Iron Man 3

Ψηφίστε την ταινία:

• Total voters
    0
Re: Iron Man 3 (2013)

Εγώ το είδα....στο ODEON COSMOS. Να παραδεχτώ οτι δεν είμαι ο πορωμένος με marverl κόμικ και υπερ-ήρωες, αλλά δεν είμαι και άσχετος και "αναίσθητος" σε τέτοιου είδους ταινίες..παλιμπαιδίζω αρκετά ,γενικότερα...:HTEHETH63:

Η ταινία αρκετά κωμική...ο Robert μορφή όπως πάντα και ο κύριος Ben ρεσιτάλ δίνει επίσης, στο βαθμό που του δίνει το σενάριο. Δεν ενθουσιάστηκε κανείς πάντως..απλά περάσαν 2 ώρες και αρκετές φορές είπαμε.."εε οχι τι μλκ σκηνή" .

Και μόνο που η υπόλοιπη παρέα μου..4 κατεξοχήν comic book "geeks" , που ποτέ μα ποτέ δεν παραδέχονται πόσο φόλα είναι μια ταινία που προέρχεται από βιβλία, κόμικ κλπ χθές όλοι είπαν...."πω πωω φόλα" εκεί ηρέμησα οτι δεν είμαι περίεργος ή οτι γέρασα επικίνδυνα !!

Ήχος πολύ χαμηλός...εικόνα τπτ ξεχωριστό...πιστεύω οτι σε 3D θα είναι καλή εμπειρία πάντως με βάση τις σκηνές που έχει η ταινία.

Last edited:

εννοούσα για τη συγκεκριμένη ταινία και μόνο!

Α, ΟΚ, δεν την εχω δει ακόμη.

Παντως το, ''ομόσταυλο'' Avengers, εχει πολυ καλό 3D.

Απαράδεκτο. Έκλαψα τα λεφτά μου. Και για το 3D, αλλά πιο πολύ για την ίδια τη ταινία. Αν κι έχω δει όλες ( αν θυμάμαι καλά ) τις ταινίες της marvel, οι 2 ταινίες του iron man ξεχώριζαν απο τις υπόλοιπες. Το 3ο αποδείχτηκε χειρότερο από όλη τη γκάμα των avengers., milking..., αδιάφορο. 8.2 στο imdb να δούμε σε πόσο καιρό θα πέσει. Μετά μπήκα κι είδα ότι ο σκηνοθέτης στο 3ο μέρος έχει αλλάξει, διότι ο προηγούμενους δεν ήθελε να συνεχίσει.

Την περίμενα τόσους μήνες να βγεί και με προσγείωσε απότομα. Φυσικά έχει καλά στοιχεία τύπου Tony αλλά δεν είναι αρκετά.
Για το κόστος της παραγωγής περίμενα πολύ πιο προσεγμένο σενάριο και σκηνοθεσία. Το 2 που δεν με τρέλανε το θεωρώ
καλύτερο πάντως και έτσι η καμπύλη γίνεται φθίνουσα για την τριλογία. Περίμενα κάτι αρκετά καλύτερο:bigcry:
Το 3d θα είναι σίγουρα πιο διασκεδαστικό. Για να ξεχνάς αυτά που σε χαλάνε...

Μια ταινία με super ήρωες είναι τόσο δυνατή όσο ο ''κακός'' της.

Last edited:

Μια ταινία με super ήρωες είναι τόσο δυνατή όσο ο ''κακός'' της.

Ακριβώς ! π.χ. Joker, Bain κλπ. Στη συγκεκριμένη ταινία είναι από μέτριος μέχρι φόλα.

Απάντηση: Iron Man 3 (2013)

Δεν μπορω να καταλαβω την επιλογή του σκηνοθετη σε μια τοσο μεγαλη παραγωγη …
Ο συγκεκριμένος στο βιογραφικο του εχει σκηνοθετικά το ανισόρροπο Kiss Kiss Bang Bang και μερικα screenplay από γνωστες ταινιες δρασης όπως το The Last Boy Scout, Φονικό Όπλο , The Long Kiss Goodnight και Last Action Hero.
Επισης ειχε συμμετοχή ως ηθοποιός σε κάποιες ταινιες με πιο γνωστή τον Κυνηγό οπου έκανε έναν από τους κομάντο του Arni .

Ο αριστερα που ελεγε τα νόστιμα ανέκδοτα…

Αυτός είναι;;; "Νόστιμα" ανέκδοτα; χμμ, εγώ θυμάμαι ότι μετά απο κάθε ανέκδοτο η θερμοκρασία στη ζούγκλα έπεφτε αρκετούς βαθμούς. Ίσως γι' αυτό τον είχαν στην ομάδα!
Πάντως το Last Action Hero την θεωρώ μακράν, απ' τις χειρότερες ταινίες του Αρνι.
Την ξεκίνησα κανα δυο φορές και ποτέ δεν πίεσα τόσο τον εαυτό μου για να την δει ολόκληρη.

Μέτρια σαν ταινία, κακή σαν iron man.
Δεν ξέρω πως τα κατάφεραν , αλλα ειναι εύκολα το χειρότερο απο τα 3 της σειράς.
Ουσιαστικά
τον Τονυ μέσα στην πανοπλία τον βλέπουμε ελάχιστες φορές
ενω επική χαζομαρα θεωρείται η εξευτελιστικη προσέγγιση σε ένα κορυφαίο εχθρό, όπως ειναι ο μανδαρινος.Σε αυτο φταίνε οι σεναριογράφοι και όχι ο εξαιρετικός κατα τα αλλα Ben Kingsley.
Το φινάλε με την
Πεπερ σε ρόλο μεταλαγμενου να ξεπαστρευει τον κακό
απλα επιβεβαιώνει ότι δεν μιλάμε για iron man ταινία.
Επίσης όπως και στο 2, στο τέλος έχουμε πάλι ένα
many robots/iron man suits battle
που το μόνο καλο που έχει ειναι ότι βλέπουμε ένα σκασμο πανοπλιες.
Ούτε η σκηνή μετα τα credits δεν προώθησε στο ελάχιστο το phase 2...
Σαν ταινία στηριζόταν αποκλειστικά στις ατάκες του Τονυ Σταρκ...
Δείτε το καλύτερα σε blu ray σπίτι σας...

Απάντηση: Iron Man 3 (2013)

Μουφίτσα αναμενόμενη αλλά τι να κάνουμε που καμιά φορά λέμε να ξεσκάσουμε και να βγούμε έξω απο το σπίτι με παρέα....

Καλα και τα 2 προηγουμενα μουφες ηταν (μονη εξαιρεση οι πανοπλίες και οι εμφανίσεις (όχι οι αποδόσεις) των 2 κακών).

To πρώτο μια χαρά ταινιούλα ηταν
Αν εξαιρεσεις τα εφέ και το οτι εβελεπες για 1η φoρα εναν από τους γνωστες ηρωες, μια χαρα...τιποτα ήταν....(ουτε καλή, ούτε κακή, απλώς μία ακόμη αδιαφορη ταινία).

Τεσπα, περι ορεξεως...τα γνωστα....

Last edited: