iRadio GR Δωρεάν για 24 ώρες

ir10.jpg

ir1.jpg
ir2.jpg
ir3.jpg

ir4.jpg
ir5m.jpg
ir6n.jpg

ir7.jpg
ir8.jpg
ir9.jpg

Καλή εφαρμογή αλλά δυστυχώς Novasport FM, Kiss FM και Love Radio δεν παίζουν ακόμα...

Καλή εφαρμογή αλλά δυστυχώς Novasport FM, Kiss FM και Love Radio δεν παίζουν ακόμα...

Κάτι έχω διαβάσει αλλά θέλω να πιστεύω πως βρίσκονται σε επίπεδο αναβάθμισης και όχι παύση ενδιαφέροντος μιας και κυκλοφόρησαν νέα εφαρμογή που ακούει στο όνομα Ραδιόφωνο

H προσφορα ειναι για το αμερικανικο store? Γιατι στο ελληνικό δεν γίνεται κατι προς το παρόν δηλαδή

Κάτι έχω διαβάσει αλλά θέλω να πιστεύω πως βρίσκονται σε επίπεδο αναβάθμισης και όχι παύση ενδιαφέροντος μιας και κυκλοφόρησαν νέα εφαρμογή που ακούει στο όνομα Ραδιόφωνο

Δεν ξέρω. Πάντως τους έχω στείλει mail μέσω του site τους εδώ και καιρό για αυτό το πρόβλημα αλλά δεν πήρα ποτέ καμμιά απάντηση.

H προσφορα ειναι για το αμερικανικο store? Γιατι στο ελληνικό δεν γίνεται κατι προς το παρόν δηλαδή

Ξανά δες, είναι εντάξει τώρα. -bye-

Μόλις βρήκα χρόνο και εγκατέστησα την εφαρμογή και θα ήθελα απλά να σε ενημερώσω πως από ένα έλεγχο που έκανα και στους τρεις σταθμούς που προαναφέρεις ότι παίζουν μια χαρά :operator:

Εμένα και στους 3 αυτούς σταθμούς μου βγάζει "Audio Error. Attempt to play streaming audio failed."
Τι να πω. Χαίρομαι πάντως που δουλεύει σε εσένα.

Εμένα και στους 3 αυτούς σταθμούς μου βγάζει "Audio Error. Attempt to play streaming audio failed."
Τι να πω. Χαίρομαι πάντως που δουλεύει σε εσένα.

Δεν ξέρω αν οφείλεται κάπου αλλού αλλά με 3G αυτή τη στιγμή παίζει μια χαρά :operator:

Και μέσω WiFi το έχω δοκιμάσει και μέσω 3G.
Anyway.
Θα μπορούσαν τουλάχιστον να μου απαντήσουν στο μήνυμα...