IQ test

I.Q. 149

Σύμφωνα με το score σας, ανήκετε στο 2,14% του πληθυσμού με δείκτη Ι.Q. 140-160

πσσσσ, λίγο κονσέρβα μου φαίνεται!!!

138 KAI ΕΓΩ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΚΑΣΩ:frusty:

ΔΕΚΤΑ ΚΑΙ ΡΜ

Attachments

• 2.gif
    2.gif
    1.8 KB · Views: 10
Απάντηση: Re: IQ test

138 KAI ΕΓΩ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΚΑΣΩ:frusty:

ΔΕΚΤΑ ΚΑΙ ΡΜ

Αυτή ήταν η μόνη που δεν κατάλαβα κι απάντησα εντελώς στην τύχη....πείτε και σε μένα!!!!!!!!

Είναι τα γράμματα του λατινικού αλφαβήτου, ενα κανονικό κολλημένο με ένα mirrored , πρώτα το C , μετα το D , το Ε και φυσικά το επόμενο θα είναι το F

Είναι τα γράμματα του λατινικού αλφαβήτου, ενα κανονικό κολλημένο με ένα mirrored , πρώτα το C , μετα το D , το Ε και φυσικά το επόμενο θα είναι το F

Να σαι καλα-bye-

Ομλογω οτι οσο ευκολο και αν φαινεται εγω δεν υπηρχε περιπτωση ουτε μεχρι αυριο να το εβρισκα:blink:

Απάντηση: Re: IQ test

149

Πόσες δλδ είχα σωστές?

μάλλον όλες πλην μίας , χωρίς όμως να είμαι σίγουρος ( εγώ πχ δεν ειμαι σίγουρος δια την τελευταία )

Πως φαίνεται πάντως ότι οι δικηγόροι του φόρουμ είναι ξύπνιοι . :grinning-smiley-043
Απορώ πως και ο anasthom δεν είναι και αυτός της νομικής , να γίνουμε 3:flipout:

μπα , τώρα το είδα είναι και ο sfortis στα 149 , άρα πέφτει ο μέσος όρος μας ( 2 στους 4 ) , εκτός κι αν κι αυτός είναι της νομικής (sfortis μήπως είσαι δικηγόρος ;)

Re: Απάντηση: IQ test

μπα , τώρα το είδα είναι και ο sfortis στα 149 , άρα πέφτει ο μέσος όρος μας ( 2 στους 4 ) , εκτός κι αν κι αυτός είναι της νομικής (sfortis μήπως είσαι δικηγόρος ;)

Οχι, ΙΤτζης είμαι να πάρει ευχη! :D