/s 1080p. Εάν ο IQ-T752hd δεν παίζει τα video με 1080p δεν είναι hd.

Εχει τωρα γυναικειο ποδοσφαιρο στο RikHD. Ευτυχως παιζει μια χαρα, κανενα κολλημα.