Irdeto edision Module Πρόβλημα

ee4649

Senior Member
3 January 2010
300
Εχω την μοντούλα που βλέπετε στην φωτογραφία από κάτω

και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα,ενώ διαβάζει κανονικά την κάρτα(al jazeera)βγάζει συνέχεια αυτό εδώ το μύνημα που βλέπετε στην φωτογραφία(irdeto prompt E34 service is currently scrambled)

και πρέπει να πατήσω exit ή ΟΚ κάθε φορά για να φύγει,το κάνει μόνιμα σε κάθε κανάλι irdeto είτε στου πακέτου του ίδιου,είναι σε κάποιο άλλο κωδικοποιημένο κανάλι irdeto,λύνεται με κάποιον τρόπο?είναι πολύ σπαστικό ιδιαίτερα
όταν κάνεις zap,λύνεται με κάποιον τρόπο το πρόβλημα αυτό?

Ευχαριστώ

Attachments

• 12052011436.jpg
    12052011436.jpg
    40.9 KB · Views: 13
  • 12052011443.jpg
    12052011443.jpg
    42.7 KB · Views: 13
  • 12052011445.jpg
    12052011445.jpg
    40.1 KB · Views: 18
Εχω την μοντούλα που βλέπετε στην φωτογραφία από κάτω

και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα,ενώ διαβάζει κανονικά την κάρτα(al jazeera)βγάζει συνέχεια αυτό εδώ το μύνημα που βλέπετε στην φωτογραφία(irdeto prompt E34 service is currently scrambled)

και πρέπει να πατήσω exit ή ΟΚ κάθε φορά για να φύγει,το κάνει μόνιμα σε κάθε κανάλι irdeto είτε στου πακέτου του ίδιου,είναι σε κάποιο άλλο κωδικοποιημένο κανάλι irdeto,λύνεται με κάποιον τρόπο?είναι πολύ σπαστικό ιδιαίτερα
όταν κάνεις zap,λύνεται με κάποιον τρόπο το πρόβλημα αυτό?

Ευχαριστώ

μεσα στο μενου του irdeto,εχει καποια επιλογη που απενεργ/ει τα μηνυματα.
για καντο off

Πρεπει να μπεις στο μενου της μοντουλας απο τον δεκτη, και να αποθηκευσης τον αριθμο caid al jazeera που ειναι 0604 ή 0606. Μπορεις αν θες να απενεργοποιησεις τα μηνυματα μεσα απο το μενου στην επιλογη of.

Last edited:
Απενεργοποιήσα τα μυνήματα από το μενού του δέκτη,αλλά πάλι βγαίνει,με την διαφορά ότι τώρα..όταν είσαι σε κανάλι της κάρτας που έχει μέσα η μοντούλα(π.χ al jazeera) δεν δείχνει το μύνημα,όταν όμως πας σε κάποιο άλλο κανάλι irdeto,σου πετάει αυτό το μύνημα,προφανώς επειδή διαβάζει την μοντούλα και βλέπει ότι δεν ανοίγει με την κάρτα που έχει μέσα...και για να φύγει το μύνημα πρέπει να πατήσεις ok ή exit

Re: Απάντηση: Irdeto edision Module Πρόβλημα

Απενεργοποιήσα τα μυνήματα από το μενού του δέκτη,αλλά πάλι βγαίνει,με την διαφορά ότι τώρα..όταν είσαι σε κανάλι της κάρτας που έχει μέσα η μοντούλα(π.χ al jazeera) δεν δείχνει το μύνημα,όταν όμως πας σε κάποιο άλλο κανάλι irdeto,σου πετάει αυτό το μύνημα,προφανώς επειδή διαβάζει την μοντούλα και βλέπει ότι δεν ανοίγει με την κάρτα που έχει μέσα...και για να φύγει το μύνημα πρέπει να πατήσεις ok ή exit

Το ενδεχόμενο να είναι κομμένη η κάρτα το έχεις ψάξει?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Irdeto edision Module Πρόβλημα

Το ενδεχόμενο να είναι κομμένη η κάρτα το έχεις ψάξει?
Η μοντούλα εννοείς? γιατί η κάρτα(al jazeera) παίζει κανονικά στο slot αν την βάλω..όπως κανονικά παίζει φυσικά κ μέσα στην μοντούλα,απλά το πρόβλημα είναι αυτό που ανέφερα,όταν πας σε κάποιο άλλο irdeto κανάλι βγαίνει αυτό το μύνημα επειδή προφανώς διαβάζει κατευθείαν την μοντούλα και βλέπει ότι δεν ανοίγει κ σου βγάζει αυτό το μύνημα

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Irdeto edision Module Πρόβλημα

Η μοντούλα εννοείς? γιατί η κάρτα(al jazeera) παίζει κανονικά στο slot αν την βάλω..όπως κανονικά παίζει φυσικά κ μέσα στην μοντούλα,απλά το πρόβλημα είναι αυτό που ανέφερα,όταν πας σε κάποιο άλλο irdeto κανάλι βγαίνει αυτό το μύνημα επειδή προφανώς διαβάζει κατευθείαν την μοντούλα και βλέπει ότι δεν ανοίγει κ σου βγάζει αυτό το μύνημα

