Iron Man 2

avclubm.jpg

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση, την περιμένω πώς και πώς, το 1 ήταν από τις καλύτερες μεταφορές comic στην οθόνη.

Μετά τους X-men ίσως ήταν το μοναδικό κόμικ που περίμενα σαν τρελός να το βγάλουν ταινία.Το όνειρο έγινε πραγματικότητα και ο Jon Favreau έκανε το θαύμα του.Και να πω την αλήθεια δεν τον είχα και πολύ σε εκτίμηση ως σκηνοθέτη.Το πρώτο μέρος είχε σωστή δόση δράσης και χιούμορ.Ελπίζω και το 2 να έχει το ίδιο στιλ και να μην το παρακάνουν.Άντε να δούμε...:grinning-smiley-043

Και όπως δείχνουν τα πράγματα είναι και πιο οργανωμένο ως παραγωγή από το πρώτο..
Επιτέλους να δούμε λίγο δράση γιατί μας έχουν πρήξει τον τελευταίο καιρό με τις ταινίες καταστροφολογίας....

Μιλάμε για πολύ μέταλο ο Iron Man. Από http://www.cosmo.gr/Music/World/261815.html

Την σφραγίδα των AC/DC θα έχει το sequel του Iron Man αφού 15 τραγούδια τους θα αποτελέσουν το soundtrack της ταινίας.

Το album θα κυκλοφορήσει μέσα στον Απρίλιο και μόλις λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα του Iron Man 2 στους κινηματογράφους. Όλα τα κομμάτια θα είναι επιλεγμένα από τον μεγάλο κατάλογο των AC/DC και μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνονται το Highway To Hell, το Thunderstruck και το Back To Black. Αξίζει να σημειώσουμε πως το τελευταίο είχε χρησιμοποιηθεί και στη πρώτη ταινία.

Ακολουθεί το tracklist του soundrack

'Shoot To Thrill'
'Rock 'N' Roll Damnation'
'Guns for Hire'
'Cold Hearted Man'
'Back In Black'
'Thunderstruck'
'If You Want Blood (You've Got It)'
'Evil Walks'
'T.N.T.'
'Hell Ain't A Bad Place To Be'
'Have A Drink On Me'
'The Razor’s Edge'
'Let There Be Rock'
'War Machine'
'Highway To Hell'

Πόρωση :music-smiley-005:

Επειδή είναι όμως πόρωση δεν το ευχαριστιέμαι μεσα στην ταινία, διότι μου την δίνει που διακόπτεται για να προχωρήσει η ταινία. Εκείνη την ώρα μου ρχεται να διακόψω την ταινία και να ακούσω το cd. Οι ΥΜΝΟΙ πρέπει να ακούγονται ατόφιοι και ολοκληρωμένοι. :worshippy::music-smiley-005::music-smiley-005:

.
Από την Πέμπτη 29 Απριλίου θα αρχίσει να παίζεται στους Ελληνικούς κινηματογράφους!

.

Λοιπόν δυο τρία λόγια συνοπτικά, μετά την παρακολούθηση του φιλμ, πριν γράψω το κείμενο μου...

Ο Iron Man δεν είναι σούπερ ήρωας. Είναι σούπερ σταρ!

Ο Downey δεν ερμηνεύει. Χορεύει...

Η (πρόεδρος πλέον) Paltrow περιέργως έχει ένα πιο αινιγματικό σέξι στιλ, σε σύγκριση με την (δισυπόστατη) Scarlett, που στη στενή στολή της μέσα, μου έφερε στο νου το The Island...

Όπου υπάρχει πλάνο με τον Rourke, είναι αποθεωτικό... Ειδικά τα λιγότερο φασαριόζικα.

Ο Sam jackson είναι αόρατος, ο Cheedle ικανός μπάντι και ο Rockwell παίζει ρόλο που θες να του σπάσεις τα μούτρα...

Δεν νομίζω πως φίλος του Iron Man, θα μείνει ανικανοποίητος από το σίκουελ, αλλά σαν το Νο.1 δεν είναι...

Στα χναρια του πρωτου με σαφως αναβαθμισμενο cast.
Η Σκαρλετ εκτος τοπου και χρονου δυστυχως.Ολοι οι αλλοι στο υψος τους ,ειδικα ο Ρουρκ.
2 ωριτσες γεματες με λιγες θα ελεγα σκηνες δρασης (η τελευταια ειναι χορταστικη τουλαχιστον) και με σεναριο που "ανοιγει" το marvel universe (η εξτρα σκηνη μετα τους τιτλους τελους με πορωσε απιστευτα).
Συνολικα ελαφρως χειροτερη απο την πρωτη σαν "ταινια" αλλα εξισου χορταστικη.

Για οσους θελουν spoilers

Σαφης αναφορα σε avengers,cameo απο την ασπιδα του captain america και στην σκηνη μετα τους τιτλους τελους , μελη της shield βρισκουν το σφυρι του Thor !!! :music-smiley-005:

Μολις ειδα την ταινια και μπορω να πω σε γενικες γραμμες μου αρεσε αλλα δεν τρελαθηκα κιολας. Θα ηθελα λιγο καλυτερα εφφε και περισσοτερες σκηνες δρασης. Ειδικα σε μερικα σημεια η ταινια αναλωνεται στο να ανταλασσουν κωμικες ατακες οι πρωταγωνιστες. Εκει που απογοτευτηκα πληρως ειναι απο τον προβολεα της αιθουσας 11 των village Ρεντη. Πολλες φορες πηρε το ματι μου σκουπιδια στην οθονη και αλλιωση των υποτιτλων και γενικοτερα η ευκρινεια ηταν χαμηλου επιπεδου. Για 8.5 ευρω που χρεωνουν θα περιμενε κανεις να εχουν επενδυσει σε νεο εξοπλισμο.

Για οσους θελουν spoilers

Σαφης αναφορα σε avengers,cameo απο την ασπιδα του captain america και στην σκηνη μετα τους τιτλους τελους , μελη της shield βρισκουν το σφυρι του Thor !!! :music-smiley-005:

Δεν καταλαβες......φωτο απο την ασπιδα του Καπταιν Αμερικα εχουμε δει και στην πρωτη ταινια !!!

ironman-cptamerica-shield.jpg

Kατω απο το αριστερο χερι του οπως βλεπουμε στην μασχαλη φαινεται ημισυναρμολογημενη.