Για την κάρτα έλεγα και όχι για την μοντούλα. Ουσιαστικά εσύ έχεις 2 κάρτες irdeto η μία σε μοντούλα και άλλη σε slot. Το πρόβλημα δηλαδή είναι το ποιά κάρτα διαβάζει πρώτα? Διορθωσε με αν κατάλαβα λάθος

Last edited:
Ναι κάπως έτσι,αλλά ακόμα κ την μοντούλα μόνη της να έχω με την κάρτα πάνω της,αν παω σε ένα αλλο κανάλι irdeto,πετάει αυτό το μύνημα...

αν εχεις δυο καρτες irdeto μεσα στον δεκτη μπερδευει ο αποκοδικωποιητης τα μπουτια του και δεν ξερει ποια να ανοιξει.κλασικο προβλημα δεκτων που ειναι για μπουνιες.

Απάντηση: Re: Irdeto edision Module Πρόβλημα

αν εχεις δυο καρτες irdeto μεσα στον δεκτη μπερδευει ο αποκοδικωποιητης τα μπουτια του και δεν ξερει ποια να ανοιξει.κλασικο προβλημα δεκτων που ειναι για μπουνιες.

Ο δέκτης που έχω έχει 2 ucas και 2 ci,δεν είναι πρόβλημα αυτό,αν βάλω στα 2 ucas τις 2 κάρτες irdeto,τις διαβάζει κανονικά χωρίς πρόβλημα,το πρόβλημα είναι στην μοντούλα και όχι στον δέκτη,και το μύνημα αυτό πετάγεται κ σε άλλον δέκτη που έχω δοκιμάσει την μοντούλα

Re: Απάντηση: Re: Irdeto edision Module Πρόβλημα

Ο δέκτης που έχω έχει 2 ucas και 2 ci,δεν είναι πρόβλημα αυτό,αν βάλω στα 2 ucas τις 2 κάρτες irdeto,τις διαβάζει κανονικά χωρίς πρόβλημα,το πρόβλημα είναι στην μοντούλα και όχι στον δέκτη,και το μύνημα αυτό πετάγεται κ σε άλλον δέκτη που έχω δοκιμάσει την μοντούλα

την εχεις καιρο?μηπως θελει καμια αναβαθμιση?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Irdeto edision Module Πρόβλημα

την εχεις καιρο?μηπως θελει καμια αναβαθμιση?
Την έχω κανα 5μηνο,πως αναβαθμίζεται? με Cas3? μπορώ να βρω κανα καινούριο firmware πουθενά?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Irdeto edision Module Πρόβλημα

Την έχω κανα 5μηνο,πως αναβαθμίζεται? με Cas3? μπορώ να βρω κανα καινούριο firmware πουθενά?

για αναβαθμιση,απ`οσο εχω διαβασει,θελει laptop με θυρα pcmcia.
λογικα ομως,ενημερωμενη πρεπει να ειναι.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Irdeto edision Module Πρόβλημα

για αναβαθμιση,απ`οσο εχω διαβασει,θελει laptop με θυρα pcmcia.
λογικα ομως,ενημερωμενη πρεπει να ειναι.
Οπότε? υπάρχει λύση?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Irdeto edision Module Πρόβλημα

Για αναβαμθισει κατεβασε απο εδω http://www.sat-universe.com/showthread.php?p=382791
Και με το cas3, αλλα και με PCMCIA θυρα του laptop. Εκανες αυτο που σε ειπα στο ποιο πανω μηνυμα που σε εγραψα?

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Irdeto edision Module Πρόβλημα

Οπότε? υπάρχει λύση?

ψαξε κανα καταστημα που να κανει τετοια δουλεια..
εκτος και εαν αλλαξε κατι στο συστημα κρυπ/σης του provider και τα βρισκει σκουρα η μοντουλα.

ee4649 να κατι τετοια γραφεις και γελανε μαζι μας μετα... και να εοιμαζεσαι να παμε για ψαρεμα!!! με τα οπλα του Κωστα!!!!:Banane0::ernaehrung004:

χαχαχαχαχα...μην ξεχάσεις να πάρεις και το όπλο όμως μαζί!! χαχαχαχα

Αυτό που λες φίλε suzakia,να προσθέσω τα caid δεν γίνεται,τουλάχιστον σε 2 δέκτες που το δοκίμασα,δεν μπορείς να πληκτρολογήσεις ή να προσθέσεις κάτι στο μενού της μοντούλας,μόνο να απενεργοποιήσεις το μύνημα γίνεται,το οποίο όμως και πάλι δεν διορθώνει την κατάσταση,θα δοκιμάσω μήπως μπορέσω να κάνω αναβάθμιση,αν κ δεν έχω κάνει ποτέ σε μοντούλα αλλά θα το παλέψω...